Kako najti punco
bolj da si samski, kot pa da se kurbas kot te dve gor, potem pa svojemu, ko bosta morda ga imeli, razlagali, kaki prasci da smo. Poglej te zenske goldfish in podobno, dvakrat se je dol dal s kaksnim na pol neznancem in sedaj modruje, a sama se bi lahko krizala kaj vse je imela v zivljenju. SRala ga je sigurno toliko da nemores verjet.
Jaz sem bolj mnenja, da nobena ženska ni frigidna, če ima pravega moškega. Sicer sta res obe napadalni, arogantni, ampak verjamem, da se je da oddajat. Take, ki so najbolj ostrega pisanja, se v reali najbolj obnesejo.[/quote]
….govori poznavalec :-)))))
Glih sem mislila nehat to temo brat, ampak zdaj grem pa po kokice :-))))
Jaz sem bolj mnenja, da nobena ženska ni frigidna, če ima pravega moškega. Sicer sta res obe napadalni, arogantni, ampak verjamem, da se je da oddajat. Take, ki so najbolj ostrega pisanja, se v reali najbolj obnesejo.[/quote]
Ooo, sonce nebeško, ti pa si optimist …[/quote]
Do zdaj sem imel take punce, ki se delajo umirjene,prijazne, medene potem pa so počasi postale zmaji. Iz izkušenj sem počasi ugotovil, da pes, ki laja ne grize.
Bolj je zadirčna in napadalna tako na netu, bolj je v reali normalna, prijazna.
Ooo, sonce nebeško, ti pa si optimist …[/quote]
Do zdaj sem imel take punce, ki se delajo umirjene,prijazne, medene potem pa so počasi postale zmaji. Iz izkušenj sem počasi ugotovil, da pes, ki laja ne grize.
Bolj je zadirčna in napadalna tako na netu, bolj je v reali normalna, prijazna.[/quote]
saj, ne rečejo zastonj na kmetih…iz prikupnih pujskov zrastejo težke prasice (in prasci)
Forum je zaprt za komentiranje.