Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako najti punco

Kako najti punco

Kje in kako najti kako normalno punco nekje do 35 let? Lahko tudi do 40.
Nobene samske nikjer, če so pa samske pa niso resne.
Sem urejen, imam službo, imam stanovanje, sem preskrbljen, Ne pijem, ne kadim, ne ponučujem. Dobri fantje ostanemo samski?

Doma med štirimi stenami sigurno ne Preveri kam v tvojem mestu hodijo ven starejši. Pejd malo ven, se sprosti in zabavaj. Bolj boš dobre volje, več zensk bo okoli tebe. V prvi fazi ni pomembno kaj imaš ampak kako izgledaš. Dobro in sodobno se obleči, da boš samozavesten, potem pa akcija. Ne morem verjeti da ti do 39 še vedno ni kapnilo.

Žuranje, popivanje, to me žal ne zanima. Kam hodijo moji letniki? Popivat v bližnje lokale.

Ti je ime Matjaž in si iz Pece doma?

Kot da lahko samo na žurih pa v lokalih spoznavaš ženske lol

Gazela, ti ki si tako izkušena, kaj pa ko bi mu dala še kak bolj uporaben nasvet ? Tip pač ni žurer, ni to v njegovi naravi in potemtakem predvidevam, da si tudi žurerke ne išče. Prej kako mirno, preprosto,. ki nameni več časa izobraževanju, branjem knjig, skratka ženska, ki se ravno tako kot on skriva za štirimi stenami…

Se strinjam z Enostavnim Bogom, razen tisti zadnji stavek. Ženska mora tudi športati, da bova skupaj športala. Drugače pa ja branje, umirjeni dopusti. V glavnem sem res tak miren, kar se žuranja tiče, nisem pa za štirimi stenami. Veliko športam, ampak sam, ekipni športi me ne veselijo.

Dajte mu pomagat no, vi izkušeni guruji, zreli pravi moški in zrele ženske močnega karakterja. Ajde, da vas vidim. Stresite vso znanje, ki ga premorete…

Skelo zapecaj. Njej so všeč resni, ki ne kadijo, pijejo in so pripravljeni na dresuro.

Hja.
Resne punce?
Take se najde recimo v knjižnicah….ko resno brskajo med policami….potem na sprehodih – tukaj ti
pomaga, če nabaviš psa, ki je odlično “sredstvo” za navezovanje stikov…
Potem po kavarnah okol faksov….vsaka, ki sama namrgodeno žuli tisti zeleni čaj, je kandidatka…
Pa kulturne prireditve, bolj ko so “alter”, bolj resne punce dobiš tam….razstave, predstave, dogodki….
V skrajni sili tudi na kakšnih dobrodelnih akcijah….ko kaj zbirajo itd….tam je polno resnih punc, ampak
tiste so že mal preresne.. 🙂

Ja, sam jest nisem resna…. 🙂

Mislim, da imaš napačno predstavo. Ne iščem študentk, ki posedajo po lokalih. Razstave, predsatve – to me ne zanima.
Glede na to, da sem samski, težko skrbim za psa. Kam naj s psom, ko bom na dopustu, kam naj s psom med športanjem? Psa ne nabaviš, če ne moreš redno skrbeti zanj.

Mislim, da imaš napačno predstavo. Ne iščem študentk, ki posedajo po lokalih. Razstave, predsatve – to me ne zanima.
Glede na to, da sem samski, težko skrbim za psa. Kam naj s psom, ko bom na dopustu, kam naj s psom med športanjem? Psa ne nabaviš, če ne moreš redno skrbeti zanj.[/quote]

No vidiš, pa je v petih minutah vse jasno.
Ne, da ni resnih punc, ampak ti daleč preveč kompliciraš.

Preveč kompliciram, če me pri skoraj 40ih ne zanimajo študentke?
Pa, ker me ne zanimajo ženske, ki posedajo po lokalih, namesto, da bi kaj pošportale?

Glej, magisterij al pa doktorat se lahko dela tudi po 30…
Pa sej ni važno.
Žural ne bi, sprehajal se ne bi, na predstave šel ne bi, v knjižnico tud ne bi, psa ne bi ….
A če bi prišla k tebi domov, pa pozvonila, a vrata bi ji odprl?

Glede na to, da sem samski, težko skrbim za psa. Kam naj s psom, ko bom na dopustu, kam naj s psom med športanjem? Psa ne nabaviš, če ne moreš redno skrbeti zanj.[/quote]

Jah, ženske v tej starosti pa zanima prav to: razstave in predstave. Koncerti. In knjižnice. Dogodki in take stvari, ki jih Skela opisuje.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Od Skele si že dobil kolikor toliko uporaben nasvet. Ne rabiš za to kupit psa, da spoznaš žensko, ki vsako jutro hodi sprehajat psa. Poznam kar nekaj žensk, ki hodijo na zrak izključno samo še zaradi tega. Pač samotarke, točno take kot ti so. Btw, to športanje, ki ga tako rad izpostavljaš, nima nič s tem. Če tečeš v naravi, v neki šumi, na koncu še vedno tečeš sam, potem je isto kot zdaj, ko si za štirimi stenami in sediš za računalnikom. Ljudem, družbi se izmikaš, lackaš na social skillsih, težko spoznavaš punce, pri vsakodnevnih opravilih/obveznostih. Napisal si, da imaš reden šiht, kul, potem zakaj ne navežeš stik s kako sodelavko, jo povabiš na kavo ? Aja, ok, ker si sramežljiv, nesamozavesten. No zdaj se pa vprašaj, kaj ti vse to pomaga, kar ti zdaj pišemo, ko pa na koncu še vedno ne boš zbral dovolj jajc pristopit k njej ? 🙂

Fajn. Zdaj bi pa rad slišal še od kakšnega Markeca, Robija, kako navezat kontakt z žensko v reali. Spletne portale, čete, forume, tokrat za spremembo pustimo ob strani. Ajde, step by step tutorial želim vidt, lepo po vrsti, po točkah. Pa da vidimo te vaše bogate izkušnje… 🙂

Ne vidite, da je ronki oz. debeli starunklji spet dolgčas? Tokrat ej v vlogi moškega.

Ampak EB je pa čisto notri padel kot da bi znal operirati z ženskim spolom:)). Njemu se še sanja ne, nasvetov ima pa za cel koš. Keri buhtelj…

Ne vem, ampak če zunaj nobene ne spoznaš, potem jih lahko samo še nekje in to je, na netu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, magisterij al pa doktorat se lahko dela tudi po 30…
Pa sej ni važno.
Žural ne bi, sprehajal se ne bi, na predstave šel ne bi, v knjižnico tud ne bi, psa ne bi ….
A če bi prišla k tebi domov, pa pozvonila, a vrata bi ji odprl?[/quote]Ne bi!!!
[sub]Je treba vstat izza računalnika in it odpret vrata… ;)[/sub]

Mogoče bo šla mama odpret 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz depresivnim samskim moškim predlagam alkoholizem. Pomaga.

Ampak EB je pa čisto notri padel kot da bi znal operirati z ženskim spolom:)). Njemu se še sanja ne, nasvetov ima pa za cel koš. Keri buhtelj…[/quote]Ne mu zamerit, to je zahtevna naloga..operiranje z ženskim spolom…..

Pa še navodil za uporabo nikjer nobenih….cccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Škoda, da iščeš športnico. No pa itak sem prestara.

tukaj iskat nasvete je brezveze. če imas stanovanje in sluzbo, praktično nimas problema. problem pri babncah je to, ker resno samsko težko najdeš, ker tudi ona glih ne “žura”. Če jo pa srečaš, pa če vidiš da ti daje malo pozornosti(da se vsede zraven tebe, da ti kaj reče, ko nisi odločen, da te podpre, to so vsi taki namigi, da bi te rada spoznala. Potem pa moraš če jo nekajkrat vidiš povabit na kaksno pijačo. ni druge. Samo kaj ko je večina žensk danes čisto ponorelih, ali si preprosto ne želi deca, ker je itak čisto razočarana, večina jih pa itak menja na veliko in si ji samo številka, od takih samo beži stran. pa tudi če ne zgleda oh in sploh, je moraš povabit na pijačo. Fajn je da se spoznata, kjer imate v neki skupini nekaj skupnega. Pač pogledaš če ti ustreza po postavi, da se rada malo nasmeje, tudi če je malo slabše oblečena, ni panike. Sicer pa kdo ga zura pri 35-40 sploh še na veliko.

Seveda, končno si dojela, da sem ronka in tudi moški. Večinoma sem moški. Nastopam s številnimi niki, ne le kot ronka in dobri fant. Sploh enega moškega redno uporabljam. Zato vem vse o vas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close