Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najti partnerja po 50letu

Kako najti partnerja po 50letu

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 08.08.2025 ob 09:51

Antilopa354, 08.08.2025 ob 09:31

lloyd, 05.08.2025 ob 15:09

Antilopa520, 05.08.2025 ob 13:17

Lloyd8287, 04.08.2025 ob 10:55

Zartrose, 04.08.2025 ob 09:46

a mon pa ni portal? sč so ona on in tinder fukfehtarji, tudi poročeni, spremenili v svoje lovišče fuka, tko da previdno.. vidm se ti poročeni tudi že uvaljivajo.. očitno pomen resne veze ne dojemamo drugače, tko da v prvi vrsti preveri ali je samski v drugi pa če ga res zanima resna veza. no, pa tudi to ne pomeni, da bodo resnico govorili.. maš tud take, ki trdijo, da jih nič z ženskami ne zanima, pa so skoz v takih temah.

boh ve, lej, ti sam pazi nase, okej..

Vsi se spreminjamo,stvari so vsak dan drugačne samo ti si ista,kot si bila?. Kaj maš srečo.

Ja ona ima nad glavo svetniški sijaj.

Nekaj ima sigurno, ne vem pa kaj.

Saj ni slaba samo… no, klinc, problemov ji ne manjka, ti pa naredijo svoje, sebe si na njenem mestu ne predstavljam.

Če si original, lep pozdrav na gorenjsko.

Ja nekaj ima sigurno. Zagrenjenost, zavist, več vrednostni kompleks…za izvoz.

Ne vem, Zdi se mi da se je total zaciklala in ne zna iz tega ven. Nekdo bi jo moral zbrcat is tega domišlijskega sveta ven. Jih je pa verjetno že tolikokrat dobila po glavi, da je šlo predaleč, karakter ji pa tud ne pomaga. Če misliš da si najboljši in nad vsem, se ti ni treba spreminjat. Se pa zna naredit da se zbudiš iz tega. Jaz sem se, samo sem dobil ene par težkih brc, in to po četrt stoletja. Sicer je za marsikaj propozno, ampak vsaj živet sem začel. Oz vsaj ne crkujem več.

Koga ti obrekuješ? Antilopo?

Srce125, 08.08.2025 ob 09:59

Koga ti obrekuješ? Antilopo?

😀 Bumbar.

Ne rabiš partnerja po petdesetem letu in tudi partner ne rabi tebe po petdesetem letu.

lloyd, 08.08.2025 ob 10:25

😀 Bumbar.

?

Po nekaj letih dejtanja online in fizično bi rekel, da ne gre toliko za kje, kot za kako, in da je še najboljša strategija, da si socialno aktiven, ampak ne s ciljem iskanja partnerke, ampak da enostavno proaktivno spoznavaš nove ljudi in ženske in se družiš z njimi, ampak s sproščeno, igrivo energijo brez vsakih pričakovanj, ne s tem tonom desperatnosti in usodnosti, kao jaz pa zdej prav iščem in če ne najdem, jao meni.

Tako da ko spoznaš eno novo, jo ne gledaš kot potencialno partnerko, drugač te pa ne zanima, ampak kot človeško bitje, s katerim se lahko pokonektaš tudi brez tega, da spiš z njim.

In pa, da jih čim več sprocesiraš, več kot jih je, večja verjetnost, da se ti ena taprava izkristalizira, ampak tudi če ne, so ženske lahko ful prijetne sogovornice in dobra družba, seks je ful pomemben in ženske so za to kot narejene, ni pa to edina stvar pri ženski.

Še ena opcija, ki se iz meni neznanih razlogov ne uporablja pogosto, je pa, da razširiš med svojim socialnim krogom, da ponujaš €1.000 nagrade, če te kdo spozna z eno in se poročita oz. ratata par. Da so motivirani

Povprečne moške skrbi, pri njihovih 50 letih, slabša potenca in nižji libido, zato niti niso več tako drzni pri osvajanju. Držijo se zanemarjene žene doma in dolgočasnega zakona. Ziher je ziher. Takšni se družijo s prijatelji in sanjajo o mladih lulikah in tako bo ostalo. Po drugi strani imaš fit moške, z denarjem, ki iščejo mlajše. Nič narobe. Ampak, njihov ego  je stalno ogrožen.

Ljudi, ki so pozitivno naravnani, so aktivni, vlagajo v svoj izgled in so predvsem pomirjeni (iskreno!) sami s sabo, se pograbijo kot vroče žemljice. Ne glede na leta. Ne vidijo ovir, ampak možnosti. Ne rabiš iskat in se spraševat kje so potencialni partnerji.

Moje ime, 08.08.2025 ob 14:17

Povprečne moške skrbi, pri njihovih 50 letih, slabša potenca in nižji libido, zato niti niso več tako drzni pri osvajanju. Držijo se zanemarjene žene doma in dolgočasnega zakona. Ziher je ziher. Takšni se družijo s prijatelji in sanjajo o mladih lulikah in tako bo ostalo. Po drugi strani imaš fit moške, z denarjem, ki iščejo mlajše. Nič narobe. Ampak, njihov ego  je stalno ogrožen.

Ljudi, ki so pozitivno naravnani, so aktivni, vlagajo v svoj izgled in so predvsem pomirjeni (iskreno!) sami s sabo, se pograbijo kot vroče žemljice. Ne glede na leta. Ne vidijo ovir, ampak možnosti. Ne rabiš iskat in se spraševat kje so potencialni partnerji.

Tisti ki vlagajo v svoj izgled so bolj en klinc pomirjeni s sabo.  Večinoma gre za fasado, ki po parih stavkih pade.

@849 če boš že ponujal denar, daj postavko

-izplačljivo po desetih letih uspešne veze.

😀

Je čas setve in čas žetve. Tvoj čas za partnerstvo je že bil in minil. Umiri se v novi sedanjosti in poišči v njej lepote drugačnega življenja.

Z leti vedno bolj vidiš, da je še najbolje bit sam. Tudi prijateljstva so z leti vedno bolj dvomljiva.

lloyd, 08.08.2025 ob 15:34

Tisti ki vlagajo v svoj izgled so bolj en klinc pomirjeni s sabo.  Večinoma gre za fasado, ki po parih stavkih pade.

@849 če boš že ponujal denar, daj postavko

-izplačljivo po desetih letih uspešne veze.

😀

Ne more biti nagrada odvisna od nečesa, na kar nimaš nobenga vpliva, “matchmaker” samo poveže dva skupaj, ni potem še zakonski terapevt zraven.

8409, 08.08.2025 ob 17:43

Ne more biti nagrada odvisna od nečesa, na kar nimaš nobenga vpliva, “matchmaker” samo poveže dva skupaj, ni potem še zakonski terapevt zraven.

Saj res, a nismo enkrat ene sto let nazaj debatirali o ženitnih posvetovalnicah, a to sploh še laufa?

Avtorca a to si že probala?

lloyd, 08.08.2025 ob 18:45

Saj res, a nismo enkrat ene sto let nazaj debatirali o ženitnih posvetovalnicah, a to sploh še laufa?

Avtorca a to si že probala?

V enih državah so zelo razširjene, na Kitajskem npr. jih je bilo kot solate, ampak se srečujejo z velikimi ovirami, ženske, ki si lahko privoščijo agencijo, so tipično premožne in visoko izobražene, ampak starejše od 35, in ko hočejo premožnega moškega podobnih let, ugotovijo, da hočejo taki moški predvsem mlado, izobrazba in denar jim pri ženski nista faktor.

Posledično ostajajo brez partnerja na desetine milijonov izobraženih, profesionalno uspešnih žensk od 35 naprej, in še veliko več manj izobraženih in premožnih moških katerekoli starosti, če nima dobre in varne službe, luksuznega avta, nepremičnine v bližini dobre šole in lepih prihrankov, kao ni marriage material.

Tako da Kitajci imajo še veliko večji problem kot mi, poleg vseh komplikacij še vprašanje denarja in družbenega statusa. Zato pa na veliko uvažajo neveste iz drugih držav,  mlade, plodne ženske so velik biznis na Kitajskem.

Za te stvari ne potrebuješ ženitne posredovalnice, ker bi bila umetna inteligenca pri tem uspešnejša. Pomembna je kemija med dvema, nekaj kar se ne da opisati….Včasih življenje spoji dva z različno preteklostjo, vendar podobnim značajem.

Srce125, 08.08.2025 ob 19:40

Za te stvari ne potrebuješ ženitne posredovalnice, ker bi bila umetna inteligenca pri tem uspešnejša. Pomembna je kemija med dvema, nekaj kar se ne da opisati….Včasih življenje spoji dva z različno preteklostjo, vendar podobnim značajem.

Res je ,ma kakšna ženitna posredovalnica za 50 letnike ,sej imaš nekaj dobrih let  za preživet z nekom ,kjer je važna kemija ,všečnost in neka kompatibilnost.

Ko vas berem, se mi zdite preveč črnogledi. Ljudje se spoznavajo tudi pri 50-ih, 60-ih, 70-ih. To kar pravi Limonca, tudi ne drži,da večina parov ki se spozna  pri 50-ih ni srečnih skupaj,  nekateri so zelo srečni skupaj, ker so dozoreli in vejo kaj hočejo . Primer Ksenija Benedeti je začela z  Cavazzo pri 50-ih in sta zelo srečna, prej je imel Oriano, ni šlo zaradi prevelike razlike v letih. Tudi jaz poznam par, ki sta sedaj bolj srečna kot prej v zakonu. Ta pesimizem me spominja na mojo zgodbo, ko sem pred enim mesecem  začela iskati službo, so mi vsi  rekli, nič ne boš našla , ker si prestara. V resnici še nikoli nisem bila tako zanimiva za delodajalce, službo bom našla hitreje kot pri 30-ih. Mislim da je vsepovsod podobno, ko si nekaj močno želiš, delaš na tem, bodo uspehi in rezultati.

Anonimna923, 08.08.2025 ob 21:04

Ko vas berem, se mi zdite preveč črnogledi. Ljudje se spoznavajo tudi pri 50-ih, 60-ih, 70-ih. To kar pravi Limonca, tudi ne drži,da večina parov ki se spozna  pri 50-ih ni srečnih skupaj,  nekateri so zelo srečni skupaj, ker so dozoreli in vejo kaj hočejo . Primer Ksenija Benedeti je začela z  Cavazzo pri 50-ih in sta zelo srečna, prej je imel Oriano, ni šlo zaradi prevelike razlike v letih. Tudi jaz poznam par, ki sta sedaj bolj srečna kot prej v zakonu. Ta pesimizem me spominja na mojo zgodbo, ko sem pred enim mesecem  začela iskati službo, so mi vsi  rekli, nič ne boš našla , ker si prestara. V resnici še nikoli nisem bila tako zanimiva za delodajalce, službo bom našla hitreje kot pri 30-ih. Mislim da je vsepovsod podobno, ko si nekaj močno želiš, delaš na tem, bodo uspehi in rezultati.

seveda, in ta negativizem, nič se ne da, vse je brez veze, vse so iste/vsi so isti… je samoomejujoče prepričanje, da se potem pa res ne nič ne da.

ja mal brezveze vse skupi, če lažete o sebi pa o drugem.. kot vidim spet en kup laži o sebi, ker oseba ne zna prav brat. jebiga, to so pa minusi spoznavanja drugih ?‍♀️

Dvigalka

Si tipični primer nekoga, ki ne razume napisanega. Jaz nekaj napišem, ti mi repliciraš nekaj čisto petnajstega. Ženske dejansko nekoga demotivirate že s takimi pisanji. Ne vidim, kaj bi ob taki ženski pridobil, razen doze vsakodnevne slabe volje. Ko si že tako polna modrih misli o dvigalki pa; noben zdrav moški nima s tem problemov, če je ob njem privlačna ženska. je pa stvar v tem, da ste srednjeletnice seveda pretežno neprivlačne.

Če še vedno ne razumeš, vsakemu 40+ letniku se ob privlačni 25 letnici lepo dvigne.

Super duper pari srednjih let so skupaj nekaj na silo ob četrtkih popoldan in sobotah dopoldan in enkrat letno na dopustu.

samski cinik, 08.08.2025 ob 21:59

Dvigalka

Si tipični primer nekoga, ki ne razume napisanega. Jaz nekaj napišem, ti mi repliciraš nekaj čisto petnajstega. Ženske dejansko nekoga demotivirate že s takimi pisanji. Ne vidim, kaj bi ob taki ženski pridobil, razen doze vsakodnevne slabe volje. Ko si že tako polna modrih misli o dvigalki pa; noben zdrav moški nima s tem problemov, če je ob njem privlačna ženska. je pa stvar v tem, da ste srednjeletnice seveda pretežno neprivlačne.

Če še vedno ne razumeš, vsakemu 40+ letniku se ob privlačni 25 letnici lepo dvigne.

To se pa popolnoma strinjam.

Zvezdana Marmeladov, 08.08.2025 ob 22:17

To se pa popolnoma strinjam.

Pri 40 še nisi star, ampak sorry, v očeh 20 letnice si starec, sploh pri 45. Da ne govorim pri 50. Velja tudi za vas dragi moški: Večina vas je pri teh letih neprivlačnih, velik trebuh, uvela, ploska rit, pleša… če se kak nafitnisiran mulo postavi poleg vas, še bolj pridejo do izraza vaša leta. Ob kom ali čem se vam 40 +uspe lepo dvignit je nepomembno, ker se v primerjavi z vami enemu zdravemu 20 letniku dvigne tudi na staro mamo. Starejši kot ste, več stimulacije rabite. S starostjo vam pojenja življenjska energija, zato jo morate krasti mlajšim.  Zato ni taka redkost, da moški 60 +  trza samo še na majhne punčke.

Zartrose, 08.08.2025 ob 21:13

ja mal brezveze vse skupi, če lažete o sebi pa o drugem.. kot vidim spet en kup laži o sebi, ker oseba ne zna prav brat. jebiga, to so pa minusi spoznavanja drugih ?‍♀️

Kako se dojemaš sam in kako te dojema svet sta popolnoma različni stvari. Sebe sodiš po namenih, druge pa po besedah ali dejanjih. Pa tudi dober namen ne zagotavlja dobre posledice, ne zate, ne za druge.

Pot do pekla je tlakovana z dobrimi nameni.

svet je eno mon pa drugo, kjer človeka niti spoznate ne niti vidite ampak mu podtikate lastne strahove, probleme, ker sami po monu o sebi lažete leta in leta.

No vidite, srednjeletnice, potem pa res ne vem, kaj vvas preprečuje, da ne seksate s temi muloti. Pustite mene nezrelega starca pri miru, ker itak nočem imeti opravka z vami, ne tako, ne drugače. Čemu je potrebno to vztrajno peprečevanje, kakšen naj bom. na vašo žalost sem pa deležen dokaj rednega seksa s khm, ja, dokaj mladimi ženskami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close