Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najti partnerja po 50letu

Kako najti partnerja po 50letu

Meni se zdi, da zreli moški iščejo mlajše, ker se niso sposobni niti pogovarjat na zrelem nivoju. Ženske njihovih let so ji h že prešišale v razvoju, duhovnem itd. skratka na vseh nivojih in potem je valda lažje lovit nekaj mlajšega, Itak pa vsi mislijo da so terne.

No ne bom posloševala, vsi sigurno niso isti.

Vsi pa pričakujejo, da bodo kar naenkrat ženske padle v pojstlo takoj, no pri meni ni tako, jaz iščem neko zrelo osebo za PARTNERSTVO, skupno rast, enakopravnost,…ne sponzorstva. Vidim ene, tudi tm 50+ ki gredo od deca do deca in takoj hopa cupa. Zame je ljubezen sveta, tudi spolnost pa ne mislim misijonsko sveta, ampak izmenjava posebnih energij, energije človeka s katerim si ti ostanejo. Jaz rabim nekaj časa, da sploh ugotovim če je ta oseba zame, to je zame rast, strast pa pride z rastjo.  Pač iščem na dolgi rok, ne nekih f*k varijant.

Drugo ki mi je pomembno je, da partner ni cepljen, ne prenesem gensko spremenjenih oseb, ne takih ne drugačnih. Pure bl–d only.

Odgovor na objavo uporabnika
Marjana646, 05.08.2025 ob 20:11

Meni se zdi, da zreli moški iščejo mlajše, ker se niso sposobni niti pogovarjat na zrelem nivoju. Ženske njihovih let so ji h že prešišale v razvoju, duhovnem itd. skratka na vseh nivojih in potem je valda lažje lovit nekaj mlajšega, Itak pa vsi mislijo da so terne.

No ne bom posloševala, vsi sigurno niso isti.

Vsi pa pričakujejo, da bodo kar naenkrat ženske padle v pojstlo takoj, no pri meni ni tako, jaz iščem neko zrelo osebo za PARTNERSTVO, skupno rast, enakopravnost,…ne sponzorstva. Vidim ene, tudi tm 50+ ki gredo od deca do deca in takoj hopa cupa. Zame je ljubezen sveta, tudi spolnost pa ne mislim misijonsko sveta, ampak izmenjava posebnih energij, energije človeka s katerim si ti ostanejo. Jaz rabim nekaj časa, da sploh ugotovim če je ta oseba zame, to je zame rast, strast pa pride z rastjo.  Pač iščem na dolgi rok, ne nekih f*k varijant.

Drugo ki mi je pomembno je, da partner ni cepljen, ne prenesem gensko spremenjenih oseb, ne takih ne drugačnih. Pure bl–d only.

Prav je tako.

Le dandanes je težko najti moškega ali žensko na takšnem visokem duhovnem nivoju.

Partnerja po 50. najlažje najdeš, če si huda bejba od 35 let.

To pa ne drži. Seveda bo mentalno in custveno zdrav 50 letnik dal prednost mlajsim zenskam. Ne vem zakaj je to sploh tema pogovora, saj vsi vemo kako privlačnost deluje in kaj je pri tem pomembno moskim in kaj zenskam. Tudi ti bi verjetno raje izbrala ohranjenega, stabilnega, postavnega, financno mocnega, zabavnega in razgledanega 50 letnika kot pa povprečnega 25 letnika. In t oni izbiri se nihče ne čudi. Pac hočeš moskega ob katerem se bos pocutila dobro in ti bo tudi on privlacen. Pri moških je identično, le da so zazeljene laztnosti pri nasprotnem spolu seveda drugačne.

Nikoli tvoja jeabačica niti mama hvala bogu

ti si kučanova šisa.  od musarce hcanje in drek ti pri nosu teče. hahaaha  ugabnica debelasja zanirkna smrdljiva zafiksana.  samo zafiksanske si najdete  navijače za fucbal. poznam vaas luzerke.  vedno si takek urbetine smrdljive ugabnice  najdejo take potetovirane kvazi neke zapitke, zadfiksance pofukane v glavo. luzerje od luzerjev. takih malih pedofilčkov pijandurčekov. lokalnih  klošarjev.  ko mu  dam dve vzgoji po kepi , gor po gopci smrdljivem. zafikasnec pofukan ugabn. ti pa tudi. poglej si svinja nemarna. v japonkah ta 3 evr in roza piđami za 2 wurea iz 2 roke. hahahaha  pa cela pametnak uzla ena zafiksana. hčrka pri babici v  bistrci ona pa v mb. ahahahah  z pijanduro in zafiksancem haahahah   ful dobro ja. da te ni sram kurba

bobbob1920xxx@gmail.com

martina pisi

Ženske zagrenjeno ugotavljajo, da jih z leti obletavajo le f.ukfehtarji in debili. Logično.  Seks je načeloma tista prvinska potreba, ki moškega sploh motivira za druženje z žensko. Manj je tega deležen, ali z leti bil deležen, bolj “obletava”.  Da bi kdo iskal žensko, da se bo z njo pogovarjal, težko.

Moški, ki nima problemov, vas ne bo “obletaval”. Ali sploh več ne čuti neke potrebe po seksu, ali pa so njegove potrebe pokrite.

samski cinik, 06.08.2025 ob 06:35

Ženske zagrenjeno ugotavljajo, da jih z leti obletavajo le f.ukfehtarji in debili. Logično.  Seks je načeloma tista prvinska potreba, ki moškega sploh motivira za druženje z žensko. Manj je tega deležen, ali z leti bil deležen, bolj “obletava”.  Da bi kdo iskal žensko, da se bo z njo pogovarjal, težko.

Moški, ki nima problemov, vas ne bo “obletaval”. Ali sploh več ne čuti neke potrebe po seksu, ali pa so njegove potrebe pokrite.

Ker imate moški po 40 letu že hude težave s hidravliko, je zoprno vaše najedanje s seksom. Nismo ženske krive če se tebi ne dvigne. Takrat moški ugotovite, da zraven sebe rabite žensko s katero se lahko pogovarjate in družite. Ponavadi prepozno, zato ste jezni na ženski spol. Krivi ste pa sami.

Odlične zveze po 50. letu so redkost. Seveda ne bo nobena v javnosti govorila, da je njena nova zveza bolj tako, ampak bo nadela vesel videz, čeprav so razmere bolj podobne limoni.

Dvigalka, 07.08.2025 ob 10:24

Ker imate moški po 40 letu že hude težave s hidravliko, je zoprno vaše najedanje s seksom. Nismo ženske krive če se tebi ne dvigne. Takrat moški ugotovite, da zraven sebe rabite žensko s katero se lahko pogovarjate in družite. Ponavadi prepozno, zato ste jezni na ženski spol. Krivi ste pa sami.

V  bistvu ravno obratno, če te ne rabim za seks te rabim za družbo še manj.

lloyd, 07.08.2025 ob 11:19

V  bistvu ravno obratno, če te ne rabim za seks te rabim za družbo še manj.

Ženske, sedaj vidite, kako pomembne ste moškemu.

Dore, 07.08.2025 ob 11:27

Ženske, sedaj vidite, kako pomembne ste moškemu.

No če smo pošteni tebe recimo ne rabim ne za seks, ne za družbo 😀

Koliko zlobe je do nasprotnega spola.

Kar se hidravlike tiče, pa se ženske vprašajte, če moškemu morda niste privlačne, ne vizualno in ne karakterno, da bi želel karkoli imeti z vami. Ne naskakujejo vsi kar vse po vrsti…

Srce125, 07.08.2025 ob 12:35

Koliko zlobe je do nasprotnega spola.

Kar se hidravlike tiče, pa se ženske vprašajte, če moškemu morda niste privlačne, ne vizualno in ne karakterno, da bi želel karkoli imeti z vami. Ne naskakujejo vsi kar vse po vrsti…

Bodi pošten, kup sovraštva je tudi do žensk.

lloyd, 07.08.2025 ob 14:50

Bodi pošten, kup sovraštva je tudi do žensk.

Sem ženska…gre za dobronameren nasvet mojim enakospolnicam, ki moškim pogosto pripišejo impotentnost. ?

Srce125, 07.08.2025 ob 15:41

Sem ženska…gre za dobronameren nasvet mojim enakospolnicam, ki moškim pogosto pripišejo impotentnost. ?

Enakospolnica 😀 Ta gre pa v slovar. 😀

Kot je nekdo zgoraj napisal, če vas nekdo ne rabi za seks, vas za družbo rabi še manj. Da bi nekdo iskal žensko, da se bo z njo pogovarjal, mislim, kakšne ideje.

samski cinik, 08.08.2025 ob 06:54

Kot je nekdo zgoraj napisal, če vas nekdo ne rabi za seks, vas za družbo rabi še manj. Da bi nekdo iskal žensko, da se bo z njo pogovarjal, mislim, kakšne ideje.

Raje doma tv gledam. In pametujem po netu 24kur na dan.

Ni bolj žalostnega prizora, kot ko se ženska 50+ zaplete z duhovno nerazvitim moškim, ki jo samo izkorišča za seks.

če bi ženske bile pametne, bi po 50 letu raje šle skupaj živet s kakšno žensko. pa bi imele družbo za pohajanje, pogovarjanje, hkrati pa bi prišparale pri vsakdanjih stroških. Če bi se jim ravno zaluštalo moškega organa, pa neobvezujočega seksa res ni težko dobit.

lloyd, 05.08.2025 ob 15:09

Antilopa520, 05.08.2025 ob 13:17

Lloyd8287, 04.08.2025 ob 10:55

Zartrose, 04.08.2025 ob 09:46

a mon pa ni portal? sč so ona on in tinder fukfehtarji, tudi poročeni, spremenili v svoje lovišče fuka, tko da previdno.. vidm se ti poročeni tudi že uvaljivajo.. očitno pomen resne veze ne dojemamo drugače, tko da v prvi vrsti preveri ali je samski v drugi pa če ga res zanima resna veza. no, pa tudi to ne pomeni, da bodo resnico govorili.. maš tud take, ki trdijo, da jih nič z ženskami ne zanima, pa so skoz v takih temah.

boh ve, lej, ti sam pazi nase, okej..

Vsi se spreminjamo,stvari so vsak dan drugačne samo ti si ista,kot si bila?. Kaj maš srečo.

Ja ona ima nad glavo svetniški sijaj.

Nekaj ima sigurno, ne vem pa kaj.

Saj ni slaba samo… no, klinc, problemov ji ne manjka, ti pa naredijo svoje, sebe si na njenem mestu ne predstavljam.

Če si original, lep pozdrav na gorenjsko.

Ja nekaj ima sigurno. Zagrenjenost, zavist, več vrednostni kompleks…za izvoz.

enakospolnice, 08.08.2025 ob 09:19

če bi ženske bile pametne, bi po 50 letu raje šle skupaj živet s kakšno žensko. pa bi imele družbo za pohajanje, pogovarjanje, hkrati pa bi prišparale pri vsakdanjih stroških. Če bi se jim ravno zaluštalo moškega organa, pa neobvezujočega seksa res ni težko dobit.

Velja za oboje, za družbo se da dobit…pa za kofetkat. Kar se seksa tiče, nobena stvar ni zastonj, pa tudi nobena stvar ni neobvezujoča.  Problem pa delamo itak samo taki čudaki, ki hočemo pred intimo bit prepričani da smo kompatibilni, ne pa samo nekaj na približno, pa sam da je. Pol pa kompliciramo, pa nam eventuelneži uidejo

😀

Antilopa354, 08.08.2025 ob 09:31

Ja nekaj ima sigurno. Zagrenjenost, zavist, več vrednostni kompleks…za izvoz.

Si se prepoznala v ogledalu?

Ne vem, Zdi se mi da se je total zaciklala in ne zna iz tega ven. Nekdo bi jo moral zbrcat is tega domišlijskega sveta ven. Jih je pa verjetno že tolikokrat dobila po glavi, da je šlo predaleč, karakter ji pa tud ne pomaga. Če misliš da si najboljši in nad vsem, se ti ni treba spreminjat. Se pa zna naredit da se zbudiš iz tega. Jaz sem se, samo sem dobil ene par težkih brc, in to po četrt stoletja. Sicer je za marsikaj propozno, ampak vsaj živet sem začel. Oz vsaj ne crkujem več.

Ogledalo510, 08.08.2025 ob 09:50

Si se prepoznala v ogledalu?

Antilopo, vsaj kot sem jo jaz poznal pa zelo težko primerjaš z zartroze.  Sicer imata vsak svoje momente, kdo jih pa nima, samo imata popolnoma različni zgodbi. Pa nobeni ni bilo lahko. Tole kracanje po forumu itak ne pokaže prave zgodbe, sploh pa ne vse. Sploh pa itak največ trolata raznim bučmanom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close