Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najti partnerja po 50letu

Kako najti partnerja po 50letu

vse kar govoriš o sebi očitno že ne drži, ker če bi to držalo, bi te moški tudi ta dobri obletavali.

Poznam eno gospo mojo sosedo, ki je stara malo čez 50 in v resnici izgleda, kot da jih ima že čez 60 let. Kako to, da zgleda tako stara niti mi ni jasno, saj v življenju ni delala nikoli. Bila je doma in to brez otrok, ker jih ni mogla met. Nima niti izpita za avto, brez šihta, pol jo je pa mož še varal. Ja če z babo nič od nič ni. In zdej si ona išče drugega, niti ni ločena, ker pravi, da bo prvo našla enga, ki jo bo pač živel, saj ne bo šla delat, potem pa bo moža pustila. Skratka hočem povedat, da se ženska na polno nosi, kot da je ne vem kakšna lepotica in ne vem kako iteligentna in sposobna. Dec je pa noben ne mara…. Vsi se zgražajo nad njo kakšna lenuhinja je, postarana, faca čist zgubana…. brez kondicije, saj niti šorta ne. Njen šport je gledanje vseh vrst limonad od mehiških pa do turških….. In ona je 100% prepričana, da bo našla moškega, ki jo bo živel in se bo ona lepo k njemu preselila in še naprej ležala na kavču. Od kje njej vsa ta samozavest?! Ene se res preveč cenijo in taka na koncu ostanejo same.

Ne govorim pa da si ti avtorica tudi takšna.

KEWIN SAMUEL.  YOU. TU.

njegova mama je bila tvojih let, ko se je končno spravila k pameti in si našla moškega.

mladosten videz??  seje tebi totalno odfukalo? stara ti rabiš  moškega terpevta.

moški, star 55 recimo. takšen kot bi ga ti imela,  si bo našel 30 letnico, ki mu bo dala še otroka.  NE TEBE.

kako partnerja?  kakšnega partnerja bi ti imela?  kupi si kužeka!

moški kot ga ti želiš,  ti ne bo dovolil, da sikaš, da pametuješ, da si pasivno agresivna, dauveljavljaš svojo voljo,  da si sitna, zadirčna, da hočeš nek pogovr.

nismo moški za to.  moški, kot ga ti želiš, si bo našel 35 letnico.  ti bi morala biti najlažje za dejtat. najbol fajn izkušnja.  sex, to je , mora bit samo posebi umevno.  logično.  neka športna aktivnost?  ne veliko špeha.  normalno obnašanje.

so zunaj moški, kot jih ti želiš. so. kumot.  ampak tebe ne želijo.  kaj ima moški do tebe, kot si ga ti želiš od tebe, kar ne more dobit v 35 letnici??  kaj?   ti si v 25 letih nisi bilasposobna najdit moškega. pa so obstajali. so živi, so v tvoji okolici.  ampak tebe  NE ŽELIJO.

moški, ni tvoja družba tvoj partner. najdi si žensko.  zakaj bi nek situiran izobrazen psotaven moški, želel teb v tej feinistični marxističi zakonodaji??  da mu boš pobrala  fse kaj ima?  na tem lezbičnem sodšču??  NE HVALA.

kaj pa ti daš moškemu? kaj ima on od tebe?  sex? to je obojestransko, druzba jeo bojsestransko. kaj??  kuhanje?  to zna sam kuhat.  ahahahah

nič nimaš za ponudit moškemu, kot si ga ti želiš.  ti bi morala bit isrečna ,da te sploh kdo želi.  to je resnica.  stara si 50+. torej si že po defoltu 3ka v najboljše primeru. imaš  tovor, bilasi poročena.  25 let nisi imela potrebe po moškem resno.  kdo bo to sprejel?? zakaj?  z fsmi zdravstvenimi probmemi, tovrom, odnosom,stališči si   2ka mogoče.   mogoče. in ti želiš moškega ki bo od 8 naprej.

si normalna ti??  bodi malo relana. nehaj poslušat feminsitke.   nehaj bit arogantna agrsivna zajedljiva prasica.

ti moraš bit srečna  z običajnim moškim 60 let, mogoče malo športnim,  KI TE BO SPLOH ŽELEL SPREJET.   kerje to za moškega, spreejt tako prasico kot si ti, preprosto prevelik  riziko.  nihče tega nebo naredil.  nihče.  ker tudi nihče ne bo 2 izbira.

kottije nekdo napisal.    NE GRE!!  prepozno je.   žal.  kužek in bmwx3 in plačevat za sex mladim lepim fantom.   to je to, žal.

Odgovor na objavo uporabnika
takole je, 03.08.2025 ob 10:49

Avtorica, normalno osebo 40+ je nemogoče najti, ne pa 50+…!

Pa naj bo to moški ali ženska, vsak tak ima toliko problemov sam s sabo, da bo bodočega partnerja uničil, če bo le imel čas in priložnost!

Skratka, prej najdeš iglo v kupu sena kot pa normalno osebo te starosti!

Imaš prav počakajmo na DSO tam se bomo lovili z noži na hojicah ali vozičkih.

Tam bom že še kakega ujagala.

Samska znorena zenska, 05.08.2025 ob 14:46

lloyd, 03.08.2025 ob 09:40

Starejša mladinka, 03.08.2025 ob 09:25

summer852, 03.08.2025 ob 09:14

Z leti gre kvaliteta navzdol, tu nimaš kaj. Veliko se izpostavlja ženske (gravitacija, celulit, itd.), ampak pri moških ni nič drugače. Kvečjemu še slabše. Kolena, hrbet, zobje, srce … redkokdo je po 50-em zdrav. In kolikor je že zdravje telesa problem, bo pri mentalnem še huje. Saj te razumem, iščeš normalnega moškega. A tisti ta dobri in fit in dinamični in karkoli še želiš, če so že samski, se verjetno ozirajo za 30-letnicami ?‍♀️

O, saj so oni med 45 in 55 tudi zagreti za partnerko, pa znajo biti kar fit. Ampak oni bi imeli gospodinjo, kuharico, provajderko… ker drugega ne rabijo, takih pa noče.
Ona bi enega, ki jo cel dan za rokico drži, jo pelje pogledat svet, jo hvali, redno seksa, ji razbija dolgčas… kar naprej nekaj počne ZA NJO. Ona je pa samo dobro ohranjena in za okras.
Malo še naj počaka, ko bo penzija premala, bo vsak dovolj dober, če bo le položnice plačeval.

Hah, ja, itak.  Mam ene par koket v službi, ki me mal podjebavajo, ker imajo preveč časa. Pol se pa mal vprašam, ker sem pač tak, da se precej sprašujem- na kaj rabijo ampak, kaj sploh lahko ponudim. Pa dejansko ne vem če ima smisel. So pa jebena leta, za na britof še nisi, da bi pa na novo kaj začel…saj rabljen nisem ne vem, koliko ker so me imele ženske bolj za rezervo, ampak leta vseeno naredijo svoje.

@Lloyd
tvoj problem je da bistveno preveč časa preživiš na monu. Nimaš pol cajta niti ene na koge peljat tud če jih ona plača, kaj šele seksat.

Ne, to je moja rešitev… problem sem pa sam. 😀

Antilopa520, 05.08.2025 ob 13:17

Lloyd8287, 04.08.2025 ob 10:55

Zartrose, 04.08.2025 ob 09:46

a mon pa ni portal? sč so ona on in tinder fukfehtarji, tudi poročeni, spremenili v svoje lovišče fuka, tko da previdno.. vidm se ti poročeni tudi že uvaljivajo.. očitno pomen resne veze ne dojemamo drugače, tko da v prvi vrsti preveri ali je samski v drugi pa če ga res zanima resna veza. no, pa tudi to ne pomeni, da bodo resnico govorili.. maš tud take, ki trdijo, da jih nič z ženskami ne zanima, pa so skoz v takih temah.

boh ve, lej, ti sam pazi nase, okej..

Vsi se spreminjamo,stvari so vsak dan drugačne samo ti si ista,kot si bila?. Kaj maš srečo.

Ja ona ima nad glavo svetniški sijaj.

Nekaj ima sigurno, ne vem pa kaj.

Saj ni slaba samo… no, klinc, problemov ji ne manjka, ti pa naredijo svoje, sebe si na njenem mestu ne predstavljam.

Če si original, lep pozdrav na gorenjsko.

NI RES DA NI FIT SEXY USPEŠNIH PAMETNIH MOŠKIH NAD 40. SO SO

ampka vas ne želimo!!!    kaj je tukaj tako težko za razumet??

MOŠKI  KOT GA TI ŽELIŠ !!  –    NE   ŽELI TEBE!!!!

KAJ TI NARIŠEM?   ker si umsko bolana levičarska prasica. feminsitka, ki en potrebuje moškega po svojih besedah.  najdi si žensko.  in kupi psa. kot večina starikul.   nismo moški krivi.  TI SI KRIVA!!   če bi ti bila tao super oh in sploh bi te že kakšen jebač , vzel k sebi. pa te niti ti ne.

Anonimno 3469, 05.08.2025 ob 14:59

KEWIN SAMUEL.  YOU. TU.

njegova mama je bila tvojih let, ko se je končno spravila k pameti in si našla moškega.

mladosten videz??  seje tebi totalno odfukalo? stara ti rabiš  moškega terpevta.

moški, star 55 recimo. takšen kot bi ga ti imela,  si bo našel 30 letnico, ki mu bo dala še otroka.  NE TEBE.

kako partnerja?  kakšnega partnerja bi ti imela?  kupi si kužeka!

moški kot ga ti želiš,  ti ne bo dovolil, da sikaš, da pametuješ, da si pasivno agresivna, dauveljavljaš svojo voljo,  da si sitna, zadirčna, da hočeš nek pogovr.

nismo moški za to.  moški, kot ga ti želiš, si bo našel 35 letnico.  ti bi morala biti najlažje za dejtat. najbol fajn izkušnja.  sex, to je , mora bit samo posebi umevno.  logično.  neka športna aktivnost?  ne veliko špeha.  normalno obnašanje.

so zunaj moški, kot jih ti želiš. so. kumot.  ampak tebe ne želijo.  kaj ima moški do tebe, kot si ga ti želiš od tebe, kar ne more dobit v 35 letnici??  kaj?   ti si v 25 letih nisi bilasposobna najdit moškega. pa so obstajali. so živi, so v tvoji okolici.  ampak tebe  NE ŽELIJO.

moški, ni tvoja družba tvoj partner. najdi si žensko.  zakaj bi nek situiran izobrazen psotaven moški, želel teb v tej feinistični marxističi zakonodaji??  da mu boš pobrala  fse kaj ima?  na tem lezbičnem sodšču??  NE HVALA.

kaj pa ti daš moškemu? kaj ima on od tebe?  sex? to je obojestransko, druzba jeo bojsestransko. kaj??  kuhanje?  to zna sam kuhat.  ahahahah

nič nimaš za ponudit moškemu, kot si ga ti želiš.  ti bi morala bit isrečna ,da te sploh kdo želi.  to je resnica.  stara si 50+. torej si že po defoltu 3ka v najboljše primeru. imaš  tovor, bilasi poročena.  25 let nisi imela potrebe po moškem resno.  kdo bo to sprejel?? zakaj?  z fsmi zdravstvenimi probmemi, tovrom, odnosom,stališči si   2ka mogoče.   mogoče. in ti želiš moškega ki bo od 8 naprej.

si normalna ti??  bodi malo relana. nehaj poslušat feminsitke.   nehaj bit arogantna agrsivna zajedljiva prasica.

ti moraš bit srečna  z običajnim moškim 60 let, mogoče malo športnim,  KI TE BO SPLOH ŽELEL SPREJET.   kerje to za moškega, spreejt tako prasico kot si ti, preprosto prevelik  riziko.  nihče tega nebo naredil.  nihče.  ker tudi nihče ne bo 2 izbira.

kottije nekdo napisal.    NE GRE!!  prepozno je.   žal.  kužek in bmwx3 in plačevat za sex mladim lepim fantom.   to je to, žal.

@anonimno3469 ti boš nazadnje res še prejel nagrado za Slovenca leta od šopka lezb s priloge Ona.

Ti si tako vitalen zato ker redno uživaš prehranske dodatke Biostile.

Ne vem pa zakaj si ubermensch kot si ti, kapitalni jelen, nadsamec, ne dobiš ene 25letnice in ji zaplodis svoje super seme, namesto tega pa porivaš eno odcvetelo prasico v 40ih ki je v najboljšem primeru slaba 4ka?

Pa veš česa se še veselim… Da vas razbijejo Domžale na vašem vijola stadionu prašič šovinistični desničarski častilec Janše ki ima na levem jajčku poleg uvelega smokija vtetoviran logo SDS.

?????????

PATETIKUS MARIBORSKI ZBLOJENI PACIENT….

lloyd, 03.08.2025 ob 15:53

Marttina, 03.08.2025 ob 15:47

lloyd, 03.08.2025 ob 10:00

Marttina, 03.08.2025 ob 09:48

Ne rabim nekoga, da me drzi za roke. Normalnega moškega rabim. Ne rabim sponzorja imam vse sama. Ne rabim dragih potovanj. No pa saj sem dost neumna, da to tukaj sprašujem, je pa dobro izhodišče za debato, mar ne. In da ne bo pomote, ni mi problem bit sama in ne mislim it še na britof, tudi poročit se ne mislim. Malce ste zašli iz teme 🙂

LpM

Imaš prav, ampak a mi pomagaš , pa vseeno  napišeš za kaj ga rabiš, kaj pričakuješ da bo bolje, če ga dobiš. Kaj sploh pomeni normalen moški pri 50…

Zahteven si. Zelim partnerstvo. Prijateljstvo in tudi blizino. Razumevanje. Pomoč. Skupna dozivetja. Mogoče tudi skupno bivališče nekoč, tako, do smrti… 🙂 sem spet šla predaleč?

Hvala, no tudi sam nekako tako razmišljam. Za nekaj na hitro nisem nikoli bil, za kurbarijo  tudi ne. Zdaj še manj.

Jaz iščem moškega za skupen grob ?????

Groza kako se 18 let obrne… Od 35 letnice cvetoče seksi bleščeče do 53 letne zanemarjene mone.

Ene smo še zapite na tabletah in trdi drogi… Pa tud kužeka mamo…. Ahahahaha ha.

Antimoška šovinistka, 05.08.2025 ob 15:31

Jaz iščem moškega za skupen grob ?????

Groza kako se 18 let obrne… Od 35 letnice cvetoče seksi bleščeče do 53 letne zanemarjene mone.

Ene smo še zapite na tabletah in trdi drogi… Pa tud kužeka mamo…. Ahahahaha ha.

“Ene smo še zapite na tabletah in trdi drogi”

Ja bog pomagaj kakšen hobi imaš pa lahko.

Lloyd, kaj verglaš cel dan tu gor. Pa tak lep sonček, tudi v hribih. ?

Sveti duh

Strinjam se. Veliko je samskih ljudi ki se intenzivno išče. Tisti ki je dolgo sam, lahko odbija stike ali pa ni realen v pričakovanjih.

Srce125, 05.08.2025 ob 15:43

Lloyd, kaj verglaš cel dan tu gor. Pa tak lep sonček, tudi v hribih. ?

Dežuren sem, ne morem nikamor, pa cajt zabijam.

Antimoška šovinistka

tukaj  pa se lepo vidi vsa gnojšnic , šisa levih fašsitk.  kounsit, feminsitk umsko bolanih.

1. jaz sploh nisem navijač ne fen nogometa. sploh ga ne gledam.  jaz dela od športa. judo, plavanje, jadranje, sprehodi  z družino.

2. moja žena je huda, lepa, pametna fajn, normalna lušna ženska. tudi izobražena.

3.  kaj si mi še polila šišo levih fašsitk? da vidim.

4. moja žena je res 10ka.

5.  jaz sploh nisme nk hud janša fen. nikol sploh nisme maral ne njega ne njegovega pof. brata z prodajo kulic.   tako, da ne vem zakaj mene skoz z tem janšetom dajete fse levičarke v istio koš.

janej janša si je naredil dost dobro življenej , zase. zagotovo. in to ej važno – za njega.  on meni ni nič škodil.  mi je pa kučan posranc pa musarca ugabnica pa take prasice levičarske. pa take prasice ugabne kot si pa ti. umso zaostala zafiksanka.

kaj še?

aja zakaj nimam 25 letnice.  imam 15 otrok z veliko različnimi ženskami.  in imel jih bom 25. brez skrbi.

ampak nobenega z družboslovno pokveko.

in veš zakaj?

KER IMAM DENAR IN KER DOBRO ZGLEDAM.  KER IMAM VELIK DEBU KU RA.  KER ZNAM BABE POFUKAT DOBRO.

fse, sam tebe nikoli svinja nagravžna ugabna.  bo pa narava poskrebla, bog bo poskrebl da se tvoji geni tvoje smrdljive ničvredne familiej ne bodo nadlajevali.  ker si kuzla .

lloyd, 05.08.2025 ob 16:13

Dežuren sem, ne morem nikamor, pa cajt zabijam.

O. k., kakšno instrumentalno glasbo si naštimaj….?

Mihač, 04.08.2025 ob 10:57

je pa tudi to res, da ene ženske pri 50. izgledajo boljše kot njihove hčerke.

Mihač ti pizda ogabna slovencelska odloči se že.

Prvo si pljuval po nas, zdaj se nam turiš s komplimenti.

Odjebi.

Ti si zanič omega samec, na samem dnu darwinove lestvice.

Anonimna871, 05.08.2025 ob 15:53

Sveti duh

Strinjam se. Veliko je samskih ljudi ki se intenzivno išče. Tisti ki je dolgo sam, lahko odbija stike ali pa ni realen v pričakovanjih.

Drzi. Redki se znajo realno pogledati v ogledalo. Raje za svojo situacijo krivijo nasprotni spol. To pa je ze zacetek konca.

Anonimno 3469, 05.08.2025 ob 16:15

Antimoška šovinistka

tukaj  pa se lepo vidi vsa gnojšnic , šisa levih fašsitk.  kounsit, feminsitk umsko bolanih.

1. jaz sploh nisem navijač ne fen nogometa. sploh ga ne gledam.  jaz dela od športa. judo, plavanje, jadranje, sprehodi  z družino.

2. moja žena je huda, lepa, pametna fajn, normalna lušna ženska. tudi izobražena.

3.  kaj si mi še polila šišo levih fašsitk? da vidim.

4. moja žena je res 10ka.

5.  jaz sploh nisme nk hud janša fen. nikol sploh nisme maral ne njega ne njegovega pof. brata z prodajo kulic.   tako, da ne vem zakaj mene skoz z tem janšetom dajete fse levičarke v istio koš.

janej janša si je naredil dost dobro življenej , zase. zagotovo. in to ej važno – za njega.  on meni ni nič škodil.  mi je pa kučan posranc pa musarca ugabnica pa take prasice levičarske. pa take prasice ugabne kot si pa ti. umso zaostala zafiksanka.

kaj še?

aja zakaj nimam 25 letnice.  imam 15 otrok z veliko različnimi ženskami.  in imel jih bom 25. brez skrbi.

ampak nobenega z družboslovno pokveko.

in veš zakaj?

KER IMAM DENAR IN KER DOBRO ZGLEDAM.  KER IMAM VELIK DEBU KU RA.  KER ZNAM BABE POFUKAT DOBRO.

fse, sam tebe nikoli svinja nagravžna ugabna.  bo pa narava poskrebla, bog bo poskrebl da se tvoji geni tvoje smrdljive ničvredne familiej ne bodo nadlajevali.  ker si kuzla .

Pa ne bi reku da je 10ka prej komi 8ica.

Ujoj kako se da tebe pod ženskim nickom tko razpizditi da vse zliješ na dan.

Že ta tvoja agresivna razčustvovanost kaže n sila pomanjkljivo inteligenco ter mjabrz dokaj opičjo obliko lobanje…. ?????????

Piši Igor piši, jaz ti ta cajt grejem ženo na svojemu roru.

Srce125, 05.08.2025 ob 16:27

O. k., kakšno instrumentalno glasbo si naštimaj….?

Frahm mi laufa., Zaenkrat gre.

lloyd, 05.08.2025 ob 15:35

“Ene smo še zapite na tabletah in trdi drogi”

Ja bog pomagaj kakšen hobi imaš pa lahko.

Saj snifanje je neke vrste hobi… Ko s kužkom zaključiva gmajno.

ijo

Sveti duh!, 05.08.2025 ob 13:53

Meni pa se je vedno dosdevalo, da starejsi kot smo, lazje najdemo nasprotni spol. Pac zahteve so nizje, saj tudi samo manj potrebujemo in zato problema ne bi smelo biti. Seveda pa  je to lahko velik problem, ce imas zahteve in pricakovanja zelo velika, sam pa nisi v oceh nasprotnega spola nic posebnega. To pomeni da imas problem. Predvsem sam s seboj.

Kje pa ,zmeraj težje je koga dobit ,ko si mlad je itak samo kako se imet lepo ,bit zaljubljen ,hormoni…pol pridejo otroci in skrbi in kar zleti čas.. Kot avtorica ,se znajdeš v letih blizu abrahama ,iščeš podobne interese ,da se čim manj prilagajaš.Nasprotni spol si pa želiš  zaradi intime ,sicer imaš prijatelje ,prijateljice …In potem je važna še privlačnost, užitnost en drugemu ,ker se moraš plazit in ukvarjat drug z drugim…Vemo ,pa ,kako zgleda povprečen abrahamar ,velja za oba spola …Razumem avtorico ,če zgleda zelo dobro ,ne more kr neki nase navlect ,pa čeprav je lahko človek ,moški ,ok po karakterju…deluje v obe smeri enako…

Za @anonimno3469

A si svoj plan porinit na svet še vsaj 10 otrok s še drugimi ženskam že razložil svoji lepi pametni tudi simpatični inteligentni čista 10ka ženi? ?????

Kaj pa unih 15? Ok ene tri imaš s to svojo 10ko ki ima od tvojega debelega velikega kurca in porodov že bolj plahutajočo kot kopalniška zavesa.

Skratka, vagina tvoje žene je za vselej za druge moške neuporabna.

Kaj pa unih ostalih 12 otrok? 15 minus tri je 12.

Jih sploh priznaš glede na to da si jih imel z lezbačami s FDV ja?

Umsko zaostali kreten. Še moški ne. Ena pizdula perda seronja ki še fuzbala ne spremlja, totalna zguba.

Ženske imamo raje medo tipe mehkih src kosmatih peš, lahko dišijo po pivu, znoju in z njimi bomo žrle prasice debele smokije al pa čips ko bomo gledal pogrom NK Maribor. Seronja štajerska nacistična.

Takim južno pravijo drekavac, takim pedrom zabitim kot si ti latentna DVOCEVKA.

ti da nisi slučajno moja soseda. Marjeta stara 54 let in še nikoli ni imela fanta. Že celo življenje živi doma. Doma z mamo. Oče ji je pred dobrimi dve desetletji umrl.

Zdaj ali so fuk fehtarji, ali so debili, ali pa flirt samo…nekaj pametnega – se tudi meni zdi – ni več. OK, ne iščem, ampak – ko si v lokalu in vidiš tiste mežike in potem še kakšno bedasto besedo – ma daj no, spelji se… V tistem trenutku me mine do bilo kakšnega moškega… Pri teh zrelih letih  – samo na osebni izkaznici očitno – bi morda lahko bolj kulturno osvajal človek. No, vsaj jaz na tak debilski način ne trzam… A se ne sekiram, so moški na izgubi, ne jaz , hahaha

Igor, tvojo ženo jaz porivam

zate pederček ugabn mali.   poglej luzerček. jaz ti nismekriv kersi se moral irat z atekovim lulekom. če ti ga je ati porivav tvo jsmrdljvi ugabn pedrski gopec.

tvoja  mamica je nanvadna smrdljiva kuzla.

spreminjaš nike, oblačišse v žensko!!   umski bolnik si.  pederjas posranc. to se vidi kako ej cela tvoja familija incestna pizdunksa umsko bolana zafiksana posrana gensko motena  veja te druzbe.

ničvreden izmeček si.  posranc piohcanc.

KOMAJ ČAKAM DA SZGNIJEŠP Z RAKOM KURBIN SIN.  če pa imaš ženo kje pa povej kuzli, da se naj jebepraiscan ičvredna. pa tvoji froci če jih slučajno imaš.

povej jim da, da so ničvredna govna. obesi se pedrajs posran zafiksan

Anonimna799, 04.08.2025 ob 10:51

Hermann, 04.08.2025 ob 07:55

asociiran moški, zdrav, lep, finančno preskrbljen brez obveznosti ne bo nikoli skočil v zvezo z staro babo. Takšni moški iščejo mlajše deklice od sebe. Vse je v denarju.

Hermann

En najbogatejših ljudi na svetu Bezos  ni izbral 20 letnici ampak mati treh otrok, žensko ki je le par let mlajša od njega. Niso vsi moški nori na pupike, mlade deklice, to delajo taki ki iščejo obliž za ego, v smislu, še sem privlačen, zmorem. Potem pa vidijo da to ni to, da gre za generacijski razkorak, da je prenaporno. In si zaželijo stabilnost, zrelost.

Oprosti ampak tista Bezosova je tako umetna da je groza. Pa okusa nima ženska nobenega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close