Kako najti partnerja po 50letu
Anonimno12321, 03.08.2025 ob 15:43
Anonimno12321, 03.08.2025 ob 15:41
Marttina, 03.08.2025 ob 14:57
Hvala, nekaj svojih pogledov ste monovci dali. Vendar se mi večinoma ne zdijo realne, kot da se malce hecate iz mene in iz mojega položaja, v katerem sem se znašla. Vsem želim blagoslovljeno nedeljo.
Takole se potem vse skupaj zaključi. Nova realnost. Se ni za bati za samskost.
Citiranje ne dela dobro. Mišljeno je bilo za Marttinin post, kjer zaključuje z blagoslovom.
Ni nujno, da se zaključi, mar ne? Tudi to je način spoznavanja.
Jaz pa nimam nekega seznama, samo začutit moram človeka. Potem pa… spontano.
Anonimno12321, 03.08.2025 ob 11:47
Marttina, 03.08.2025 ob 10:03
Ok. Čustveno inteligenten, ne grem se hot cold igric. Spoštljiv, Skrbi zase, higena. Intelektualno vsaj malo razvit. Vem, vsi smo ranjeni, vendar delo na sebi pomaga. Ne vem no.
Na kakšen način ste pripravljeni izmenjati kontakt?
Mail: pikapoka809@gmail.com
he he, 03.08.2025 ob 16:03
Marttina, pri takem kupu zahtev boš težko našla in začutila primernega partnerja. Moraš se pač zavedati, da imajo taki, ki jih ti iščeš že en kup 30letnic okoli sebe!
Tudi jaz nisem za v koš, precej mlajša izgledam, čeprav videz je le portal za vstop v nadaljnje spoznavanje, mar ne.
Marttina, 03.08.2025 ob 16:01
Ja tudi to je realnost 🙂 Mladi bi, moski mojih let, pa ne bi.
Ma lej, imaš vse sorte. Sam najt bi se blo treba. Ne obupat. Meni ni blo nikol za deset let mlajše, pa sem siguren da nisem edini. Kdo se bo pa preganjal z 45 letnimi smrkljami naokrog…
lloyd, 03.08.2025 ob 16:07
Ma lej, imaš vse sorte. Sam najt bi se blo treba. Ne obupat. Meni ni blo nikol za deset let mlajše, pa sem siguren da nisem edini. Kdo se bo pa preganjal z 45 letnimi smrkljami naokrog…
Ha ha ha, sem se pa vsaj nasmejala danes. Ja to pa mora imet moj potencialni partner, smisel za H(umor)
Anonimna800, 03.08.2025 ob 16:27
V službi se jih največ spozna. Pri nas se je dosti samskih poparckali. To je krog v katerem se gibas. Če si privlačna, pa ne rabiš biti privlačna, samo da si simpatična, pa prijetna za pogovor , je zainteresiranih moških veliko.Hitro se najdejo . Ne vem kako to da ne najdeš.
Martina, dodam par misli, ki ti bodo v pomoč. Danes je res v tvojih letih težko najti ustreznega človeka. Najdeš takoj za neobvezni flirt, ali seks brez obveznosti, težko pa najdeš iskrenega človeka, ki bi ti tudi stal ob strani, te podpiral, ne bi bil plehek ampak bi te nadgradil, bil tvoja polovica. Ampak obstajajo taki. Malo jih je, ker so ljudje ranjeni, se skrivajo za masko, so pa tudi ljudje ki zmorejo pristopiti s srcem v vezo, ne s figo v žepu. Moja sodelavka je našla , v službi. Ok, lahko bi kje drugje, ona ga je našla v službi. Zaradi nje se je ločil in ta človek jo ima tako rad, da me kar gane, ko ju vidim skupaj. Zakon je imel uničen, ko je njo spoznal se je za njo odločil in to brez igric, slepomišenja. So taki moški, malo jih je, so pa. To so ljudje, ki se ne bojijo bližine, pokazati svoje bistvo, ki ne igrajo. Izogibaj pa se ljudem ki flirtajo za bildanje ega, hkrati pa ne zmorejo bližine in ne morejo nič dati. Toliko kot ti lahko daš, toliko moraš prejeti. Martina, vso srečo ti želim in ne obupaj
Anonimna800, 03.08.2025 ob 16:34
Martina, dodam par misli, ki ti bodo v pomoč. Danes je res v tvojih letih težko najti ustreznega človeka. Najdeš takoj za neobvezni flirt, ali seks brez obveznosti, težko pa najdeš iskrenega človeka, ki bi ti tudi stal ob strani, te podpiral, ne bi bil plehek ampak bi te nadgradil, bil tvoja polovica. Ampak obstajajo taki. Malo jih je, ker so ljudje ranjeni, se skrivajo za masko, so pa tudi ljudje ki zmorejo pristopiti s srcem v vezo, ne s figo v žepu. Moja sodelavka je našla , v službi. Ok, lahko bi kje drugje, ona ga je našla v službi. Zaradi nje se je ločil in ta človek jo ima tako rad, da me kar gane, ko ju vidim skupaj. Zakon je imel uničen, ko je njo spoznal se je za njo odločil in to brez igric, slepomišenja. So taki moški, malo jih je, so pa. To so ljudje, ki se ne bojijo bližine, pokazati svoje bistvo, ki ne igrajo. Izogibaj pa se ljudem ki flirtajo za bildanje ega, hkrati pa ne zmorejo bližine in ne morejo nič dati. Toliko kot ti lahko daš, toliko moraš prejeti. Martina, vso srečo ti želim in ne obupaj
+
Realnost, 03.08.2025 ob 11:43
Moški v zgodnjih petdesetih kot si ga ti želiš ima veliko izbire…tudi pri ženskah, ki so 10 let ali še več mlajše. Videno že večkrat.
Če nisi res nekaj posebnega za videti potem je zelo zelo majhna verjetnost, da te bo tak moški sploh opazil. Če te bo opazil potem pa sledi vprašanje ali mu boš všeč tudi po karakterju.
Kako ste žleht. Samo da bi jo potolkli. Ženska lažje najde moškega kot moški žensko (pri 50-ih).
Anonimna838, 03.08.2025 ob 16:44
Kako ste žleht. Samo da bi jo potolkli. Ženska lažje najde moškega kot moški žensko (pri 50-ih).
Ženska pri 50+ išče moškega za varnost in nekoga, ki jo bo razvajal in crkljal…. Moški pa žensko samo za seks.
Torej ima Marttina kljub svoji lepoti in odličnem izgledu zelo majhno možnost v današnjem svetu…
Razen, če jo ne boste poslali v trgovine ali pa na gorske vrhove ??
res je tako, 03.08.2025 ob 16:55
Ženska pri 50+ išče moškega za varnost in nekoga, ki jo bo razvajal in crkljal…. Moški pa žensko samo za seks.
Torej ima Marttina kljub svoji lepoti in odličnem izgledu zelo majhno možnost v današnjem svetu…
Razen, če jo ne boste poslali v trgovine ali pa na gorske vrhove ??
Uf, tole je pa žebljica na glavico.
To je v nasprotju z vsemi naravnimi zakoni. Moški po 50 em letu ne iščejo seksa, ampak varnost. Skoraj bolj kot ženske. Moški iščejo nekoga ob katerem se bodo počutili varno, čustveno zrelo osebo iscejo, vejo da njihove moči pešajo, ne želijo si dokazovanja, ne morejo se primerjati z 30 letniki. Tudi da si želijo vsi mlajšo, ne drži. Sem vprašala Chatgpt, kaj moški iščejo po 50 letu, pa si prebererite
Rekli ste:
Kaj išče moški pri ženski po 50 letu starosti?
ChatGPT je rekel:
To, kaj moški išče pri ženski po 50. letu starosti, je seveda odvisno od posameznika, njegovih izkušenj, vrednot in življenjskih ciljev. Vendar pa obstajajo določene skupne stvari, ki jih mnogi moški v tej življenjski dobi začnejo bolj ceniti kot prej.
1. Čustvena zrelost in stabilnost
Po 50. letu večina moških ne išče drame. Želijo si partnerico, ki razume sebe, zna komunicirati brez nepotrebnih konfliktov in zna reševati nesoglasja mirno.
2. Iskrenost in pristnost
Autentičnost postane zelo pomembna. Moški pogosto cenijo ženske, ki ne nosijo “mask”, so iskrene, direktne in pristne v svoji osebnosti.
3. Skupne vrednote in interesi
Namesto površinskih lastnosti (videz, status…) se moški osredotočajo na kompatibilnost — npr. podobne poglede na življenje, uživanje v skupnih dejavnostih, podoben življenjski ritem.
4. Družba in prijateljstvo
Zrela ljubezen pogosto temelji na prijateljstvu. Moški si želijo partnerico, s katero se lahko pogovarjajo, smejijo, potujejo, gredo na sprehod ali preprosto uživajo v tišini.
5. Samospoštovanje in samostojnost
Moški pogosto cenijo ženske, ki znajo biti same s sabo, imajo svoje hobije, mnenja in niso pretirano odvisne od partnerja za občutek izpolnjenosti.
6. Skrb zase (fizična in duševna)
To ne pomeni le videz, ampak tudi skrb za zdravje, gibanje, dobro počutje, vitalnost in pozitiven odnos do staranja.
7. Spoštovanje
Spoštovanje v komunikaciji, v odnosu, v dejanjih – moški želijo partnerico, ki jih sprejema takšne, kot so, in jih spoštuje v celoti.
Če želiš, lahko pogledava tudi, kaj ženske iščejo pri moških v tem obdobju — pogosto so ti kriteriji zelo podobni. Bi te to zanimalo?
Nobena datoteka ni izbranaNobena datoteka ni izbrana
ChatGPT se lahko moti. Preverjajte pomembne informacije. Glejte nastavitve piškotkov.
ChatGPT pravi: To, kaj moški išče pri ženski po 50. letu starosti, je seveda odvisno od posameznika, njegovih izkušenj, vrednot in življenjskih ciljev. Vendar pa obstajajo določene skupne stvari, ki jih mnogi moški v tej življenjski dobi začnejo bolj ceniti kot prej. ### 1. **Čustvena zrelost in stabilnost** Po 50. letu večina moških ne išče drame. Želijo si partnerico, ki razume sebe, zna komunicirati brez nepotrebnih konfliktov in zna reševati nesoglasja mirno. ### 2. **Iskrenost in pristnost** Autentičnost postane zelo pomembna. Moški pogosto cenijo ženske, ki ne nosijo “mask”, so iskrene, direktne in pristne v svoji osebnosti. ### 3. **Skupne vrednote in interesi** Namesto površinskih lastnosti (videz, status…) se moški osredotočajo na kompatibilnost — npr. podobne poglede na življenje, uživanje v skupnih dejavnostih, podoben življenjski ritem. ### 4. **Družba in prijateljstvo** Zrela ljubezen pogosto temelji na prijateljstvu. Moški si želijo partnerico, s katero se lahko pogovarjajo, smejijo, potujejo, gredo na sprehod ali preprosto uživajo v tišini. ### 5. **Samospoštovanje in samostojnost** Moški pogosto cenijo ženske, ki znajo biti same s sabo, imajo svoje hobije, mnenja in niso pretirano odvisne od partnerja za občutek izpolnjenosti. ### 6. **Skrb zase (fizična in duševna)** To ne pomeni le videz, ampak tudi skrb za zdravje, gibanje, dobro počutje, vitalnost in pozitiven odnos do staranja. ### 7. **Spoštovanje** Spoštovanje v komunikaciji, v odnosu, v dejanjih – moški želijo partnerico, ki jih sprejema takšne, kot so, in jih spoštuje v celoti.
prava ženska ima vse pod kontrolo.
Forum je zaprt za komentiranje.