Kako najti partnerja po 50letu
Če smo že pri stimulaciji. Osebno sem opazil, da tudi predebela rit 25 letnice ni stimulacija. Mislim, ženska mora zgledat. Sam osebno veliko dam na to, da živim zdravo, od ženske pričakujem zdrav videz, pa tudi če gre samo za športni seks. Ja, z leti, ko s ehormoni umirijo in si že malo star, si zahteven do sebe in drugih.
Tako da ja, bolje fit 30 letnica ali 35 eltnica, kot predebela 25-letnica, to s evsekakor strinjam. ker pa je fit žensk vedno manj in so tudi moje potrebe vedno manjše, v zimskih mesecih komot vzdržim tudi par mesecev brez.
samski cinik, 09.08.2025 ob 08:54
Če smo že pri stimulaciji. Osebno sem opazil, da tudi predebela rit 25 letnice ni stimulacija. Mislim, ženska mora zgledat. Sam osebno veliko dam na to, da živim zdravo, od ženske pričakujem zdrav videz, pa tudi če gre samo za športni seks. Ja, z leti, ko s ehormoni umirijo in si že malo star, si zahteven do sebe in drugih.
Tako da ja, bolje fit 30 letnica ali 35 eltnica, kot predebela 25-letnica, to s evsekakor strinjam. ker pa je fit žensk vedno manj in so tudi moje potrebe vedno manjše, v zimskih mesecih komot vzdržim tudi par mesecev brez.
Se strinjam ,lepo je imet po rokah za stimulacijo nekaj mladega ,pa še da je lepo oblikovano ….Ampak realnost abrahamarja ,tudi če je nevem kako natreniran ,telo ni tak problem ,če imaš dobre gene ,zdravo življenje in trening…si pa v faco povešen ,,zguban ,gravitacija deluje ,pa še precej sivine je ,pa še srečo moraš met da nisi plešast,tak si sigurno neprivlačen za za 20 let ali več mlajšo,razen če seksaš za protiuslugo ,tam imaš prednost pred zanemarjenci,sej veš ,urejen gospod. Lahko pa dobiš čedno žensko par let mlajšo ,z istim načinom življenja in razmišljanja …samo tam ,se moraš pa potrudit in bit karakterno kompatibilen,ne ciničen…
še to,prav lepo se ti dvigne tudi na svojo generacijo ,ok mal mlajšo,sem zagovornik par let razlike ,če ti je všeč,da so neka čustva ,če si sposoben prit do tega ,imaš neko življensko energijo,,,,testosteron je osnova za moškega in ve se ,poleg genetike ,nič alkota ,še posebno priljubljene pive ,točna teža ,ker vsak kilo špeha ubija testosteron…pravilna prehrana in gibanje ,zmerno ,pa še koktajiil drugih hormonov ,dopamina je potrebno ,da si nekaj želiš ,potem ni problem ,da stoji ..Je pa res,testosteron pada iz generacije v generacijo…način življenja ,tako da po 40 letu je veliko moških pod pragom vrednosti….
zeloodvisno02, 09.08.2025 ob 09:22
še to,prav lepo se ti dvigne tudi na svojo generacijo ,ok mal mlajšo,sem zagovornik par let razlike ,če ti je všeč,da so neka čustva ,če si sposoben prit do tega ,imaš neko življensko energijo,,,,testosteron je osnova za moškega in ve se ,poleg genetike ,nič alkota ,še posebno priljubljene pive ,točna teža ,ker vsak kilo špeha ubija testosteron…pravilna prehrana in gibanje ,zmerno ,pa še koktajiil drugih hormonov ,dopamina je potrebno ,da si nekaj želiš ,potem ni problem ,da stoji ..Je pa res,testosteron pada iz generacije v generacijo…način življenja ,tako da po 40 letu je veliko moških pod pragom vrednosti….
Jaz pa ne vem… bolj kot debatiram z njimi, bolj jih razumem kaj so dale čez, bolj gledam nanje kot na… kaj vem, mlajše sestre…mislim si da ne rabijo še enga osla da jim naredi še kakšen problem več…
Sprašujem se, ali ste tu vsi nezmožni čustev. Celulit, podbradek, mlahava koža. Samo to beremo. Ko opazujete ljudi, koliko jih je res lepih. Zelo malo. Kakšna mlada deklica ali fant, ampak ni nujno, da bodo pri 30 letih isto zgledali, eni se zelo spremenijo. Večina ljudi je povprečnih, pa se imajo radi, so skupaj, ne glede na to, da niso popolni. Debelost se da rešiti z disciplino, hujšanjem, zmanjšan ton kože pa ne, tu delajo leta , velja za moške in ženske. Če znate gledati na ljudi z empatijo, širino , da ne iščete samo zunanje lepote, ampak kako vas ta človek pritegne , ali se privlačita, ali je kulturen, čist, dostojen in izobražen človek, potem boste našli. To sem poboldala, ker je meni to bolj pomembno kot zunanja lepota. Pomembno je , kako se ob človeku počutite, ali vam je udobno, prijetno, ali je srečen ob vas ali pa vas primerja z drugimi in razmišlja, ali bi kje boljšo /boljšega dobil. Zdite se mi čisti čustveni invalidi.samo celulit, podbradek, mlahava koža. Pokažite svoje slike , lepi moški in lepe ženske . Veliko večkrat vidim žensko ki je večkrat res oversize glede kilogramov, ampak je čista, urejena, z urejeno frizuro, urejenimi zobmi, zraven nje pa v gostilni sedi moški, ki si s prsti trebi zobe, tistih par zob ki jih ima, srajca mu visi na pol iz hlač, ves zaflekan, pomendran. Dostikrat si prav mislim, raje bi bila sama kot imela tako nemarnega človeka ob sebi, ki niti osnovne higiene ne zmore. Pri 50+ se morate zavedati, da imate še nekje 20-30 let življenja . Kako ga boš preživel, poskušaš najti človeka ki ti bo v podporo, ki te ne bo nerviral s svojimi slabimi navadami. Imam veliko stikov z ljudmi, delam v takem poslu, kjer ogromno parov srečujem (turizem), dolgoletni pari so si zelo podobni , v prehranskih navadah, v hobijih, življenjskih pogledih. Ali radi samo sedijo in jejo in pijejo, ali pa kolesarijo , aktivno potujejo in so tudi v postavo fit. Isti ptiči letijo skupaj. Najdite v krogu kjer se gibati. Služba, poslovna srečanja, mogoče družba, če ste zelo družabni, pa dosti ljudi srečujeta. Jaz največ starejših parov poznam, ki so se srečali v službenem okolju.
Pravilo 3A (Attraction, Admiration, Adoration)
Privlačnost… ženska mora biti moškemu privlačna, predvsem fizično. Zato “starci” toliko sanjajo o mladenkah.
Občudovanje… ženska mora resnično občudovati svojega moškega brez njegovega vpliva na njo. Zato ženske imajo tiste check liste za moške, ki pravijo, kaj želijo občudovati pri svojem moškem.
Oboževanje… moški mora oboževati svojo žensko, da se počuti posebna v njegovem življenju.
Seveda k temu lahko dodate še druge sestavine. Vendar brez teh osnovnih je vsaka veza obsojena na propast prej ali slej. Tudi ko pečete kruh začnete s tremi sestavinami… moka, voda, kvas… nato pa lahko dodajate še kaj, kar vam je všeč. ?
.https://www.youtube.com/watch?v=wJ5RPhcnKxs
Eno samo sovraštvo med spoloma.
Verjetno posledica vsiljenih idealov in perfekcionizma preko filmov in interneta.
Vsi pričakujete od drugih ideal, pa popolnost, pa izklesano telo, a sami pa eni zavoženi, zanemarjeni nezreli zafrustriranci.
Se vidi, da ste izgubili stik s sabo in se obnašate kot primitivni potrošniki. Nerealna pričakovanja pa prinesejo vso to nestrpnost in prezir do nasprotnega spola.
To je popoln recept za propad.
lloyd, 08.08.2025 ob 09:55
Ogledalo510, 08.08.2025 ob 09:50
Antilopa354, 08.08.2025 ob 09:31
lloyd, 05.08.2025 ob 15:09
Antilopa520, 05.08.2025 ob 13:17
Lloyd8287, 04.08.2025 ob 10:55
Zartrose, 04.08.2025 ob 09:46
a mon pa ni portal? sč so ona on in tinder fukfehtarji, tudi poročeni, spremenili v svoje lovišče fuka, tko da previdno.. vidm se ti poročeni tudi že uvaljivajo.. očitno pomen resne veze ne dojemamo drugače, tko da v prvi vrsti preveri ali je samski v drugi pa če ga res zanima resna veza. no, pa tudi to ne pomeni, da bodo resnico govorili.. maš tud take, ki trdijo, da jih nič z ženskami ne zanima, pa so skoz v takih temah.
boh ve, lej, ti sam pazi nase, okej..
Vsi se spreminjamo,stvari so vsak dan drugačne samo ti si ista,kot si bila?. Kaj maš srečo.
Ja ona ima nad glavo svetniški sijaj.
Nekaj ima sigurno, ne vem pa kaj.
Saj ni slaba samo… no, klinc, problemov ji ne manjka, ti pa naredijo svoje, sebe si na njenem mestu ne predstavljam.
Če si original, lep pozdrav na gorenjsko.
Ja nekaj ima sigurno. Zagrenjenost, zavist, več vrednostni kompleks…za izvoz.
Si se prepoznala v ogledalu?
Antilopo, vsaj kot sem jo jaz poznal pa zelo težko primerjaš z zartroze. Sicer imata vsak svoje momente, kdo jih pa nima, samo imata popolnoma različni zgodbi. Pa nobeni ni bilo lahko. Tole kracanje po forumu itak ne pokaže prave zgodbe, sploh pa ne vse. Sploh pa itak največ trolata raznim bučmanom.
ext konec ljubavne price z zartrose ❤️ antilopo??? ??????????
Forum je zaprt za komentiranje.