Kako najti delavca za 4 ure/dan ?
Poznam strojnega tehnika, ki je invalidsko upokojen za 4 ure in bi imel delo za štiri ure, pa ga ne najde. Seveda pa ni vseeno, v katerem delu Slovenije je zaposlitev, saj za 4 ure na dan se ni smiselno voziti recimo iz centra Slovenije v Mursko Soboto.
Če bi ti tu objavila konkretno, iz kje si, bi zagotovo dobila morje ponudb.
pozdravljeni
Jaz imam problem sem dobila odločbo iz invalidskega zavarovanja da moram delati 4 ure na dan,20ur tedensko. Za 8 ur kao da mi ne pripada invalidska penzia. Delala sem kot receptor ampak trenutno bi to lahko delala samo v firmi je bil odgovor da ne. zato iščem drugo službo. Nevem a je kak problem ker vidim samo na desno oko.
Res se mi srce trga ko gledam kako avtorico linčate oz. odrihate po njej.
Sploh nobene kulture ne poznate. Poglejte prosim malo kulturo pisanja po drugih forumih. Če kdo kaj vpraša se lepo odgovori ne pa takoj z niskimi odgovori. No sicer pa s takim obnašanjem povete kdo ste.
Sam tudi potihoma iščem sodelavca ampak me je strah, da bom dobil takega nizkotneža kot so nekateri tu.
Brez zamere ampak tak človek res nemore kaj prida delavec biti zato bi me zanimalo, da nam malo napišete ali ste kdaj bili zaposleni sploh in kakšne uspehe ste na delovnem mestu dosegli ali pa ste socialna pijavka priklopljena na denar od davkov, ki jih plačujemo mi ki pošteno delamo in da ne bo pomote tudi pošteno plačujemo davke in sodelavce!
Dve leti nazaj je kolega, ki je direktor izjemno solidne firme, ki so delavci plačani zelo dobro in je delovno okolje pravtako izjemno… No skratka ta kolega je iskal tri sodelavce in je dal tudi to na njihovo FB stran in je pravtako bilo pod to objavo nekaj zelo nizkih napisanih kot sedaj tu.
Kakor zgleda avtorica te objave se sploh več ne odziva, ker ji je dalo potrdilo, da bo res zelo težko našla sodelavca glede na stanje družbe…
Hvala lepa in nikoli več slo forumi…
vpr1456, 01.03.2015 ob 18:48
Ne, ne, in še enkrat ne. Kiksnila si da bolj ne moreš. Študente plačujem 5 EUR, nikomur ne dolgujem poslujem solidno. Nikogar ne bi nategovala, osebno zelo obsojam izkoriščanje. Bojim pa se, da kadra ne bom dobila kar tako lahko, zaradi zaposlitve za 4 ure. Ali pa bodo vmes iskali kaj drugega za 8 ur in bo sledila odpoved. Poznam kar nekaj malih firm, ki precej jamrajo ob iskanju kadra. Tako da po eni strani je težko najti kader, po drugi strani službo.
Bom pa dala oglas na mojedelo.com
Kaj? 5eur študentu?
V trgovinah zlagajo na police za 8,5eur! Marsikdo od teh študentov ne zna napisati stavka v slovenskem jeziku, kaj šele, da bi uradne dopise pošiljal
Vidim kam pes taco moli…za 4 ure?
Anonimno 8772, 10.02.2025 ob 15:11
Kaj? 5eur študentu?
V trgovinah zlagajo na police za 8,5eur! Marsikdo od teh študentov ne zna napisati stavka v slovenskem jeziku, kaj šele, da bi uradne dopise pošiljal
Vidim kam pes taco moli…za 4 ure?
5 eur pred 10 leti. Poglej datum prispevka.
vpr1456, 01.03.2015 ob 18:14
Počasi bom rabila v firmi dodatno pomoč . Delo pomoč v administraciji, pomoč v obdelavi naročil, naročanje izdlekov, skrb za zaloge itd…Delo le za 4 ure/dan. In to je ta težava.Lahko nekoga redno zaposlim za 4 ure, a je težko dobiti tak kader. Lahko vzamem študente, a so se izkazali za nezanesljive. Pridejo 10 x delati, potem se premislijo. Zato se mi ne da več z njimi ukvarjati…. Lahko (in to bi bilo še najbolje) vzamem nekoga, ki bi imel s.p. ali d.o.o. in premalo dela za sebe in bi iskal tak način sodelovanja kot dopolnilo svojemu poslovanju.
Bojim se, ali mi bo sploh uspelo najti kader ? Po eni strani jamrajo ljudje, da je težko najti službo ( v kar verjamem, ker je res težko najti kaj pamertnega). Po drugi se z podobno težavo srečujemo delodajalci, ki začenjamo iskati pomoč
Kaj mislite, je težko najti zanesljiv kader za 4 ure/dan ?
Jaz bi preko pog. upokojencev, če bi lahko delala od doma. Zaposlena sem bila kot knjigovodja v finančni ustanovi, sedaj sem 3.leta upokojena. Če se vam zdim primerna mi prosim javite vaš kontakt.
Lepo pozdravljeni. J.
Forum je zaprt za komentiranje.