Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najlažje dobit bogatega tipa

Kako najlažje dobit bogatega tipa

Odgovor na objavo uporabnika
idesi, 16.12.2021 ob 20:40

soft, 16.12.2021 ob 20:21

idesi, 16.12.2021 ob 16:55

soft, 16.12.2021 ob 12:23

idesi, 16.12.2021 ob 12:13

soft, 16.12.2021 ob 11:10

idesi, 16.12.2021 ob 10:05

soft, 16.12.2021 ob 09:40

idesi, 16.12.2021 ob 00:18

soft, 16.12.2021 ob 00:08

Ogabni ste ..eni in drugi. Evo vam vaš denar in vaše bogastvo. Preberite si vse komentarje pa se vprašajte: ali je to sreča? ?

Bog ne kocka. Komu je namenjena (ne-)sreča na življenjski poti je pretežno izven območja vpliva posameznika.

Pojma ti nimaš kaj je sreča.

Ali te je na tvoji poti spremljala Fortuna, veš na smrtni postelji in nič prej. O nje blagodejnem vplivu priča prepričanje, da je bilo vredno živet in da bi z veseljem šel skozi vse na popolnoma enak način.

O pa še kako veš. Ti očitno ne, morda ker ne razumeš, se ne zavedaš ali ti ni bilo dano da veš. Jaz sem se zavedla tega že zelo zgodaj v mladosti in govorila, da me čuvajo angeli. In še danes me.

Zanimiv pogled. No, vsekakor iz naöina tvojega pisanja izhaja, da kljub veliko naduram, ki jih ti ubogi angeli morajo zate opraviti, lekcija še vedno ni osvojena. Na koncu se vse zvede na vprašanje, ali sem zadovoljen s potekom današnjega dne in ali me to navdihuje za jutrišnjega. Preizkušnje in bolečine so tu z namenom in so minljive enako, kot vsi drugi občutki, ki nas prevevajo na naši poti. Dozdeva se mi, da srečo zamenjuješ z uteho.

Ne vem po čem lahko kaj takega zaključiš, iz mojih zapisov zagitivo ne moreš sklepati prav ničesar, kaj šele ugotavljati ali sem srečna ali ne, ali sem zadovoljna ali ne. In še kako dobro ločim pojme sreča/uteha. Morda imaš zmotno predstavo prav ti, ki misliš, da srečo lahko kupiš. Sploh pa z razmišljanjem, da “Za stotaka si lahko naročim dekle iz oglasnika. Pride na klic in gre, ko opravim svoje. ” ??? zaključujem debato. Mi je izpod časti s takim čvekat, tudi anonimno na enem bv forumu

Kolikor sem uspel razumeti, te zanima, iz česa izhajajo moje domneve. Preprosto… Sprejemajoči se ljudje podajamo kritiko na način, ki nekako implicira možne spremembe. Usmerjeni smo v oplajanje drugega. Če bi bilo res tako, kot praviš, bi te zanimalo odkrivanje drugačnega. Tako pa ponovno s pripombo “izpod časti” pokažeš, kako je vse skupaj vendar obremenjeno s predsodki.

Pa smo spet pri drugačnosti: jaz izhajam predpostavke, da noben od naju ni popoln, da se vsak posebej soočava z različnimi izzivi. In tozadevno ne pričakujem od sogovornika popolnosti, pač pa kvečjemu odprtost, širino. Sam pa izkazujem zanimanje, sočutje.

Konec dneva sem tako v stanju biti vedno znova zadovoljen, da je dan minil znosno, brez nepotrebnega trpljenja in se lahko veselim naslednjega. V trenutku, ko bi podlegel načinu “izogibanja neprijetnim temam”, ki ga uvajaš v pogovoru, bi zgolj povzročil to, o čemer sem domneval pri tebi: povzročil bi si trpljenje in si zaprl pot za srečo.

Premisli… https://www.youtube.com/watch?v=OrIraDLbNMA

Lahko zaviješ v 5 celofanov in 3 pentljice pripopaš gor, še vedno je vsebina ?

Izogibaj se me, jaz se bom tebe 300% in bova oba srečna.

Pa vendar je vsebina. Kar je spet drugače. Drugačno od plehkih komentarjev. 😉

Sicer pa, če se prav spomnim, si se ti obregnila obme. Zgolj vljudno odgovarjam. Če se me ogneš, mislim, da ne bom mnogo pogrešil. 😉

Brez skrbi, ne bo se ponovilo.

Ko boš  sama zmožna kupit stanovanje in draga oblačila, privoščit si dopust 3x na leto, šele potem lahko razmišljaš…. Punca draga, življenje ni pravljica. Sicer pa moraš tudi biti  podn od podna da lahko razmišljaš kako se boš šlepal celo žibljenje???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close