Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najlažje dobit bogatega tipa

Kako najlažje dobit bogatega tipa

to je pisanje moškega, odg na temo monika, ni to stna harmonika ni dovolj da znaš ga v rokah držat, ga je treba potegnt tud znat.

Dobro se nauči fafat in držati noge narazen pa ti mogoče uspe. To da ne bi bila kes picka bo bolj težko ampak dokler se ti ne sekiraš zaradi tega je tako vseeno

Stara bom 33. Nikjer ne delam. Nimam niti dneva delovne dobe. Imam pa stanovanje (sicer v najemu), avto, privoščim si dopuste, imam svoje hobije, delam kar mi paše in denarja mi ne primanjkuje. Recept kako priti do tega, ne da bi pri tem razširila noge? In predvsem ohranila svobodo in neodvisnost? Pozabi na direktorje, lepotce z dobrimi avti in dragimi oblekami. Takšni bodo hoteli nekaj v zameno in še kako se boš nadelala, da boš prišla do denarja. Takšni niso naivni. Tudi če bi imela korist, bodo želeli čas preživljati s tabo, kar zna biti nadležno. Ciljaj na preproste kmečke fante. Neizobražene. Naivne. Sramežljive. Čim bolj grd kot je, več bo dal. Obljubljaj mu vse mogoče (da se boš preselila k njemu, gospodinjila, kmetovala, da bosta imela družinico), nato mu poberi vse kar ima (če nima lahko kaj proda, si izposodi ali vzame kredit) in ga načevljaj. Preprosto in donosno. Preverjeno.

poliži mu podplate.

mene me recimo zenska lahko kupi z lepim nasmehom. Na koljena padam, ko vidim lep zenski nasmeh. Pusti denar. Denar samo pokvari ljudi.

Odgovor na objavo uporabnika
preprost recept, 14.12.2021 ob 13:05

Stara bom 33. Nikjer ne delam. Nimam niti dneva delovne dobe. Imam pa stanovanje (sicer v najemu), avto, privoščim si dopuste, imam svoje hobije, delam kar mi paše in denarja mi ne primanjkuje. Recept kako priti do tega, ne da bi pri tem razširila noge? In predvsem ohranila svobodo in neodvisnost? Pozabi na direktorje, lepotce z dobrimi avti in dragimi oblekami. Takšni bodo hoteli nekaj v zameno in še kako se boš nadelala, da boš prišla do denarja. Takšni niso naivni. Tudi če bi imela korist, bodo želeli čas preživljati s tabo, kar zna biti nadležno. Ciljaj na preproste kmečke fante. Neizobražene. Naivne. Sramežljive. Čim bolj grd kot je, več bo dal. Obljubljaj mu vse mogoče (da se boš preselila k njemu, gospodinjila, kmetovala, da bosta imela družinico), nato mu poberi vse kar ima (če nima lahko kaj proda, si izposodi ali vzame kredit) in ga načevljaj. Preprosto in donosno. Preverjeno.

Prasica hudičeva! A ti sploh veš, da je to kaznivo dejanje goljufije? Za to greš v zapor, kar preberi si Kazenski zakonik RS.

V bistvu je po enostavno. Ogromno moraš znati, jezike, tudi računovodstvo, kaj o upravljanju, biti hkrati izjemno prilagodljiva, voljna, privlačna, športna, … veliko tovrstnih mož poznam, a pri vseh žene igrajo izjemno pomembno vlogo, tako pri poslu, kot v družini… Ostalo je pa znanstvena fantastika

Anonimno 8726, 10.12.2021 ob 17:54

Malo morgen,gospodična,nič več tako kot je bilo! Bo treba rokavčke zavihati,ali pa glavico vklopite(ta zgornjo mislim). Fantki so zdaj bolj pametni,previdni do takih lisičk.

Ti kar ona išče, ni fantek, ampak striček 🙂

In zagotovo se kak najde, ki bo padel.

Mene je moj osvojil z 18 cm dolgo (šofersko) denarnico.

Kako najlažje dobiti tipa, ki ima dovolj pod palcem (dober avto, vsaj lastno stanovanje, redna dopustovanja, drage obleke).

Stara sem malo pod 30 let in še samska. Ne bi pa rada preživela življenja ob nekem revežu, pa čeprav sem zato že slišala, da sem kešpička.

Kakšni predlogi?

Obišči romsko naselje Žabjak-Brezje tam je več kot dovolj bogatih.

En bataljon tipov ti bo mogl auspuh spolerat, ni vrag da se bo kak cepc najdu k te bo celo obdrzal. V nabavo po lubrikant, da ne bo zasmodil tm spodi, k pol bos skart roba ?

Samska143, 10.12.2021 ob 17:44

pozna, 10.12.2021 ob 17:41

Malo si pozna da bi se zrinila v kroge kjer iščejo mlade kokoške. Sploh če očitno ne veš kako.

Mislim da je najbolj pametno da delaš na tem da si sama lahko vse to privoščiš, potem se boš tudi verjetno gibala v krogih kjer bodo enaki.

Ena možnost je pa še da greš na internacionalne spletne strani za iskanje “žrtev” in ujagaš kakšnega starejšega pri denarju, ki bo navdušen nad vzhodnoevropejkami. Samo se moraš delat poslušna dokler nimaš prstana 🙂

Moj namen ni ta, da bi sama delala na tem, da bi si lahko to privoščila, moj namen je dobit tipa, ki bi mi vse to financiral

Draga moja ce iščeš tipa k te bo financiru nisi cist nc druzga kot navadna kes picka

Kaj je 18 cm dolgo in osreči “vsako” žensko?

. https://youtu.be/HowkRDTbWcI

Mene me je moja ulovila na eroticno spodnje perilo.

. https://youtu.be/5q96TBdgbEc

Kako dobiti moškega in to bogatega?
Prvo se moraš zavedati da sta dva tipa mentalitete bogatih moških.  Prvi si je premoženje prigaral z trdim delom in drugi ki je pojerbal kak položaj v podjetju oz trošijo pare ta starih. Glede na to da tukaj gor pišeš za nasvet na prvi tip moškega kr pozab, ker tak ded išče partnerico z vizijo in eno ki ima tudi kake ambicije iz sebe kej naredit ne pa neko Hoferjevo prodajalko ki si prepeva “po po po Hofer ceni” medtem ko fila police.Pa še to on in njegov ozek krog kolegov bojo tako sponzorušo kot si ti prepoznal na 3km ponoč v trdi temi. Tvoja zlata vstopnica v Charlijevo tovarno čokolade leži v drugem tipu. To so izjemno v veliki egocentriki, ki na svoj stolček gledajo z velikim ponosom in jim je v mislih pretežno kazanje statusa kot sadež lastnega trdega dela. Moreš se zavedat, če želiš penetrirat v ta krog materialistične sreče moreš na sebe tudi gledat kot objekt oz trofeja. Tvoje želje, potrebe niso pomembne. Ti si v tem “razmerju” samo kot predmet za zadovoljevanje “partnerjevih potreb” . Nista enakovredna ker ti brez njega nisi nič on pa take kot si ti najde na vsaki tržnici zraven prodajalke Mici iz Mestinja. Podredi se, bodi poslušna, če te useka kdaj ko bo nažgan ali nadrogiran pač kot dobra kristjanka nastaviš še drugo lice, saj na konec koncev so bli tisti štikli vredni ne?

Ja tkole. Spedenaj se, da boš videti bogata. V kak fitnes itd, tečaj tukih jezikov. Zgledat moraš taka, da spadaš v tak krog.  Nato pojdi na kraj, kak sejem, kjer se taki gibajo. Te pa opozarjam, da se je ena kolegica na tak način poročila. Bila je v dragi hiši, s katero je imela strošrk. Res bogat tip ji ni dal niti centa. To ni nujno, da če je on bogat, da ti bo kaj dal. Za kaj pa? Na k9ncu se je ločila, ker je bila 10 let brez sexa. Super a ni.

Za zacetek se zacni gibati v bolj ” visokih krogih”. Se pravi : v boljsih hotelih, restavracijah, gostilnah…

Taki tipi, ki jih isces obstajajo ! Ampak je tudi konkurenca med takimi puncami kot si ti- zelo velika.

Morala bos zelo izstopat v mnozici ” kes pi*k”.

Pa srecno

Fukni se pesom

veš lubica tut sama bos mogla kaj znat nardit.. ker danes moski bolj to cenimo ko pa da mas tako ko sam lezi pa se jajc ne zna specit?

drugace pa jaz nism recimo bogatas pa mam vse to, kar bi ti imela rada… ampak pr men take odpadejo v startu ze?

. https://youtu.be/azbO2g8jCyY

In tokaksnih 20 let…

Kako nee, no..

Jaz pa rabim samo malo za tako, pa naletavam na same dobro situirane. ?

Pozabi, prestara si. Taki gledajo samo top robo, staro največ 25. Poznam pa eno, ki je pri 19 dosegla to kar ti iščeš. Živi v lepi hiši, ne rabi delat, hodi na dopuste, potem pa se tu konča. Nič luksuza, ker tip je škrt za znoret. Da ji minimalno žepnino in konec.

Poklici Trumpa.Verjetno ti on lahko da nasvet iz svojih lastnih izkusenj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close