Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako najceneje z let. v Prago?

Kako najceneje z let. v Prago?

Klicala sm na Adrijo in pride karta cez 100 000 sit. A je to mogoce? Kako oz. s kje do Prage ceneje?

Poglej na: http://www.lastminutecenter.si, mogoce tam kaj dobis

Usedi se v avto, do Prage imaš neprekinjeno avtocesto. S parkirninami in cestninami vred te pride vožnja 25.000 – 30.000 SIT v obe smeri skupaj. Če vas je več, se ta znesek ustrezno deli.
Pa še neodvisnost od voznih redov, možnost zavijanja s poti in podobne ugodnosti imajo tudi svojo vrednost.

Mojca,

v Prago leti iz Brnika Checz Airline, ki ima tam tudi svojo poslovalnico. Pokliči jih in povprašaj, ker so zelo ugodni. Številke žal nimam, ampak jo najdeš v imeniku.

LP
Belka

moznosti mas dosti :
iz benetk lahko gres z volare (volareweb.com)
iz budimpeste z wizzair

drugace pa enostavno moras prestaplat
je pa ze ogromno low cost airlines ki letijo v prago seveda ne iz Lj
ce najprej letis v London ali Köln/Bonn, ….. in potem v prago se da zgoditi da bo ceneje kot pa direkt iz lj

LP

Smo pa realisti, ni kaj….
Do Benetk je skoraj toliko, kod do Dunaja, to je že praktično pol poti do Prage.
Voziti se v Budimpešto, da bi od tam letel v Prago,…. prosim lepo, no.
Pa tudi čez London dvomim, da je ceneje kot z lastnim prevozom, da o izgubi časa ne govorim.

Citiram:
Kako najceneje z let. v Prago?
Klicala sm na Adrijo in pride karta cez 100 000 sit. A je to mogoce? Kako oz. s kje do Prage ceneje?

Odgovoril sem na vprasanje ocitno bi pac rada letela najceneje tja ….. in od kod se pac da!
mogoce nimajo vsi avtomobilov na razpolago, ali casa ali kaj pa vem!!!!

Vsekakor jaz tega ne bi naredil ampak to je stvar osebe!!!
Ni pa potrebno “napast” mojega odgovora ki je korekten!

LP

Ne vem, če je ravno korekten…
K letenju spada tudi prevoz do letališča in z njega. Tega pa najbrž nisi upošteval. In predvidevam, da Mojca svojo pot začenja v Sloveniji.

Se oproscam in vzamem svoje “napacno” informacijo nazaj.
ok!?

Samo dodatek- do Prage ni neprekinjene avtoceste, en del je po lokalni cesti! Je pa voznja zanimiva in prijetna! Iz Maribora priblizno 6 ur! Upoštevaj tudi ceno vinjete za Avstrijo ter Češko!
Se pa strinjam, da je z avtom najlaze, ceprav je tudi vlak(prestop na Dunaju) ugoden!

Ja, drži, od Dunaja do Drasenhofna je široka lokalna cesta z režimom vožnje po skrajnem desnem robu (na kar opozarjajo prometni znaki in napisi v vseh mogočih okoliških jezikih), tako, da ima praktično vlogo štiripasovnice.
Pa čez Trojane tudi še ni avtoceste in je treba peljati skoraj čez gostilniško dvorišče…
Cestnine so bile pa v mojem izračunu že upoštevane.

oj!
Če te ne baše čas, ti priporočam, da greš do prage kr z vlakom. Ni drago, zvečer se usedeš na vlak v lj, se v jutranjih urah presedeš na dunaju in si okrog 2 popoldne že v Pragi.
Brigita

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close