Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj si to sploh razlagam?

Kako naj si to sploh razlagam?

Živjo,  imam fanta, oba sva v 40tih, rada se vidiva in preživljava skupaj ves prosti čas, ki ga imava poleg službe in njegovih mlajši otrok (katere seveda že poznam).  Do mene je ljubeč in to mu tudi vračam. Z pozornostjo ne špara, tako v nematerialnem kot materialnem pomenu. Če sem iskrena si nisem mislila, da se bom še kdaj zaljubila, ker sem se  temu zaradi potencialnega razočaranja izogibala. Ampak sem se! Ob njemu se počutim prijetno, ima toplo energijo, je zabaven in zelo mi je všeč,  če lahko rečem mi je lep. Zalomi se v tem, da ne kaže zanimanja v spolnost. Občutek imam, da si tega ne želi.  Res mi je na začetku povedal, da ni ljubitelj sexa, ampak vseeno to težko dojamem. Kako naj si to razlagam? Mogoče res obstajajo asexualni tipi moških? Da bi imel drugo osebo ne verjamem, ker mu časovno nikakor ne znese pri zahtevni službi, ki jo ima,  ostalo pa preživiva čas skupaj.

jz tut ne štekam, da se še zmerej dobi folk k vas plačuje za take zgodbice. hahahahahah

..ahmm..po vsej verjetnosti je to glavni, ali pa zelo velik dejavnik, zakaj je ločen..

Napaka!

Pri 40+ si iskala fanta in ne moskega!

Poskusi z moskim, ti seksajo.

Ja obstajajo moški ki jim ni veliko do seksa. Tako kot obstajajo ženske ki jim je veliko do seksa. To posploševanje kako bi moški samo seksali, ženske pa nočejo nikoli je samo to…posploševanje ljudi, ki na podlagi svojih izkušenj posplošijo na celotno populacijo.

Če tebi seks veliko pomeni ne vem kako bosta peljala to vezo. Če pričakuješ da se bo spremenil, se ne bo. Tak pač je. Vzemi ali pusti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close