Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako naj se odljubim?

Kako naj se odljubim?

eden sam s seboj čveka.

Zakaj črno? Pri meni vedno pisano. Merlin, praviš? Nisem ravno fenica, pesem pa ni slaba
[/quote]

Brez črnine nobena brava nima globine.

Opaa…

eden sam s seboj čveka.
[/quote]

Kdo pa je to?

Opaa…
[/quote]

Pardon ‘barve’ ..

Kdo pa je to?
[/quote]

pojma nimam, to je pa res velik misterij. morda je tisti … kaj je že xrobe?

Opaa…
[/quote]

Dobro si to spesnil Štajerc, pravi poet 😉 globoka in lepa.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11205282&sid=d937d5f01a7d1c1213938af4bc55b44d

Vztrajno dviguješ temo?

Tako mi je nekoč en rekel, da sem gajsna Primorka, jaz sem ga razumela glasna in jih je skoraj “po glavi dobil” 🙂 Mogoče je to zelo pristransko, ampak ne vidim nič narobe v temperamentnih osebah, z njimi vedno veš na čem si.
Ma ti si pol tisti, ki išče gospo “savršeno” v Sloveniji iz sosednje teme? Imam nekaj samskih prijateljic, ki nimajo sreče v ljubezni. Vse so čez 30. Kako bi jaz vas pokonektala? Hm…
[/quote]

Kaj se mi lahko ta Ares prosim oglasi v ZS? 😊

Ssm res

Odgovor na objavo uporabnika
Zaljubljen v poročeno, 27.02.2020 ob 18:57

Med nama ni nič več kot prijateljstvo. Na skrivaj sem zaljubljen vanjo in ne morem naprej. Lepa je in pametna. Rad bi se zaljubil v drugo. Ne gre. Vem, da nimam šans. Boli.

Uf, pri toliko samskih puncah, si zagotovi kakšno boljšo in lepšo spregledal.. odljubiš se pa tako, da pustiš rano, da se zaceli in ne drocaš. Hitro bo bolje. Pa dogodivščinam se predaj, doživetjem, novim hobijem, odkrivanju novih krajev in ljudi. Ko imaš tako polno življenje, se ti začnejo dogajati lepe stvari, zaradi katerih pozabiš tisto manj lepo in tako dan po dan… Na koncu ugotoviš, da vsak, ki ti je namenjen, najde pot do tebe brez pretiranega truda. Pride naravno. Spontano. Zato se zavedaj, da si v vsakem trenutku na pravem mestu, s pravimi ljudmi in ne more biti nikakor drugače. Sprejmi, kar ti je dano in to ceni, spoštuj, bodi hvaležen. Tudi če si sam v določenem obdobju, je to dar. Posveti se sebi in uživanju v življenju, vse je z namenom. Ko bi tvoj čas in če ti je namenjeno, bo prišla mimo ta prava in ti bo spodnesla tla pod nogami, da boš v trenutku  pozabil na vse te poročene in ostale nesrečne ljubezni, bivše, potencijalne, itd. Odpri se za nove darove in prepusti se življenju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close