Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako naj ravnam ? prosim za nasvet

Kako naj ravnam ? prosim za nasvet

Takole bom kar napisla kaj se mi je godilo in kaj mi ne da spati.
Prijatelj mi je pred dnevi priznal, da vara svojo ženo! Zdi se mi celo da se je malo zatreskal in me ob svoji izpovedi prosil, naj skrivnost obdržim zase. In jaz sedaj ne vem kaj naj naredim, ali bi bilo prav da ji naj povem? Kaj se bo potem zgodilo z našo prijateljsko vezo če ji povem? Kako sploh naj reagiram? Prosim svetujte mi!

Nezavidljiv položaj… Če boš povedala, boš “kriva ker si naredila razdor” in izdala boš prijateljevo zaupanje. Če pa ne poveš, boš “kriva, ker si vedela, pa nisi povedala” in izdala boš njeno prijateljstvo….

Kljub vsemu, jaz ne bi povedala. Konec koncev to ni tvoja stvar. In nimaš pravice se vtikat. Tudi če veš… In tudi nihče nima pravice te obsojat, če zamolčiš. Saj nisi prosila, da ti pove.

Kar mirno vest!

Točno! Ne vtikaj nosu v reči, ki te ne brigajo!!!! Bodi tiho.

Uh hvala, mi je kar odleglo, ker sem mislila da boste kar začele kričat naj povem. Tudi sama sem mislila zamolčat, vendar sem rabila vašo potrditev.

uuu, ne komentiraj. še p…. je, ker ti je povedal, potem te pa prosi, da bodi tiho. če bo karkoli pricurljalo na plan, pa ne od tebe, se bo taprvo obrnil nate.

druga plat pa je, ko hočeš biti na njegovi strani ali pa na drugi strani, ko se stvari umirijo in se pobotata, si ga pa ti najebala kot špilferderber.

nezavidljivo, nezavidljivo…. (se z desno roko praska po bradi in vrti na uradniškem stolu)

ce je to tvoj dobr prijatelj potem bodi raje tiho ce pa je njegova zena tvoja prijateljica bolj kot tale prijatelj ji pa povej

Tudi sama sem imela dvome glede tega. Prijatelj je varal punco. Oba sta moja prijatelja, no, ona zelo dobra prijateljica. In sem ji povedala. Na koncu je bilo tako, da sem jaz lažnivka, pa sem nevoščljiva itd. Ona mu je enostavno vse verjela in mi tudi rekla, da verjame samo njemu. In od takrat sem 100%, da ne povem nikomur več ničesar.

Vse je treba takoj povedati po pravici.Če molčiš bo še slabše!

Ja to zan bit zelo delikatno. Ce bi bla ta zenska moja res dobra prijateljica potem bi ji povedala in vem da bi mi verjela pa ceprov tezko.
Ce je pa on tvoj zlo dober prijatelj pa pac ne povedat..ker izdas zaupanje itd.
Skratka..res si se znajdla v zoprni situaciji.

Zdej, če bi bla oba moja dobra prijatelja potem se ne bi vtikala, prijatelja bi pa prosila naj mi o tem ne govori nič več…če bi bla le ona moja dobra prijateljica, on pa pač samo “od nje mož” potem pa bi ji definitivno povedala, pa naj verjame kokr hoče..raje nej me napizdi zdej in se mi kasneje opraviči-če bo dojela da je to res kot pa da mi za cel lajf zameri, ker ji nism nič povedala.

Jezen sem bil na vse prijatelje ki mi niso povedali da me žena vara in so vedeli 3 leta !!!
Govorice so bile,vprašal njo,če je res in vse zanikala..Potem sem na lastne oči videl in mirno odselil..
Na tvojem mestu bi jih povedal,ni ti treba v direkt samo kakšen namig jih daj in bo že sama ugotovila.
Konec bo vse dobro in hvaležna ti bo.

Zoprno…sem že enkrat potegnila kratko, par se je sicer že dalj časa “ohlajal”, prijatelj mi je zaupal da je spoznal mlado punco, na koncu se je stvar končala tako, da je ona nepričakovano prišla na zabavo kjer je bila vsa družba s tanovo mlado punco vred, ne sprašujte kakšna limonada se nam je dogajala v živo, in logično je bila izigrana punca užaljena in jezna še posebno name. Kaj pa vem malo ji že lahko namigneš, diskretno.

Pusti pri miru in če tebe vpraša ko se bo že kaj vedelo reci da ti pač nisi vedela nič in stvar končana. Ne delaj tega ker bodo prej ali slej “prijazni” ljudje z veseljem povedali.

Vsekakor najbolj boli, če izveš zadnji oz. zadnja, kaj se je dogajalo za tvojim hrbtom, sploh česo to vedeli prijatelji.

Če boš povedala, boš verjetno izgubila prijateljstvo obeh …
Se mi zdi.

LP

Madona, maš pa skrbi! Bodi lepo tiho in bodi vesela, da se je zaupal tebi. Dober prijatelj!

Če ti je zaupal, se pravi da je tvoj prijatelj!
Prijateljev ne prizadenemo kar tako. To je obupna stvar, ampak jaz mislim
da ne bi povedala. Naj uredita sama. Nikakor pa ne bodi njegova zaščitnica, niti pod razno. Če ti bo hotel še govoriti o svojem varanju, mu reci da tega ne boš poslušala, ker ti je hudo in naj raje vse kar govori tebi
pove ženi ali pa prekine vezo katero je začel!
On bo pa itak naredil kar bo sam hotel, nasvet mu boš pa dober dala!

jaz pa mislim ravno obratno. Če tip VE, da sta z ženo prijateljici, pa ti je šel to govorit, potem, žal, ni tvoj prijatelj, ampak te izkorišča za to , da si lajša slabo vest.

Povedala pa ne bi. Ker ni fer, da si pa zdaj ti rešuješ dileme na prevarani. Drži se načela, da česar ne veš, ne boli.

Pošlji oblikovano (20-09-04 18:03)

Povej mu tole: Ali boš povedal ženi sam, da jo varaš, ali pa ji bom jaz! Jaz s tem bremenom ne morem živeti in ni fer do mene, da se obremenjujem s problemi, ki pravzaprav niso moji!
Potem mu daj nekaj časa, npr. 14 dni, da sam to poštima, potem pa povej ti, ker kot rečeno v enem od zgornjih postov, je prevarani najbolj jezen na vse, ki so to vedeli, pa niso povedali. Tiščali glavo v pesek!! Mater me to razkuri! Samo da ne bi bil jaz kaj kriv!!! Trapati je tisti, ki potem obtožuje sla, ki je prinesel novico!
Jaz bi hotela, da mi prijateljice povedo, če me mož vara! Kaj pa ti?
LP
Miša

Tudi jaz sem vedno govorila, da če bom za katero izvedela, da jo mož vara ji povem TAKOJ! ampak sedaj ko pa sem v tej situaciji pa je stvar malce drugačna, ni tako preprosta kot si kdo misli.
Tudi jaz imam moža in bi želela da mi prijateljice povedo za njegove morebitne skoke čez plot, ampak sem v tej situaciji kot sem sama sedaj ugotovila, da ti prijateljice ne bi povedale.

Ne vmesavaj se, enkrat sem se in bi kmalu izgubila prijateljico, pa ceprav nism bila nic kriva, samo povedala sem resnico, od takrat dalje sm raje tiho, naj se sama zmenita, tudi meni ne bi bilo okej, da se nekdo umesava v moje zivljenje, ki je samo moje!
Ni pa fer od prijatelja, da te je postavil v tako vlogo, tih bi bil!

Jaz pa mislim, da se vara, ko je konec ljubezni. Ali lahko ljubiš dve hkrati? Ali pa si z nekom skupaj zaradi lenobe in ostalih ugodnosti, ki jih zakon prinaša?

Tiho bodi ker se bo tako ali tako izvedelo.ponavadi se pa izve od popolnoma tujih ljudi.Ce bos pa ti povedala moras vedet da se bosta onadva verjetno pobotala ali pa sla narazen in ti bos pa glavni krivec .Oba bosta pa jezna na tebe.

Jaz sem enkrat neki svoji prijateljici povedala, da jo fant vara in ne bom NIKOLI VEČ nikomur, pa če je ne vem kdo.
Kaj se je zgodilo?
On se ji je lagal, da ni res in jo prepričal v to. Nato je bila njuna ljubezen spet neizmerna, jaz pa sem izpadla kot osebek, kateri si je izmislil vse skupaj in ona se z mano ni več pogovarjala.

Drži se dveh načel:
– ljubezen je slepa
– kar ne veš ne boli.

Vso srečo pri odločitvi!

Suzana

on ni prijatelj, ker ti je tako breme naložilpa vpr. zakaj ti je to zaupal, mogoče podzavestno želi, da ji poveš, ker sam nima jajc

zelo riskantno je pa njej povedati, ker veš kako znajo bit ženske glupe
mož se lahko pred njo dol daje z drugo, pa jo bo lahko prepričal, da ni tega videla
in saj veš tisto o ubijanju sla

če ti je ful dobra prijateljica ji povej

It is not your secret to tell!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close