Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj premagam strah in rečem dekletu, da mi je všeč?

Kako naj premagam strah in rečem dekletu, da mi je všeč?

Jože, prezgodaj si se zbudil, še ni pomlad. Te je zmedlo do te mere, da si celo leto falil…

Takoj bejž dol s telefona nazaj drva rihtat, dec pohotn potrbn vs slinast. Kuga u š sm tipkov. Žagej pa zlagej klaftre tuko kt sm ti zjutrej rekla!

Orkamadona dec trapast. Au š ubogov al kuga?!

Hvala za smeh….:D 😀

Verjemi mi, če bi ji bil simpatičen, bi se ti že ona ponudila. Bolje da ne delaš prvega koraka, ker boš samo izpadel papak.

Ko si v bližini prekrasnega dekleta ji povej iz srca:
Oh, kako si privlačna, ko imaš tako krasne krvavo rdeče oči in nadvse zavozlane mastne lase in ljubka napihnjena lička kot prašiček, pa cel tvoj obraz je zabuhel, tvoj štrleč nosek bi ti vsaka čarovnica zavidala. Ko gledam tvoje blede ustnice, ki spominjajo na mrtvaka mi postane kar toplo pri srcu. Tvoja postava mi je neskončno všeč, tako lepo zakrivljene, grbaste in ostudne punce še nikdar nisem videl…

drug drugega programiramo

Koliko si pa star? Če si recimo 10 let, potem lahko narediš avionček iz papirja in nanj napišeš sporočilce ter jih ga zalučaš v glavo ob prvi priložnosti. Če si nad 20 let, ji rečeš….ej stara, ful dobr zgledaš, bi šla z mano na drinko? Če si nad 30, potem nič ne naredi. Nad 40 pa ji lahko šepetaš na uho :). Upam, da nisi starejši in sprašuješ osnove iz začetka najstništva?

Kušn jo.

No words needed.

A ti veš, da ga lahko toži? Klofuta je še najmanj, kar bi lahko fasal :).

[/quote]

Jaz te bom civilno tožil, ker dihaš !

(tožiš lahko dobesedno za vsak drek)

[/quote]

Malo bolj strokovna izjava:
Tožbo lahko sprožiš dobesedno za vsak drek.

Malo bolj strokovna izjava:
Tožbo lahko sprožiš dobesedno za vsak drek.
[/quote]

Ja, to je res. Po domače: vsak idiot, ki ima pet minut časa, te lahko toži. Ampak vprašanje je, kdaj tožbo dobi :). Kušvanje vsepovprek ne priporočam, sploh če je v množici, kjer imaš očividce.

Ja, to je res. Po domače: vsak ******, ki ima pet minut časa, te lahko toži. Ampak vprašanje je, kdaj tožbo dobi :). Kušvanje vsepovprek ne priporočam, sploh če je v množici, kjer imaš očividce.
[/quote]

Saj noben ne prav, da mora to storit na silo.

Proba, ko bota skup, pa se mu bo mal sramežljivo hihitala, on jo mal objame se približa… pol bo pa že mati nutra naredila svoje. Al pa tut ne… če ji nav pasal se bo že umaknila. On se še vedno lahk zezne kao da jo je prijateljsko objel, sam glumac morš bit in znat speljat.

Bistvo vsega je da znaš bit žentelmen oz. Vse spelješ tako, da ne ustvariš situacije zaradi katere bi komurkoli postalo neugodno.

Saj noben ne prav, da mora to storit na silo.

Proba, ko bota skup, pa se mu bo mal sramežljivo hihitala, on jo mal objame se približa… pol bo pa že mati nutra naredila svoje. Al pa tut ne… če ji nav pasal se bo že umaknila. On se še vedno lahk zezne kao da jo je prijateljsko objel, sam glumac morš bit in znat speljat.

Bistvo vsega je da znaš bit žentelmen oz. Vse spelješ tako, da ne ustvariš situacije zaradi katere bi komurkoli postalo neugodno.
[/quote]

Torej sklepam, da si ti to že probal? 🙂 Mislim, je preizkušen recept?

Torej sklepam, da si ti to že probal? 🙂 Mislim, je preizkušen recept?
[/quote]

Univerzalnega ni.

Občutek morš met.

Univerzalnega ni.

Občutek morš met.
[/quote]
Po občutku se nagneš in ji prilimaš poljub? 🙂 Po občutku najprej vprašaš, če smeš :). Ta mladina ahahahaha.

Mogoče sem zato samski?

Hmmmmmmmmmm

Točno tako.

Po občutku se nagneš in ji prilimaš poljub? 🙂 Po občutku najprej vprašaš, če smeš :). Ta mladina ahahahaha.
[/quote]

Ne lej, sej ni problema. V tvojem primeru lahko najprej tudi skleneva pogodbo, ki jo overiva pri notarju.

Ich bin doch variabel.

Ne lej, sej ni problema. V tvojem primeru lahko najprej tudi skleneva pogodbo, ki jo overiva pri notarju.

Ich bin doch variabel.
[/quote]

Ne zaupam notarji, ti vsako reč overijo :). Ampak čakaj, v kakšnem mojem primeru? Sej nism jst objekt kušvanja ahaha.

Ne zaupam notarji, ti vsako reč overijo :). Ampak čakaj, v kakšnem mojem primeru? Sej nism jst objekt kušvanja ahaha.
[/quote]

Postavila si primer. Če se pričakuje posebno dovoljenje, znamo poleg pogodbe tud kakšn aneks dodati.

Postavila si primer. Če se pričakuje posebno dovoljenje, znamo poleg pogodbe tud kakšn aneks dodati.
[/quote]
Po moje bi bilo dovolj, da vnaprej obvestiš o svojih podvigih. Tole z notarjem in aneksi je skrajni ukrep.

Po moje bi bilo dovolj, da vnaprej obvestiš o svojih podvigih. Tole z notarjem in aneksi je skrajni ukrep.
[/quote]

Meni se zdi razumen.

Bistveno bolj, kot raportiranje v stilu:
DRUGARICE ! MOGU LI, DA VAS ZAGRLIM ?!

Meni se zdi razumen.

Bistveno bolj, kot raportiranje v stilu:
DRUGARICE ! MOGU LI, DA VAS ZAGRLIM ?!
[/quote]
Ti znaš osvajat ženske? Samo vprašam :).

Ti znaš osvajat ženske? Samo vprašam :).
[/quote]

Pojma nimam

Nisem bral vsega, ampak…
Fantje, ne izlivat srca babam, tudi če sicer orgazmirajo (jokcajo) ob pop komadih in romantičnih filmih – v reali jih to odvrne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close