Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako naj odpustim? Naj grem?

Kako naj odpustim? Naj grem?

Zapustil me je med nosečnostjo prav zaradi tega, ker nikakor nisem mogla cez to in sva se veliko kregala. Odgovor je bil vedno, da cistoma preveč kompliciram in da je to povsem normalno. Takrat me je motilo se bolj. Ja, da je fantaziral o njih, mi je povedal sam. In ne, nima velikega apetita po spolnosti, ali pa ga nima vsaj z mano. Postavo imam precej vredu, tudi nasploh za videz skrbim. Ne spadam med tiste, ki bi lahko to sprejele. In ne, ne pogledam za drugimi, ne na tak način. Večinoma drugih ljudi sploh ne opazim.

Zdaj je cistoma drugačen, pa vseeno se mi je zamerilo vse skupaj, zgleda preveč. Me je pa strah začeti znova, sama z otroki.

zdravo!zelela si njega resiti,brez uspeha,delaj na tem da vsaj otroka resis,vidim vec moznosti.vso sreco.

Lepo pozdravljeni, velikokrat prebiram podobne forume. Pa nimam dovolj moči za odgovore , čeprav se mnogokrat ne strinjam . Sedaj pa sem zbrala pogum. Načeloma je tako , da moraš imeti tudi ti, ki postavljaš vprašanje dovolj poguma. Sama vedno razmišljam v tej smeri da je vedno predvsem poslušati srce , pa če so še tako težke zgodbe. Če veš da ga imaš dovolj rada je vredno zmeraj poskusiti znova vendar z pogovorom . Obstaja še ena vrsta terapije ki se imenuje karmična diagnostika, ki odkriva vzroke zakaj se nekaj dogaja pri obeh partnerjih in zakaj smo izbrali ravno takega  partnerja. Mal poglej na spletu pa se potem odloči . Veliko uspeha .

mene je pa vedno zanimal  kako lahko punce sebe ocenite  da zgledate zelo dobro?to mi ni blo nikol jasn  vsake oči imajo svojega malarja al ni temu tako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close