Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako naj jo zanimiram naprej

kako naj jo zanimiram naprej

Mene nikoli ni nihce ucil osvajat deklet. Meni jih je celo zivljenje rihtala udbo mafina. Se nikoli nisem povabil kaksne punce na zmenek. Vedno so one mene nasle.

Meni osebno so bile vedno všeč ženske izredno nežne narave, izredno senzibilne. Take ženske so praviloma najlepše. Normalno je, da, če je nekemu moškemu neka ženska izredno všeč pri taki ženski moški ne sme narediti nobene napake, da ne bi te osebe odbil od sebe.

Rana ura zlata ura.

Xrobe, serješ da smrdi do Korzike.

To je krasno, da cel svet vidi kaj pišemo.

Nisem avtor teme. Moja naloga je, da avtorju pomagam.

Mnogim ženskam je všeč, če se zna moški z njo lepo pogovarjati. Na osnovi tega ženska sklepa, da je v kontaktu z inteligentnim moškim.

Kvalitetna ženska ne pade kmalu dol, da se ne bom polulala od smeha. Kvalitetna ženska ve, kaj hoče in česa noče, seksala bo pa magari na prvem dejtu po 15 minutah, a vam je to jasno? Nismo več 50 let nazaj, porkodio!

Najbolj me to pogreje, ko berem kako je treba kolenca skupaj tiščat, da si mu potem bolj zanimiva in kar je nedosegljivo, je toliko bolj zaželjeno – ma dajte ga srat, ste normalni??? Ženska v teh časih ne bo tiščala kolen skupaj in se delala fino, dol se bo dala s komer bo hotela in kadarkoli bo hotela, ne bo dejtala samo z enim ampak z večimi hkrati in tako dalje. Če ne bo hotela seksat s tabo ali pa ti dajala take zelo očitne namige o tem (vse bo napeljala na seksualno, pošiljala ti bo gole slike itd.), potem kar piši propalo vse skupaj, ženska te ima za prijateljčka.

Jaz sem svojemu takoj povedala, da se ne mislim it igric, pa sva šla na tisto spoznavno kavo, potem pa v njegov avto, se dala dol in se zmenila, da bova seksala, če bova imela čas, se bova pa še kdaj malo podružila izven tega.
Seks je trajal dve leti, potem sva se zmenila za zvezo in zdaj to traja že dobrih osem let. Ženska mora samo točno vedet, kaj bi rada. Ne pa se delat nedosegljivo in jo šparat kot da je ne vem kaj, dol se dajte ženske drage, ne pa igrat igric in se delat da imate zlato, hahahahahaha

Moški tisti, ki padate na take, ki vam ne dajo takoj, ste pa tudi navadni brezjajčniki s kompleksi, ker vam je to potem nekaj UAU, tale mi pa ni takoj dala, ziher je kvalitetna bejba in ko vam blagovoli razpret nogice, se počutite nekaj posebnega – kaj so to drugega kot kompleksi??? Da se ne bom res polulala v hlače od smeha…

🙂

Princeska je vrhunska sodelavka. Med sabo se ne poznava, znava pa fantastično sodelovati. Je že večkrat napisala, da nima nobenega in tako naprej. Princeska je princeska. Ni Zemljanka, ona je Venerjanka. Je nekaj vrhunsko specialnega. Na nek skrivnosten način se skriva v vsaki ženski.

uči se uči, če poba spravi bejbo v smeh, bo itak sama dol padla.
[/quote]

Hehe… stara šola rokenrola.

Par pojmov, ki gredo skupaj:
Alfa cock – seks takoj.
Beta bucks – dela se fino, seks po “periodi” kvazi spoznavanja.

Tole pa ravno ne drži, neko posploševanje, da alfa bo dobil žensko takoj – sama že iz principa, ker bi takoj videla da je vajen ITAK dobit vsako in to takoj, zanalašč ne bi razširila nog ene 3 mesece, če ne še več 🙂 pa naj se malo trudi in skače okrog mene, na koncu ne bi dobil nič.
Take imam najraje, potem jim ni nič jasno, kako se jim lahko pa ena upre, če vsem klecajo kolena samo da jim pomežiknejo.

Ko berem take tekste, se resno vprašam, kako močan je vaš ego: sicer naj bi ti bilo do nekoga, a se delaš nezainteresiranega, da si mu zanimivejši?!

Potem pa odgovorim: če je nekdo res pravi, mu svojo naklonjenost lahko odkrito pokažeš. Če v tem kolebaš, ni pravi.

dejstvo je da bolj ko si nedostopen,nezainteresiran (pa ce se delas ali pa si zares nezainteresiran), bolj si zanimiv. ne glede na spol.

Partnerstvo ni igrica vroče-hladno. Dokler je, je samo igra.
Aja, eni bi se samo igrali?! Potem pa kar.

https://youtu.be/vodoqLdffZk

Jp, to pa zdaj bo, ko tak jebač kot ti da nasvet…….. jaoooooo😁 Pa saj fajn to, smeh je pol zdravja. 😁
[/quote]

Cigareto se priziga samo prostitutkam ali kurbam po domače.

Poslovno sva se srečevala na hodnikih in se gledala, včasih sva bila oba distancirana, ker se je to dogajalo v službenem okolju, drugič pa sva se gledala in po mimiki okrog oči sem videla, da se smeji pod masko. Potem je kratek posel opravljen in njega zdaj nenadoma več ni, meni pa je sedaj tako žal, da ga nisem spoznala 🙁 , kar sem imela namen, samo res ni še bilo prave priložnosti in sem tudi mislila, da ta posel ne bo tako kratkega veka. Prav težko mi je.

A se je že kaj razpletlo?

Preveč rad vas je imel in vam ni hotel zagreniti življenja.

Problem je v tem, da po ta novem trajata dva tedna dva meseca 😀

Joj, in zdaj razglabljam, kakšen bi bil pogovor z njim. Sodeč po tistem, kar sem uspela izbrskati o njem, bi to bila komunikacija na višjem nivoju (je razgledan) in hkrati s tistimi pogledi, bi postala kar omotična. Ah, grem nazaj v realnost!

Za vas realnost ne obstaja. Realnost je svet v katerem se nahajajo omejeni ljudje. Vi ste bitje fantazije in nimate kaj početi med omejenimi ljudmi.

Jp, to pa zdaj bo, ko tak jebač kot ti da nasvet…….. jaoooooo😁 Pa saj fajn to, smeh je pol zdravja. 😁
[/quote]

😂🤣😆🤣😂😂😂😂 zihr me ne bilo več okrog ☺☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close