kako naj jo zanimiram naprej
Kvalitetna ženska ne pade kmalu dol, da se ne bom polulala od smeha. Kvalitetna ženska ve, kaj hoče in česa noče, seksala bo pa magari na prvem dejtu po 15 minutah, a vam je to jasno? Nismo več 50 let nazaj, porkodio!
Najbolj me to pogreje, ko berem kako je treba kolenca skupaj tiščat, da si mu potem bolj zanimiva in kar je nedosegljivo, je toliko bolj zaželjeno – ma dajte ga srat, ste normalni??? Ženska v teh časih ne bo tiščala kolen skupaj in se delala fino, dol se bo dala s komer bo hotela in kadarkoli bo hotela, ne bo dejtala samo z enim ampak z večimi hkrati in tako dalje. Če ne bo hotela seksat s tabo ali pa ti dajala take zelo očitne namige o tem (vse bo napeljala na seksualno, pošiljala ti bo gole slike itd.), potem kar piši propalo vse skupaj, ženska te ima za prijateljčka.
Jaz sem svojemu takoj povedala, da se ne mislim it igric, pa sva šla na tisto spoznavno kavo, potem pa v njegov avto, se dala dol in se zmenila, da bova seksala, če bova imela čas, se bova pa še kdaj malo podružila izven tega.
Seks je trajal dve leti, potem sva se zmenila za zvezo in zdaj to traja že dobrih osem let. Ženska mora samo točno vedet, kaj bi rada. Ne pa se delat nedosegljivo in jo šparat kot da je ne vem kaj, dol se dajte ženske drage, ne pa igrat igric in se delat da imate zlato, hahahahahaha
Moški tisti, ki padate na take, ki vam ne dajo takoj, ste pa tudi navadni brezjajčniki s kompleksi, ker vam je to potem nekaj UAU, tale mi pa ni takoj dala, ziher je kvalitetna bejba in ko vam blagovoli razpret nogice, se počutite nekaj posebnega – kaj so to drugega kot kompleksi??? Da se ne bom res polulala v hlače od smeha…
Tole pa ravno ne drži, neko posploševanje, da alfa bo dobil žensko takoj – sama že iz principa, ker bi takoj videla da je vajen ITAK dobit vsako in to takoj, zanalašč ne bi razširila nog ene 3 mesece, če ne še več 🙂 pa naj se malo trudi in skače okrog mene, na koncu ne bi dobil nič.
Take imam najraje, potem jim ni nič jasno, kako se jim lahko pa ena upre, če vsem klecajo kolena samo da jim pomežiknejo.
Poslovno sva se srečevala na hodnikih in se gledala, včasih sva bila oba distancirana, ker se je to dogajalo v službenem okolju, drugič pa sva se gledala in po mimiki okrog oči sem videla, da se smeji pod masko. Potem je kratek posel opravljen in njega zdaj nenadoma več ni, meni pa je sedaj tako žal, da ga nisem spoznala 🙁 , kar sem imela namen, samo res ni še bilo prave priložnosti in sem tudi mislila, da ta posel ne bo tako kratkega veka. Prav težko mi je.
Forum je zaprt za komentiranje.