Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako naj jo zanimiram naprej

kako naj jo zanimiram naprej

no moški,dajte se zjasnit in pomagat mi.kako se obnašate do vaše nove prijateljice,sodelavke,znanke,ki vam je simpatična in bi radi kaj od nje?

všeč mi je prijateljica ki sem jo spoznal en mesec nazaj v službi,v naši stavbi je več firm in je začela delat pri eni izmed teh,pa sva se srečevala malo v dvigalu malo na stopnišču malo kavomati,na parkirišču in se začela kar kmalu pozdravljat.
Kolegi so izvohali da je samska in ravno mojih let,nekaj mlajša od mene.

dodal sem jo na FB in je sprejela,začela sva se pogovarjati,odpisuje mi dokaj zainteresirano,me tudi kaj vpraša,občasno piše prva in mi pošlje kakšno sliko iz kakšnega hriba pa občasno zvečer poljubček,bi rekel da sva postala prijatelja in sem jo vzljubil,ona pa tudi pravi da je mene vzljubila.

Iz tega pa se ne premakne nikamor naprej,hodiva skupaj ven na kavo iz firme (greva na kavomat in potem ven na čik),naprej pa ne znam in ona tudi zgleda ne????

ne vem res kako naj ji še pokažem da mi je do nje in kaj naj naredim

prekini z vsiljevanjem

Če si ji zanimiv se bo sama začela motat okoli tebe.

Hiti počasi!

Ko bosta na čiku in čvekala vse mogoče, ji omeni, da ko bodo gostinski obrati spet odprti, bosta pa lahko šla še na pijačo ali pa na pizzo.

In ko bodo odprte občinske meje in ostalo, bosta lahko šla na kak izlet, čisto neobvezno, pogledat neko zanimivo razstavo ali pa film, karkoli.

Zdaj jo lahko samo povabiš po službi na sprehod, na kavomatu vzameta kavo in gresta peš malo okrog.

Odpisuje v privat času in tudi zvečer? Pa ti si na odlični poti! 🙂 In še poljubček ti pošlje, to niso samo prijateljske geste;)
Povabi jo na sprehod. Če hodiš v hribe, jo povabi, da gresta v soboto na nek bližnji hrib. Pa ne celodnevno turo, za začetek urco gor in urco dol pa vmes veliko pogovarjanja. Verjemi, da kavalirske geste ob pomoči pri sestopu ne bo zavrnila:)

iiiii kok je pa to luštno prebrat v teh časih 🙂 res simpatično!

Očitno si tudi ti njej všeč, tako da se ne zaleti preveč. Piše ti sama od sebe, da te je vzljubila – to si že na več kot pol poti do uspeha po mojem mnenju.
Omeni ji da gresta lahko ko bo konec tega stanja, kdaj kam skupaj, pa sem skoraj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da bo bila za.

Ful lepo da sta se tako zaštekala in ne zafrkni nečesa lepega s hitenjem!

Jah, vprašajo jo, če te vzame s sabo na hrib. Tako bosta nekaj počela skupaj, pa če na hribu ni ničesar, vzemi s sabo termosko pa kak fin čaj ali kaj takega, kar njej paše pa kak lahek prigrizek… Skupaj popijeta čaj, malo poklepetata v živo in ti bo že dala vedetni, če ji boš pasal.

Kolker jst vem, se ne smejo družit ljudje ki niso iz istih gospodinjstev, tako da malo počakaj s skupnimi sprehodi in tem. Ji pa omeni, da lahko gresta tja in tja ko se situacija umiri

Vse bi vas bilo treba prijaviti, ker spodbujate tipa h kršenju odredb! Nobenega druženja..kaj vam ni jasno..hribi, kavice,…. ?! Pozabi na ženske! V službi se nimaš kaj družiti, ima Beovička prav, zato pa prihaja do podaljševanja teh ukrepov, saj se jih ne držite! Poroči si jo in si jo pelji domov, če ti je že toliko všeč in ne moreš potrpeti le še ta dva tedna, da se situacija izboljša! V čem je problem!?

Sarkazem off.

Pozabi jo. Zensk je kot listja.

moderatorji, a si vi to dopisujete med sabo.

Kje maš pa jajca, pogum ? Če se boš obnaš kot prijatelj, bo do tebe gojila prijateljska čustva. Takoj bi jo moral dati do znanja, zakaj si jo kontaktiral, ker te privlači in bi rad da se bolje spoznata. Ne zgubljaj več časa z dopisovanjem kot ostali Beta brezjajčniki, in žensko povabi že na zmenek! Čisto enostavno je, ne vem zakaj moški toliko komplicirate in se bojite zavrnitve! Moški si in to je moško delo, da žensko osvojiš, da jo zapeljuješ, ne čakaj da ti bo ona prva pokazala romantičen interes! To da si že mesec dni strahopetec, si naredil veliko škode, v tem času si že demonstriral da si beta in da nimaš poguma narediti korak naprej. Vsekakor ne zgubljaj več niti minute časa v nesmiselnem dopisovanju in druženju samo kot prijatelja, takoj pojdi na vse ali nič, drugače boš obtičal v njenem friendzone in potem ni več poti ven, iskoriščala te bo za pozornost, a intime ne bo. Vse ali nič, takoj! Če zavrne, prekineš vse stike in si poišče žensko, ki ji boš privlačen. Ne se bati zavrnitve in ne računaj na to da ji boš s časoma privlačen na tak strahopeten prijateljski način.

🙂

Test z roko. (tehnike zapeljevanja z dotikom dlani)
Ob priliki se poskusite dotakniti njene dlani s svojo dlanjo. Če svojo dlan umakne to ni dober signal.

ne dovoli ji, da si sama prižge čik na čik pavzi. Vedno ji ti prižgi in dodaj komentar, kako lepo povleče tisti prvi…. dim, ali pa… vdihneš, posesaš tisti dim, ki ga ona ven pihne, sej kadita itak oba. Aja faracajg pa…… jebi ga zippo…, pa ji še malo zgodovine razložiš, če te vpraša kakšno pištolo imaš to v roki.

Jp, to pa zdaj bo, ko tak jebač kot ti da nasvet…….. jaoooooo😁 Pa saj fajn to, smeh je pol zdravja. 😁

Zaljubljenca se v prvi fazi držita za roke. Pri tem prihaja tudi do energijskega usklajevanja med tema osebama.

Jp, to pa zdaj bo, ko tak jebač kot ti da nasvet…….. jaoooooo😁 Pa saj fajn to, smeh je pol zdravja. 😁
[/quote]

uči se uči, če poba spravi bejbo v smeh, bo itak sama dol padla.

Bolj ko je ženska kvalitetna težje jo je spraviti na tla.

Drugič jo ob slovesu objami. Vzami pobudo.

Mislim, da si pri njej friendzonan 🙂

Sami kastrirani moski, ki jih nihce ni naucil osvajat zensko.

::)))))

Mater si zahojeno bitje.Kaksni ukrepi pa tvoja dva tedna.Na kerem planetu zivis .Ti ukrepi se vlecejo ze 8 mesecev in ni jim videt konca.Ti si Beovicko zvlec u postlo pa te bo mogoce se kej poucila o ukrepih in trajanju.
Fant pa naj se normalno dobiva s punco naprej in se dogovarja kar mu pase

Povejte, kakšna tehnika osvajanja vam je najbolj všeč?
Tu ste do neke mere anonimni, vi kar pišite.

Glupaco. V 21.st. ni nic anonimno. Sploh pa ne na internetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close