Kako naj jo pustim?
Ah, dejte no nakladat. Ali to pišete sami taki z osnovno šolo. Če je tako enostavno naredit faks ne vem zakaj ga pol vsi tisti za tekočim trakom, v trgovini itd. ne naredijo. Pol ne bi celo zivljenje jamrali za plačo in bili fouš tistim fikusom v pisarnah. No, zakaj ne? Ce ni stvar v intelektu je pol v lenobi, a ne?
Leon116, 11.09.2021 ob 13:42
Jaz imam diplomo, moja punca pa ne. Sicer je neki studirala sam je rekla, da se v tem ne vidi in sedaj dela. Drugače je pridna za vse. Ampak moti me, ker nima diplome. Razmisljam, da jo pustim.
Jaz si ne predstavljam življenja z nekom, ki ni na taksni stopnji kot jaz.
Zakaj se mi zdi, da je to copy-pastana provokacija z zamenjanima spoloma? Ker ponavadi tako plehko lahko pišejo samo ženske.
Ja čestitala ti bom ob spoznanju ker ti magr.farmacije ne bo všeč po postavi in boš našel ljubico kelnarco s 6 razredi OŠ in zopet spraševal.Vse zivljenje se boš vrtel v krogu.Danes mi je kapnilo zakaj me je fant zapustil.Je eden vodilnih v slo družbi,premožen in se kaj
Ženo in pa tako grdo da te pobere.prav če sta srečna o bolj je kobili podobna.Jaz živim normalno življenje srednjega razreda,hvala Bogu,da sva šla narazen,da bi se sedaj iz mene folk norca delal.
Neko, 11.09.2021 ob 13:52
Samo beži od takih. Najbolje da jo pustis nekje v javnosti. Saj ves kaksne so babnce… Bo še skocla nate in rekla da si jo hotel napast ali (nedaj Bože) se kaj hujsega. Zato najbolje nekje na javnemu kraju kjer so po moznosti se kamere. Samo stran od takšnih. Saj nisi glup. Malo se ti že svita kakšne so. Kakšna grozilna sporocila in komunikacijo skrbno hrani in evidentiraj. “Nek se nadze”,ne… Kaj naj ti recem… Nek ti je Bog u pomoci z zenskami sploh pa s taksnimi. Mocan bit in nic se bat. Saj jo bos “outsmartal”. To ne ravno najbolj pametna bitjeca.
TI SI SVETOVNA BUDALA…IDIJOT..DEBIL
Forum je zaprt za komentiranje.