Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako nad starikav vrat?

kako nad starikav vrat?

Koža je neelastična, starikava in zgubana. Katero kremo priporočate? Obstajajo vaje za vratne mišice?

Za nazaj nimaš kaj naredit. Uporabljaj vlažilno kremo. Hodi po svetu z dvignjeno glavo, ne s sklonjeno. Daj en komolc na mizo, z dlanjo si podpri brado. Dlan tišči v strop, brado v tla.

Nič, sprijazni se. Krema pomaga kolikor pač, samo trenutno, ker vizualno oblaži starikavost, pa malo napne. Ampak brez kreme bo stanje isto.
Torej, nima smisla vlagati preveč cvenka v vrat, ko uvene, uvene. Le redkokatera pri 50 ima še lepega, marsikatera “omaga” že prej.
Do telovadbe za vrat sem pa skeptična, če ni pravilna, si lahko narediš več škode kot koristi.

Priporočam, da doma hodiš brez modrca.

Joške ti bodo kožo netegnile.

Pa reči kar češ – je pa že lažje skrit povešene cuznle kot pa kožo na vratu.

Ne sonči se več… izogibaj se sončenju sploh, ker sonce je tisto, ki najbolj stara kožo.

Pomaga samo lepotni kirurg, potem pa redna nega z dobrimi kremami in geli, pa si kot nova. Brez tega ni nič. Za vrat je treba skrbeti od 20. leta naprej ampak temeljito in se zelo pozna. Pri 50 je še vedno lep, če pa ne skrbiš, je že pri 40 katastrofa. Skrb za telo se ti povrne v starosti, ko izgledaš mlajša kot sovrstnice. Če začneš skrbeti šele pri 40 – je prepozno.

Pomaga tudi bižuterija – si napelješ okol take koralde….
Al pa puli …….pa kšn pelc ovratniček….

Vse se da diskretno prikrit – kot češpljo.

Vidš lažnivke. Hočejo biti lepe za sebe – potem pa skrbite za rit!
Oh ne, jaz bi bila rada lepa za partnerja – potem skrbi za keglove vaje in ustno votlino.

Vse drugo je afnanje in vzbujanje zavisti – drage ostarele dame.

Izgleda, da jaz še lahko kaj naredim. Kako naj skrbim za lep vrat zdaj pri 25ih?

Za vrat so potrebne tople oljne obloge in masaže. Sicer pa za vrat ne moreš ravno kaj veliko storiti. Tudi zvezdnice, ki se posložujejo lepotnih operacij imajo vrat starikav. odvisno od genov. Ti 25-letnica malo poglej kak vrat ima tvoja mami in boš videla kaj lahko pričakuješ. Drugače pa se da lepo zakriti z rutkami, puliji, visokimi ovratniki, samo z bižuterijo ne, ker potem vsi bukjijo tja kamor nočeš.

Vrat in roke razkrivajo tvojo starost. In zakaj bi leta skrivale?
Meni se zdi smešno, če hočeš delati vtis, da si mlajša, kot piše v osebni izkaznici.
Lahko pa za dober občutek nosiš puli ali si zavežeš okoli vratu eno lepo rutko.
Najbolje od vsega pa je, da se dostojanstveno staraš. Vse drugo, operacije , kreme ipd. je smešno. Ker nič ne pomaga. Leta so tu.

Če se kje poznajo leta, se najprej na vratu in narokah. Tega še najboljši kirurgi ne morejo izboljšazi, kar poglej zvezdnice, kako imajo gladko lice, na vratu in na rokah pa se vidijo leta in postaranost.

Še nekaj naravnega: lepo se napne koža tudi, če se malo porediš. Jaz sem malo bolj okrogla in pri 50-ih imam vrat kot dojenček. Nič zgubane kože, vse lepo napeto, seveda ne preveč. Drugače pa tako kot je ena napisala, zakaj bi se sikiral človek za nekaj gubic, dostojanstveno staranje je lepo in nič narobe, na koncu koncev ima vsaka gubica svojo zgodbo.

Saj nimam nič proti njej. Niti slučajno jo ne mislim žalit. Vendar, ko je tule ta tema odprta si ne morem kaj, da ne bi napisala moje opažanje.
Včeraj je kamera med viktorji ujela Mišo Molk. Njen izgled me je pretresel, saj se je čez letošnjo zimo zelo, zelo postarala. Nobena krema, noben puder ne more skriti njen od operacij zmaličen obraz. Škoda, da se ni prepustila letom, da opravijo svoje tako, kot se spodobi. Prav zasmilila se mi je.
Škoda, ker je bila do operacij čisto luštna. Gube in leta ji ne bi naredile take škode, kot so ji naredile sledi neumnih posegov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close