Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako na zadnji post v temI

Kako na zadnji post v temI

Težko se prilagajam, mi lahko kdo objasni, kako prideš do zadnjega posta v temi. Hvala

da skrolaš in klikaš

ni druge

hočejo da vidiš čim več reklam

znači, da znucam prst in miško. to je ta digitalizacija

Če si na računalniku, samo pritisneš tipko “End”. Na telefonu pa pač scrollaš.

Če si cepljen z vsaj enim odmerkom cepiva proti kovidu, pa ima importirani čip dovolj dosega, da lahko scrollaš z močjo misli. Torej; cepite se!

Odgovor na objavo uporabnika
za vola ubit, 26.05.2021 ob 15:50

Če si na računalniku, samo pritisneš tipko “End”. Na telefonu pa pač scrollaš.

Če si cepljen z vsaj enim odmerkom cepiva proti kovidu, pa ima importirani čip dovolj dosega, da lahko scrollaš z močjo misli. Torej; cepite se!

torej, na računalniku END pomen na dno strani. Sam mene pa zanima zadnja tema na 10 strani teme. Recimo mojca mavec zadnji post, kero tipko pritisnem

😀
Tole izgleda nekako takole, kot, da bi ponovno uvedli od Kranja do Pirana kočije na vprego.
Sto let nazaj :Dtudi na tem forumu.
Amajzing.

za crknit, 26.05.2021 ob 21:03

torej, na računalniku END pomen na dno strani. Sam mene pa zanima zadnja tema na 10 strani teme. Recimo mojca mavec zadnji post, kero tipko pritisnem

Potem pa najprej pritisneš End, da prideš na konec strani, potem 2X PgUp, da s ti pokaže tisti del, kjer lahko izbereš strani teme, tam klikneš na zadnjo stran teme in spet pritisneš End in 2X PgUp, pa prideš na zadnji komentar zadnje strani teme. Če se pa cepiš….

razumem in sem hvaležen za odgovor. Skratka END + PGUP in KLIK in  END+PGUP and F1 to continue

Bizarno postaja, 26.05.2021 ob 21:08

😀
Tole izgleda nekako takole, kot, da bi ponovno uvedli od Kranja do Pirana kočije na vprego.
Sto let nazaj :Dtudi na tem forumu.
Amajzing.

:D…cudoviti stari casi pac…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close