Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako na Tajsko z Odklopom?

Kako na Tajsko z Odklopom?

S fantom se odpravljava na Tajsko ali nekam na vzhod pač, nama je skorajda vseeno. Kaj priporočate? Kaj je vrednejše ogleda?
Odhod sva načrtovala v začetku aprila, odpotovala bi za kak mesec.
Vprašanja:
1. Kako poslujete preko Odklopa? Pregledala sem cene za april, pa so ja astronomske. Ali je potrebno počakati tik pred zdajci in ko so cene last minute, takrat bookirati karto? Koliko časa prej?

2. Ali obstaja še kaka druga možnost letalskih kart?

3. Viza?

4. Ceplenja?

5. A še kaj, na kar bi morala pazit?

Lepo prosim, hilfe, ker sva šele začetnika kar se potovanj tiče. Pa vendar je treba nekje začeti!
MEJTE SE IN FAJN BODTE!
NIKA IN SAX

Malo poglej nazaj po forumih,tam boš dobila vse odgovere.Dobra izbira za Tajsko,bil tam 2002 aprila.Lp

na iliriki so karte za bangkog 122000 sit odhod iz lj ali benetk

Ja, sej so res, sam varianta je le za 4 dni, če si bila pozorna.A se da preko odklopa (tam so tudi 14-21 dnevne variante) na kakršenkoli način podaljšat ali pa kako zrihtat, da bi lahk bla tam še kak teden. Kako ste vi potovali tja?
Holjlala!

EJ kaj pa PTIČJA GRIPA mene je zelo strah?? ALI VAS ni nič??

LP, Maša

Še ena, ki po nepotrebnem zganja paniko. Maša, preberi si vse poste, ki so bili napisani na to temo v preteklih dveh tednih.

VITO, hvala bom IN UPAM, DA RES NI TAKE PANIKE. ker pri meni doma so ze cist na trnih.

Dejansko pa če razmišljaš je ta epidemija res ful SR… Z glavo na zabavo???!”!!

Lp, Maša

Točno tako, z glavo na zabavo.
Doma pa televizijo odklopi.

Mene ni strah, ker gledam na to čist realno, če uni tam še niso pocrkali, tud mene ne bo kar konc. Sna pa ja ceglava baba. He-he!

Poglej za let z CSA, mogoce bo dobra ponudba za polet iz Ljubljane preko Prage do Bangkoka, ali pa pojdi na http://www.emirates.com to je letalski prevoznik iz Emiratov, vcasih imajo kaksne dobre cene, ali pa ponudba od Air France ali KLM. cene so vecinoma do konca marca!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close