Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako moški dojemajo starost žensk in lastno starost

Kako moški dojemajo starost žensk in lastno starost

zdepiliraj se , pa ne bo bolh in ne odpadajocih dlak 🙁
.
.

Kaj pa če bi me ti, si že delal kaj takšnega :-)))) ? Pa potem bi jaz tebe nazaj, če bi želel 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj pa če bi me ti, si že delal kaj takšnega :-)))) ? Pa potem bi jaz tebe nazaj, če bi želel :)[/quote]On je brez dlak (na jeziku) 😉

Golič 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

bo treba nabavit pasji PIPs
.
.

Ne se z njim špricat, boš dobil rdeče fleke, razen če jih že imaš, potem se tak ne bo poznalo :)))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

za tebe samicka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.

Joj, pa kako si ti radodaren…ne morem verjeti….ok, za 8. marec bo ravno prav, vsaj zaudarjala več ne bom 🙂 no, tega še nisi omenil, da bi te smrad motil :)))))

Težko je razložiti, ne vem točno kako naj to pojasnim. Opažam, da me skorajda nihče ne privlači, ne pritegne, in če že pride do česa takšnega, prepoznam, da mi je npr človek zanimiv fizično, karakterno oz kot oseba pa ne, pa tako redkokdaj na koga naletim, pri kom bi prepoznala vsaj katerokoli privlačnost, potem poskušam v tem človeku najti neko globino, pa če imava kaj skupnega pa kar ni in ni. Zato mi je vse to čitanje na tem čveku tako tuje, saj nimam ravno nekih izkušenj, niti ne vem če si jih želim, toliko je v zvezah nenehnega prilagajanja in tveganj in podobnega, ne vem če imam v sebi material za takšen life. Pa hkrati si želim, da bi končno nekdo v meni videl več, ne športnico vredno greha, res mi ne paše takšno gledanje name, niti sama nase tako ne pogledam. Tako nekako je ta težava z reproduciranjem oz če je to sploh težava, prej pritisk in pričakovanje družbe, da kao mora biti vsak v vezi in če nisi že skoraj vsi vrtajo what’s wrong itd.[/quote]

Ti se samo prepusti in počakaj, da se zgodi. In zgodilo se bo. Potem te bo pa vrglo, da kljub štirim šapam ne boš ujela ravnotežja. Na pričakovanja drugih se pa res ne oziraj.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, me pa res zanima, če se ne bom zmogla obdržati na vseh 4-ih :))) to bo potem oreng potres 🙂 v meni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close