Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako morete imeti to za forum

Kako morete imeti to za forum

Odgovor na objavo uporabnika
NesramnaResnica, 12.08.2025 ob 10:20

Plešite, plešite, veselo plešite za Goloba, Boštjančiča, Svobodo, Levico, SD…

No, 12.08.2025 ob 11:28

Za strest kakšno misel in pokomentirat kakšno neumnost je čisto v redu. Če bi prejšnje funkcije delovale pa sporočila na privat, bi bilo še boljše. Tako pa, je kar je.. meni redit ni všeč. V drugih jezikih pa ne maram filozofirati.

OK. Boomer. Obstaja tudi reddit Slovenija.

Anonimno 6571, 12.08.2025 ob 11:43

OK. Boomer. Obstaja tudi reddit Slovenija.

Saj sem napisala da bi redit ni všeč. Branje z razumevanjem 1.

No, 12.08.2025 ob 13:27

Saj sem napisala da bi redit ni všeč. Branje z razumevanjem 1.

Vidim, ja. Ker očitno niti reDDit ne znaš prebrat in prav napisat.

imbecili NA KUBIK na delu 🙂

Res, 11.08.2025 ob 00:15

Točno to, obstaja še reddit, vmes pa še alter.si …

Kaj je to redit pa alter?

PIVO SE PENI, JEBE SE MENI 😛

Haha politika hujska tukaj ljudi

Vse je samo šow… in preveč zares tole jemljete…!

Reala, 10.08.2025 ob 23:32

Po pregledu 30tih naslovnih  tem so vse enake ali brez smisla. Kot bi jih odpirala UI in imela ljudi za nore. Še bolj se je za čuditi folku, da  sploh komentirajo tako neumne tematike…  To je cilj, ki opravičuje vsa sredstva. Delati iz norcev še večje. Kadarkoli se odpre dobra tematika pa izgine. Celo en sam stavek, ki je realen ali pove kaj realnega iz realnega področja  je lahko nevaren  v poslanem  postu. Spremlja se vsaka beseda. Cenzor samo to dela.  Zaradi enega normalnega stavka  lahko   izgine še tista komplet zablužena tema.  Direktivo foruma se lahko spametuje samo s tem, da jim nihče ne piše komentarjev. Sicer jih večinsko napišejo sami vključno z Big Brotherjem namesto Mediane za vpliv na javno mnenje. Ne verjamem da kaj velik  piše lokalni folk.   Ta forum je za otroke prvega razreda, ampak deluje, ker drugega v tej državi ni.  Se grem stavit, da nas Albanija  prehiteva, Balkaniat pa ima itak ogromno javnih forumov, ki so dobri. Kvalitetne vsebine. V Sloveniji pa je samo tole gor kaj imamo ali  Pionirček in Ciciban. Bedno.

tu so butalski izrodki

Sem star in brezvezen in vseeno mi je

= TA JE DOBRA, PREBERI!

nikakav tip, 12.08.2025 ob 18:00

Nisem še 50, nisem ločen, ker nikoli nisem bil poročen. Zgledam nikak, česar se zavedam, lamp mi visi čez pas, zato nosim hlače skor na pol riti. Pa vseeno mi je. Nobena baba me noče po.fukat, jaz nobene nočem pof.ukat, ne glede na hvalisavost ene iz sosednje teme, ki si jo baje pri 50 vsi želijo. Nič ne delam na tem, da bi širil pozitivno energijo, niti ne lažem sebi in drugim, kako sem privlačen. Sodelavci me včasih zbadajo, ti, lahko bi si kakšno poiskal. rečem jim, ja glih to, mene so celo življenje čakale. Tiste, ko so ločene, z boljšiimi od mene niso bile zadovoljne, kaj bodo z mano. Zato nisem motiviran, da bi karkoli spreminjal, tudi vizualno nič ne delam na sebi, kot mnogi samci in samke, ki čist zblaznijo glede vizualnega izgleda.

Če bi admin blokiral 3469, bi bilo že veliko. Tako pa puščajo gor paciente ki zmerjajo ljudi. Zato se marsikomu to ne da prebrati. Jaz pridem gor, preberem, kaj pokomentiram in zaprem.

Kako morete imeti to za forum

JANŠA JE KRIV!!!

Tole je zakuhal Janša

😉

sam res ?

fotr1, 12.08.2025 ob 08:50

haha, torej se ne zdi samo meni, da teme odpira AI.

Tale forum je eksperiment…. pa baza za AI…

Po čem vidite, sklepate, da je umetna inteligenca?

Anonimno 10034, 12.08.2025 ob 21:17

Po čem vidite, sklepate, da je umetna inteligenca?

Enim je to dano. Vam ni?

Sem vprašal CHAT GPT če piše teme o forumi, vsakič eno ta isto, en človek, pa pravi, da po stilu pisanja misli, da so štirje. Če ti drži, se mi smilite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close