Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako lahko shujšam v noge in roke?

Kako lahko shujšam v noge in roke?

Misliš, da je pri vseh konstrukcija kosti enaka?[/quote]

To ne, vendar nekega pretiranega odstopanja tudi naj ne bi bilo, ker če je lahko posumimo, da gre za kakšne bolezni.[/quote]

Moja mam bo lep in trpežen okostnjak! :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To ne, vendar nekega pretiranega odstopanja tudi naj ne bi bilo, ker če je lahko posumimo, da gre za kakšne bolezni.[/quote]

Moja mam bo lep in trpežen okostnjak! :))[/quote]

Jo boš dal na razstavo? 🙂

Moja mam bo lep in trpežen okostnjak! :))[/quote]

Jo boš dal na razstavo? :)[/quote]

Zdaj že? Bolje prej, kajneda, preden udari osteoporoza? Samo ne vem, če bo se strinjala, da bi tako hitro postala znanstveni razstavni primerek.

Jo boš dal na razstavo? :)[/quote]

Zdaj že? Bolje prej, kajneda, preden udari osteoporoza? Samo ne vem, če bo se strinjala, da bi tako hitro postala znanstveni razstavni primerek.[/quote]

Nisem definirala časa, ti jo ponujaš, reklamiraš, trdiš da bo lep in trpežen okostnjak, svetujem ti kaj bi ti lahko imel od tega 🙂

Zdaj že? Bolje prej, kajneda, preden udari osteoporoza? Samo ne vem, če bo se strinjala, da bi tako hitro postala znanstveni razstavni primerek.[/quote]

Nisem definirala časa, ti jo ponujaš, reklamiraš, trdiš da bo lep in trpežen okostnjak, svetujem ti kaj bi ti lahko imel od tega :)[/quote]

Hvala, to cenim. 😀

Borba za klike na teh straneh? Ta izraz sem že večkat slišala. Pa me začelo zanimat, če obstaja nagrada za največ klikov?

Borba za klike na teh straneh? Ta izraz sem že večkat slišala. Pa me začelo zanimat, če obstaja nagrada za največ klikov?[/quote]Itak, da obstaja. Nekdo je (bogato?) nagrajen za to.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, kako pa to zgleda, če ima katera bolj močne kosti, po čem se to prepozna, vidi?[/quote]A se ne vidi?
Nekdo je večji, manjši, bolj grobe konstitucije, drugi nežne kljub višini.
Če imaš v zapestju, kjer praviloma ni maščobnega tkiva, večji obseg, ga imaš zaradi debelejših kosti.
Evo moje zapestje na najtanjšem delu je dobrih 19cm, tvoje 13,5cm, a razlike med osebki istega spolna niso možne? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moja mati ima močne kosti. navadne ženske urice ne dobi čez zapestje. :D[/quote]

Daj objavi sliko, da si lažje predstavljam.
Ravnokar izmerila obseg svojega levega zapestja: 13,5 cm – je to dovolj za navadno žensko urico?
Ure ne nosim, zato sem v dilemi :)[/quote]
No, da ne boš več v dilemi, tvojih 13,5 cm je dovolj. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ravnokar izmerila obseg svojega levega zapestja: 13,5 cm – je to dovolj za navadno žensko urico?
No, da ne boš več v dilemi, tvojih 13,5 cm je dovolj. :)[/quote]
A je potem mojih tudi? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A je potem mojih tudi? :)[/quote]

Za navadno žensko urico?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hvala, Senza 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close