Kako lahko shujšam v noge in roke?
Jo boš dal na razstavo? :)[/quote]
Zdaj že? Bolje prej, kajneda, preden udari osteoporoza? Samo ne vem, če bo se strinjala, da bi tako hitro postala znanstveni razstavni primerek.[/quote]
Nisem definirala časa, ti jo ponujaš, reklamiraš, trdiš da bo lep in trpežen okostnjak, svetujem ti kaj bi ti lahko imel od tega 🙂
Zdaj že? Bolje prej, kajneda, preden udari osteoporoza? Samo ne vem, če bo se strinjala, da bi tako hitro postala znanstveni razstavni primerek.[/quote]
Nisem definirala časa, ti jo ponujaš, reklamiraš, trdiš da bo lep in trpežen okostnjak, svetujem ti kaj bi ti lahko imel od tega :)[/quote]
Hvala, to cenim. 😀
On_, kako pa to zgleda, če ima katera bolj močne kosti, po čem se to prepozna, vidi?[/quote]A se ne vidi?
Nekdo je večji, manjši, bolj grobe konstitucije, drugi nežne kljub višini.
Če imaš v zapestju, kjer praviloma ni maščobnega tkiva, večji obseg, ga imaš zaradi debelejših kosti.
Evo moje zapestje na najtanjšem delu je dobrih 19cm, tvoje 13,5cm, a razlike med osebki istega spolna niso možne? 😉
Moja mati ima močne kosti. navadne ženske urice ne dobi čez zapestje. :D[/quote]
Daj objavi sliko, da si lažje predstavljam.
Ravnokar izmerila obseg svojega levega zapestja: 13,5 cm – je to dovolj za navadno žensko urico?
Ure ne nosim, zato sem v dilemi :)[/quote]
No, da ne boš več v dilemi, tvojih 13,5 cm je dovolj. 🙂
Daj objavi sliko, da si lažje predstavljam.
Ravnokar izmerila obseg svojega levega zapestja: 13,5 cm – je to dovolj za navadno žensko urico?
Ure ne nosim, zato sem v dilemi :)[/quote]
No, da ne boš več v dilemi, tvojih 13,5 cm je dovolj. :)[/quote]
A je potem mojih tudi? 🙂
No, da ne boš več v dilemi, tvojih 13,5 cm je dovolj. :)[/quote]
A je potem mojih tudi? :)[/quote]
Za navadno žensko urico?
Forum je zaprt za komentiranje.