Kako lahko shujšam v noge in roke?
Mene bi predvsem zanimalo, zakaj misliš da imaš predebele okončine, potem bi izmerila tvojo višino, obseg rok, nog in primerjala tvoje podatke s tvojimi vrstnicami, če bi bilo v mejah normale (+/-5%), bi ti rekla, da živi dalje tako kakor živiš, če bi bilo mnogo večje odstopanje v +, bi ti predlagala da si poiščeš osebnega trenerja, ki ti bo sestavil vadbo, katera ti bo omogočila razvoj in okrepitev mišic izključno tam, kjer boš hotela, sestavi ti lahko tudi jedilnik.
Če ti je vse zgoraj navedeno preveč, pa si vsaj pomagaj s filmčki na youtube, prirejeni posebej za “problematične ” predele 🙂 nekaj se bo že prijelo, če boš vztrajna.
Nasplošno je bolje za človeka, da vsakodnevno gradi in krepi mišice; tako se mnogo počasneje redi (ali nič), ima boljšo prebavo, motoriko, prekrvavljenost, izboljšano držo in zvišano vzdržljivost (ne le fizično, tudi duševno)…plusov je mnogo.
Če ni to spet ena od izmišljenih tem za borbo za klike na teh straneh bi rekel, da imaš samo popačeno predstavo o sebi, podobno kot ena, ki jo poznam in je bolj močnih kosti in se dojema debelo pa sploh ni in potem od stradanja pada po tleh….
Malo več se gibaj pa te bo minilo 😉
Ne skrbijo me moje domnevno debele/močne kosti, želim izvedeti, kako zgleda npr ženska, za katero pravijo, da ima “močne kosti”? Le ta odgovor iščem. Glede hčerke, če jo imaš ti, njej nameni tisto pozornost, ki jo daješ meni!
Moja mati ima močne kosti. navadne ženske urice ne dobi čez zapestje. :D[/quote]
Daj objavi sliko, da si lažje predstavljam.
Ravnokar izmerila obseg svojega levega zapestja: 13,5 cm – je to dovolj za navadno žensko urico?
Ure ne nosim, zato sem v dilemi :)[/quote]
Predstavljaj si rokoborca. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.