Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lahko sanjaš nekaj, kar v življenju še nisi videl, pa v resnici obstaja?

Kako lahko sanjaš nekaj, kar v življenju še nisi videl, pa v resnici obstaja?

Občasno imam zelo žive sanje, nekaterih se spomnim še po trideset in več letih. Dvojne, ki sem jih sanjala v zadnjem letu, so me pa v zadnjih dneh pretresle.

Pred časom sem sanjala, da smo šli v nek hotel na dopust. Občutki niso bili dobri. Hotel sem izredno jasno videla, sedela pred hotelom. Včeraj zvečer iščem destinacijo za dopust in najdem točno ta hotel na Hvaru. Pomol je isti, kot sem jaz na njem sedela v sanjah. Zgrozila sem se. Na Hvaru še nikoli nisem bila, hotelov na Hvaru še nisem iskala, ker smo vsa leta hodili na dopust na isto destinacijo, drugam.

Potem gledam Airbnb. Pred časom sem sanjala hišo v mojem rodnem kraju, da smo jo kupili, pa je imela zelo nenavaden atrij, na levo in desno omejen s propadajočimi hišami, pred hišo pa reka. Najdem to hišo na Airbnb, isto, še vhod je isti kot v sanjah. Airbnb sem ga gledala drugič v življenju, pa prejšnjič sem gledala Pariz, tokrat Hrvaško. Na rit me je vrglo.

Pred leti se mi je sanjalo o pogrebu očetovega strica, ki ni bil na smrt bolan. Čez nekaj dni je res umrl in pogreb je bil identičen mojim sanjam.

Kaj se dogaja z mano?

Nič posebnega. Temu se reče lucidne sanje. A ne bi rajši sanjala o naslednji loto številki? Daj ko boš, nam jo zaupaj na mon. Hvala.

To bi bilo kot nek deja vu. Kakšne erotično obarvane lucidne sanje znajo biti tudi zanimive. 🙂

S tabo se dogaja to, da se je tvoja zavest sposobna “sprehajati” po časovni premici v prihodnost…. si pač jasnovidna. Preko sanj dobivaš informacije iz podzavesti, ker v spanju dobivaš sporočila…. Te povsem razumem.

Je pa na nek način dobro, da dobiš sporočilo preko sanj vnaprej, tako, da se lahko na kakšen dogodek pripraviš, ali se mu izogneš.

Tudi meni so se sanjali dogodki. Npr. Se mi sanjalo vnapre, kako bo izgledal nek izpit in točno tako je potem bilo v živo, vključno s pogledom in besedami, ki jih je profesor rekel v sanjah in jih enake izrekel tudi potem dejansko na izpitu. Sem ga seveda nardila.

Luleka si potrebna. Kdaj si se nazadnje dala dol? Mislim dobro pof…. a.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close