Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako kličete

kako kličete

kako kličete partnerja ..po imenu ali ga kličete kako ljubkovalno….ljubi,dragi,draga,srce,miška….

Več al manj mu pravim srce, ko sem jezna, ga pa pokličem po imenu. :)))

Največkrat kar oči ali ati ali po imenu, včasih pa tudi prasec, bedak itd

če govorim z otroki je ati, ponavadi po imenu, občasno pa tudi bejbi

Odvisno od mojega razpoloženja.

Ljubkovalno ga kličem Stari in po imenu, ker ima zelo lepo ime. Zanimivo pa mi je, da praktični vsi njegovi kolegi delajo pomanjševalnice in izpeljanke iz njegovega imena…še moja najboljša prijateljica ima eno unikatno zanj, no, to mi je kar nekaj.

po imenu oz. vzdevku, ki sem mu ga jaz dala. NIKOLI mu ne rečem ati ali oči. nasploh mi je nerazumljivo, kako lahko ene ženske tako kličejo svojega partnerja 🙂

Redko ga kličem po imenu, skoraj vedno lubi. Da bi mu rekla pa oči ali ati, mi pa na kraj pameti ne pride. To se mi zdi bolano. Oči kličem le svojega očeta 🙂

Po imenu, včasih lubi, včasih po izpeljanki iz njegovega imena… Kakor je… Ati ali oči je pa meni tudi malo mimo.

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

samo po imenu, tudi jaz ne maram biti lubči, srči, ampak imam svoje ime.

Ponavadi po imenu, kadar imam dober dan mu rečem maci, včasih je pa tudi idiot.

PIKIIII, tako kličeva eden drugega 🙂

Po skrajšanem imenu, če sem jezna, po polnem imenu, včaih tudi kak vzdevek (lubi..), enako tudi on mene.
Nikoli, ampak res nikoli pa ne uporabljava zmerljivk…

kličem ga ej, ti, al ga pa sploh ne kličem

ati, mucek ali po imenu:)

Mi lahko prosim ena, ki svojega partnerja kliče oči ali ati razloži, zakaj? Partner ni NJEN oče, je le oče njenih otrok. Kako pa potem imenujete, če sta oba skupaj? Ati na kvadrat?

Največkrat po imenu, včasih lubi. Če sem jezna pa uporabim daljšo obliko njegovega imena.

Oči ga kličem samo, kadar smo skupaj s hčero (npr. ko se pogovarjamo pri kosilu, med igranjem, ko se kam vozimo) oz. če se s hčero pogovarjava o njem. (“oči te bo peljal…”). V odnosu do nje je pač njen oče in ga tako tudi kličem. Nekako mi ne gre, da bi ga klicala po imenu. Sicer ga kličem po imenu/vzdevku, odvisno od razpoloženja 🙂 Po isti logiki je moj oče ali deda ali pa oči, odvisno od konteksta.

Oči ga kličem samo, kadar smo skupaj s hčero (npr. ko se pogovarjamo pri kosilu, med igranjem, ko se kam vozimo) oz. če se s hčero pogovarjava o njem. (“oči te bo peljal…”). V odnosu do nje je pač njen oče in ga tako tudi kličem. Nekako mi ne gre, da bi ga klicala po imenu. Sicer ga kličem po imenu/vzdevku, odvisno od razpoloženja 🙂 Po isti logiki je moj oče ali deda ali pa oči, odvisno od konteksta.[/quote]

isto je pri nas

midva se po imenu nikoli ne kličeva, nevem zakaj, ampak nama je to malo čudno. se pa vedno kličeva po raznih vzdevkih, ki sva si jih nadela. meni njegovo ime niti ni tako zelo všeč tako da ga v vsakem primeru nebi mogla klicat kakor mu je ime. niti kolegi ga ne kličejo po imenu ampak imajo zanj vzdevke, ki jih uporabljajo.

Vedno po imenu.

https://www.facebook.com/actio.si

jaz partnerje ne morem klicat po imenu, pa ne vem zakaj ne, res pa mi njegovo ime ni všeč.

Po imenu.

Seksati z nekom, ki ga kličeš ati/mami? Ne, hvala.

jaz sem za njega Tečka, ki sploh ne vem zakaj ki sem tako pridna ljubka in predvsem tiha he he:))
jaz njega stari he he

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Ženske imate čisto drugačna merila za “biti tečen”, kot pa moški.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close