Najdi forum

kako kampirate

če vsaj malo spremljaš ponudbe, lahko že za kakih 10 tisočakov dobiš hladilno skrinjo s priključkom za avto in 220. Trenutno pa imajo v mercatorju hladilnike dimenzije pribl 50/50/50. Jaz uporabljam električno hladilko in je ok..sam malo je treba paziti, da ne izprazne avtomobilskega akumulatorja.

Res krasni napotki. Tudi jaz sem pred kratkim v merkurju kupila prenosni hladilnik oz. hladilno torbo . Ohladi na 20 stopinj pod temperaturo zunaj. Kupili smo tudi nek evropriključek za elektriko vendar mi ni čisto jasno kaj rabimo s sabo, da se bomo lahko priklopili na elektriko v kampu. To mislim – koliko metrov in kakšen kabel in za kaj moramo imeti ta evropriključek? Verjetno moramo imeti tudi kakšen razdelilec s sabo? Mi mogoče lahko to kdo razloži?

Lepo pozdravljen

Ponovno se ti oglašam glede kampa Klimno. Naslednji teden jo za nekaj dni mahnemo pogledat, pa me zanima, če je kakšna možnost uporabe hladilnika ali skrinje pri lastniku kampa. Kakšen je kaj teren za kolesarjenje?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Marija

takole, imajo 5 boxov in če ne dajo lahko kaj tudi v svoj hladilnik. če te še kaj zanima, vprašaj.

Tudi midva imava skrinjo za v avto in moram rečt da se mi zdi super, tudi sredi najhujše vročine je pijača hladna, pa še pijačo lahko kupiš kje ob poti, ker so v kempih štacune ponavad dražje.
Glede priključkov pa mislm da več (različnih) jih vzameš s sabo bolš je:) Na Sardiniji sva mogla namreč dokupit še en štekar in še vmesnik za vklopit.

Čau

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close