Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako kaj počitnice letos?

kako kaj počitnice letos?

jaz prvič nisem še nič rezervirala, sploh ne vem kam ne kako. hrvaška, italija, francija.. to so bili načrti letos…ampak saj sploh nevem kakšni bodo pogoji za kam ko bom želela it, kako naj potem rezerviramo?

katastrofa..  cel turizem bodo uničili.

Enako. Nobenih planov. Nima smisla.

Jap. Še dobro, da smo še do nedavna neobremenjeno dopustovali – nič ni samoumevno, se ne splaca odlašati na kasneje: še kako res, smo videli …

Letos, ce ne bodo umaknili nesmiselnih ukrepov, nikamor. Dnevno kopanje, če ne bo normale…

rezervirano imam izležavanje na kavču doma (ni razlike napram hotelu, sobi, … ☺)
pa dnevni izleti na obalo s kolesom.
Bom imal pač Špar-program na Mercator Pika kartico ☺☺☺ in ostale popuste za penziče ☺

No ja, potovati se bolj ali manj da. Je pa treba določenih prilagoditev. Mi smo rezervirali kot ponavadi začetek leta. Na spodnjesaškem se šolsko leto letos konča šele konec julija, tako da smo rezervirali šele za drugo polovico avgusta. Bomo pa podobno kot lani skombinirali Azurno obalo za namakanje s Provanso in Languedoc za pohajkovanje. Letos načrtujemo malo “splošne izobrazbe” na temo Katarov.

Vztrajaj! .
    Tako bo, če se ne boste cepili, boste namakali rit v lavorju in pivo pili na vrtu za bajto.

Nismo cepljeni in tudi ne prebolevniki pa vseen ne sedimo samo doma z nogami v lavorju. Tako za zimske kot za prvomajske smo bili v tujini in to ne v Hrvaški.

Res ne zastopom kako je možno da ste eni tako prestrašeni da si še v lastni vikend na Hrvaškem ne upate.

Kdo bo pa plačeval 100€ za teste. Mi smo 4 in to je 400€. Za nas je to preveč zato letos ne moremo nikamor. Res žalostno

Se nic in hvala bogu smo potovanja do zdaj res na veliko prakticirali.. Po celem svetu.

Letos bomo pac doma, ne pristanem na 1001 pogojevanja kako in kaj in kdaj itd. Slej ko prej bodo morali popustiti, ker bo slo vse v en k..

Na Hrvasko, v svoj apartma. Nismo bili tam ze 9 mesecev, caka nas ze cel kup poloznic.

Odgovor na objavo uporabnika
Ikrra, 20.05.2021 ob 07:50

Na Hrvasko, v svoj apartma. Nismo bili tam ze 9 mesecev, caka nas ze cel kup poloznic.

Če ni preveč osebno vprašanje: koliko je smiselno imeti svojo nepremičnino na Hrvaškem (costs vs. benefits)?

Vztrajaj! .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close