kako jo spravit u seks cimprej
odrež si ga, 15.12.2021 ob 15:22
Siljenje v seks je posilstvo. Ne je ne. Spizdi drkat
Kakšno siljenje, kakšno posilstvo neki, si ušla iz psihiatrije?? Prepričevanje in pogovor o tem pa res ne. Zakaj pa deklina hodi z njim na kavo in govori o tem z njim, če ji ne bi malo pasalo to poslušat? Kaj ti misliš, da ona sploh išče po portalih za zmenke? Daj si ti dol tvoje plašnice glede žensk, niso to svetnice in cankarjanske mame. Res ničesar ne veš o njih. Namreč, če pa bi jo avtor v startu rajcal, res privlačil, bi ona tako pristala z njim na seks — in se ne bi nad njim nič zmrdovala, češ da “išče nekoga resnega”. Tako da to ni nobena nedolžnica, saj avtor ni edini, ki jo poskuša pripravit do seksa in ona govori tudi z drugimi moškimi na portalu in izbira, s kom bo šla. Ona pač poskuša imeti stike s tipi, ali bo kakšen med njimi za zvezo, ali za seks. Ali ji bo samo všeč. Ampak tega ne bo iskreno povedala vsakemu. Ker jo moški zanimajo veš. Tisti ki bo znal z njo, mu bo pa dala, pravemu ali nepravemu. Ampak vsakemu pa ženske rade govorijo NE, saj bi izpadle za kurbo, če bi takoj pristale, to pa ne pomeni, da ima fant popolnoma zaprta vrata.
ferjanc, 13.12.2021 ob 11:29
imam punco šest let, malo sem je pa navelican in sem spoznau eno drugo, ki bi jo imel samo za seks. spoznav sem jo na instagramu ji zacev pisat in po enem tednu sm jo povabou na kavo in sva sla. punca je super!!!! ko sem ji povedou da bi jo mel samo za seks je rekla da ona isce nekaj trajnega sem ji rekev da bo tut najin seks lahko trajen ce bo dobra, hahahahah
no potem je sla zmano se na kavo dvakrat ampak do seksa noce pridt tut ko jo spravm v avto noce it dlje
kako jo prepricat u seks cimprej hvala
Je ugotovila, da si bebo
Luc1956, 17.12.2021 ob 12:15
Ti si ena velik azguba.Odnosa ne razvijaš, ne znaš ga nadgraditi in naokrog bluziš.Punci želim,da si poišče kaj zaneslivejšega in trajnega,ti pa pojdi na lov v južno Ameriko.
Če dobiš za kavsat, ne moreš biti zguba, tudi če imaš obupen odnos do žensk.
Samo devičniki in nedofukanci so zgube 😀
Anonimno 3949, 17.12.2021 ob 12:53
Hecno mi je kako zelo ponosni so ljudje na to, da fukajo. Mar jim ni jasno, da skoraj vsi ljudje na svetu fukamo. To ni nek neverjeten dosežek veš.
Jaz sem 26 in še vedno devičnik. Ali potem nisem zguba po tvoji logiki?
Res je boleče dejstvo, da nisi zmožen nečesa, kar delajo “skoraj vsi” 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.