kako jo spravit u seks cimprej
imam punco šest let, malo sem je pa navelican in sem spoznau eno drugo, ki bi jo imel samo za seks. spoznav sem jo na instagramu ji zacev pisat in po enem tednu sm jo povabou na kavo in sva sla. punca je super!!!! ko sem ji povedou da bi jo mel samo za seks je rekla da ona isce nekaj trajnega sem ji rekev da bo tut najin seks lahko trajen ce bo dobra, hahahahah
no potem je sla zmano se na kavo dvakrat ampak do seksa noce pridt tut ko jo spravm v avto noce it dlje
kako jo prepricat u seks cimprej hvala
ferjanc, 13.12.2021 ob 11:29
imam punco šest let, malo sem je pa navelican in sem spoznau eno drugo, ki bi jo imel samo za seks. spoznav sem jo na instagramu ji zacev pisat in po enem tednu sm jo povabou na kavo in sva sla. punca je super!!!! ko sem ji povedou da bi jo mel samo za seks je rekla da ona isce nekaj trajnega sem ji rekev da bo tut najin seks lahko trajen ce bo dobra, hahahahah
no potem je sla zmano se na kavo dvakrat ampak do seksa noce pridt tut ko jo spravm v avto noce it dlje
kako jo prepricat u seks cimprej hvala
?????????????????? ahahaahaha ??????????
Kaos983, 13.12.2021 ob 11:50
?????????????????? ahahaahaha ??????????
Ja res je tolče slovnično skropucalo z namenom hahahaha. Kot bi se trudu skozi šipo on s klobaso nafutrat 🙂 🙂 🙂 🙂
Oziroma tole:
.https://www.youtube.com/watch?v=megGOXIJBEE&t=121s
lizanje šipe, 13.12.2021 ob 12:32
Ja res je tolče slovnično skropucalo z namenom hahahaha. Kot bi se trudu skozi šipo on s klobaso nafutrat 🙂 🙂 🙂 🙂
Oziroma tole:
.https://www.youtube.com/watch?v=megGOXIJBEE&t=121s
Kaj naj bi bilo to “skropucalo“?
ponudi nagrado, 13.12.2021 ob 16:59
Povej ji da če se te usmili boš zaključil OŠ in šel na tečaj slovenskega jezika 🙂
Ker obstaja možnost da revca ne ve kaj hočeš od nje, ker ti ne gre ravno razumljivo pisanje (predvidevam da je govor še hujš :)).
Predvidevam, da je tip malo čez 20, ona pa pod 20, ker sicer je nemogoče, da bi se z njim dobivala.
Tkole najprej ji razloži, da ti ne verjameš da jezus kristus potuje na oblačku, in s povečevalnim steklom gleda v njene genitalije. Vprašaj jo o veri. Ponavadi, nam puncam vera ne dopušča. Pa, da se to ne znuca in bo kvečjemu bolj izkušena, ko bo srečala, nekoga, ki bi imel z njo otroke in bo tudi lažje rodila, ker bo bolj elastična in naj pač naslednjemu tebe zamolči.
Srečen si lahko, da je šla s tabo sploh na kavo (in ne le enkrat). Če si ji v takem stilu pisal na Instagramu me čudi, da je povabilo na kavo sploh sprejela. Ampak že to, da ji poveš, da bi bila samo za sex, če bo dobra celo večkrat in gre ona na kavo s tabo še drugič, mi veliko pove o njej. Mogoče bo pa po 10. kavi dala. Počakaj. Vmes pa kakšno knjigo preberi. Začni z otroškimi pravljicami.
Tanny937, 15.12.2021 ob 10:21
Srečen si lahko, da je šla s tabo sploh na kavo (in ne le enkrat). Če si ji v takem stilu pisal na Instagramu me čudi, da je povabilo na kavo sploh sprejela. Ampak že to, da ji poveš, da bi bila samo za sex, če bo dobra celo večkrat in gre ona na kavo s tabo še drugič, mi veliko pove o njej. Mogoče bo pa po 10. kavi dala. Počakaj. Vmes pa kakšno knjigo preberi. Začni z otroškimi pravljicami.
Je šla u kavo ?
Mal se mors potrudt za zenskko jst sm svijo pol leta caku da sva skocila med rjuhe pa nam reku da sm mal sexu sm zelo velik jih kresnu sam ce ti je zenska huda pa da se ujameta je treba tut mal potrpet pa da mau da se hvalam kok sm jih pa ze prvo noc tole mojo sm pa pou leta caku prvic v zivljenju da sm tok caku drugac je biu max 1 dedn al pa ze 0rvi dan
O kako mi greste taki tipi naživce res ? ženske, ki smo samske in želimo spoznati enega resnega tipa za resno zvezo pa na socialnih omrežjih (bodisi insta, facebook ali pa clo tinder) samo naletimo na take kretene kot ste vi. Pač zakaj obstajate res in kje so taki moški, ki bi si želel resno zvezo. Če bi name naletel bi ti v trenutku skensalala in poslala nekam res. Upam, da tvoja dolgoletna punca kmalu spozna kakšna budala si. Ta druga pa bog ji pomagaj, da je sploh pristala na kavo s tabo.
Dovoljimamtakih, 15.12.2021 ob 14:38
O kako mi greste taki tipi naživce res ? ženske, ki smo samske in želimo spoznati enega resnega tipa za resno zvezo pa na socialnih omrežjih (bodisi insta, facebook ali pa clo tinder) samo naletimo na take kretene kot ste vi. Pač zakaj obstajate res in kje so taki moški, ki bi si želel resno zvezo. Če bi name naletel bi ti v trenutku skensalala in poslala nekam res. Upam, da tvoja dolgoletna punca kmalu spozna kakšna budala si. Ta druga pa bog ji pomagaj, da je sploh pristala na kavo s tabo.
Obstajajo; samo težava je, da so pregrdi, prerevni ali presramežljivi za tvoje okuse.
Ti bi rada mačota, ki ga palijo vse ženske, pol pa vedno pogrneš. Sama si si kriva.
Forum je zaprt za komentiranje.