kako jo pripraviti do sexa
Da te podučim, 24.12.2024 ob 13:58
Anonimno 1884, 24.12.2024 ob 09:53
Čeprav je tema stara za tiste, ki ste v istem dreku . Nikoli ne bo boljše. Verjemite, škoda časa . Življenje je prekratko, da ne bi smeli vi uživati zaradi nekoga drugega. Pri meni bilo isto. Sedaj je bivša , jaz pa se cartam z drugo. Idite drugam, dokler vas še ženske nimajo samo za starčke. Potem bo prepozno .
Samo v vednost, je ni ženske, ki ji ni do seksa, razen kakih žrtev spolne zlorabe, posilstva ali kaj podobnega. Tudi tvoji bivši je bilo nekoč do seksa, kajne? Sicer bi bil bedak, če bi sploh začel zvezo z eno, ki jo moraš prositi za seks enkrat na mesec. Torej, čisto vsaka si želi seks. Le da ne z vsakim. Zakaj je tvojo bivšo minila želja po tebi, pa sam premisli. Pa ne zato, da bi pogreval preteklost, ampak zato, da ne boš nekoč imel enake težave tudi a to ta novo.
Ne drži. Ene ženske res ne marajo seksa, po porodu je za nekatere konec strasti , pa imajo privlačnega moškega doma, ki jim vse ustreže, celo kuha, ji da frej vikende za družbo s prijateljicami. Druga pa bo vse sama delala, brez njegove pomoči, pa bo skoz mokra in v želji.
bedak si, 29.04.2014 ob 09:28
Glej ga njega, misli da bo lahko žensko premagal pri “skrivalnicah” 🙂
Par vprašanj zate siromah, a je taka situacija z ženo od vedno? Še ko sta hodila skupaj ali je kaka točka v času kjer je vse šlo navzdol?[/quote]
Že od nekdaj ni bila preveč zagreta za sex, že od samega začetka. 1X na teden je bil maximum. Ne, ne vara me, v to sem prepričan. Ne grem se nobenih skrivalnic in nič ne oprezam za njo, enostavno vem.[/quote]
torej si sam rinil zavestno v nesrečo, če je že na začetku tako slabo, kaj si potem pričakoval??? Ne jadi se sedaj ker te ni prinesla okrog….sam sebe si…
POjdi malo na youtube in se malo poduci, kako zensko ogreti.
Poleg tega da doma enakovredno sodelujes, seveda.
Sicer je zmatrana in ne bo nic .
Pa nehaj sprasevati a bi, ali ne bi. To je ko mrzel tus. Se če bi, ti vse dol pade.
Forum je zaprt za komentiranje.