Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako jeste zajtrk med vikendom?

Kako jeste zajtrk med vikendom?

Če ga sploh jeste. Sami, v dvoje, z družino? Ali vsak pred svojim ekranom? V postelji? Kaj več ali kaj drugače kot med tednom?

Mi med tednom jemo vsak po svoje, različne stvari in tudi ob različnih časih – glede na začetek službe in šole.

Med vikendom pa jemo vsi skupaj, pečemo si rogljičke in jajca, kuhamo čaj, kavo.

Rada imam sobotne in nedeljske zajtrke.

Vsak dan z družino za mizo.

Vsako jutro, ne glede na dan v tednu enako, vsaj večino potrebnih sestavin v različnih oblikah in količinah.

glede na to, da se različno zbujava, pa da sin ne zajtrkuje vsak dan, kokr ga piči, jaz pa obvezno vsak dan- jem zajtrk sama, to je hkrati tudi moj čas za začetek novega dneva.. kosilo pa obvezno skupaj.

Zajtrk vsak zase, ker imamo vsi razlicne potrebe in rituale prebujanja in zame ni sans, da svoj jutranji ritual zamenjam za skupni zajtrk, pac zjutraj potrebujem samoto.

Kosila cez teden vsak zase, cez vikend skupaj, vecerja pa kakor kdaj, obicajno cez teden skupaj, cez vikend pa vsak zase.

Med vikendom jemo skupaj, različen obrok-kosmiči, namazi, rogljički,jajčka.. kakor je.

Vsak posebej.  Meni zjutraj,  takoj ko vstanem hrana še ne paše, zato si nesem v službo. Ostali pojejo nekaj malega doma.

Med vikendi je pa to ena razvlečena zadeva od okoli sedme, pa včasih tudi do enajste ure….

Šampanjec in jagode so moj nedeljski zajterk, ravno končujem prvo flašo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7197, 24.08.2025 ob 10:23

Šampanjec in jagode so moj nedeljski zajterk, ravno končujem prvo flašo.

Naj bo prva od mnogih ??

Ga ne jem, mož tudi ne. Zjutraj popijeva kozarec soka, potem kavo. Čez kako uro pa nekaj pojeva.

Odgovor na objavo uporabnika
jutranje sonce, 24.08.2025 ob 09:42

Če ga sploh jeste. Sami, v dvoje, z družino? Ali vsak pred svojim ekranom? V postelji? Kaj več ali kaj drugače kot med tednom?

Mi med tednom jemo vsak po svoje, različne stvari in tudi ob različnih časih – glede na začetek službe in šole.

Med vikendom pa jemo vsi skupaj, pečemo si rogljičke in jajca, kuhamo čaj, kavo.

Rada imam sobotne in nedeljske zajtrke.

Imam 1 prost vikend na mesec, pravzaprav še to ne. Če sem doma in nimamo drugih obveznosti, pojeva zajtrk skupaj z možem. Sicer imamo skupne zajtrke samo na dopustih.

Družina vztaja v različnih urah. Prva vstanem jaz, spijem kozarec vode s pol limone in grem ven s psom. Za vikend imam več časa, zato greva na kakšen bljižni hrib. Čez kakšne  2 uri sva doma. V tistem času vstane tudi mož. Skuham kavo, naredim zajtrk, ki ga pojeva poleti na terasi. Otroci se zbudijo šele okoli 11ih ali še kasneje.

Do otrokovih najstniških let smo ob sobotah ali nedeljah imeli skupne zajtrke, če nismo že zgodaj kam šli. Vse je bilo bolj počasi, tudi kakšni rogljički, eksotično sadje, delikatese. Midva sva si včasih privoščila tudi penino, kot navado še iz prejšnjih let. Zdaj zajtrkujeva vsak zase, saj imava različne ritme in želje. Penino pa nadomeščajo zdravilni napitki in čaji.

jutranje sonce

jaz ti bom predstavil tvoj zapis, kt se čuje za moške. za pametne inteligentne moške.  predvsem je tvoj namen kot pri večini nesigurnih družboslovk, ničvrednih samic, brez samozavest in karakterja. pa poglejva.  prvo je sploh zapis sestavljen tako ,da je v resnici v odzadzju napeljevaje da se ljudje rzapišejo in ti neki kontroliš, nadziraš ti izluščiš kaj nucaš.  2.  samohvala. 3. jaz ,jaz ,jaz jaz.

to prevberemo inteligentni moški iz tvojega zapisa.  ti si pač feminsitka, ki pač ni žena. ni ima doma beta luzerja.

ZAJTERK  SE SPLOH NE . JE.    mislim, lahko, če veš kaj delaš.

tvoj problem, je ker ne znaš živet. in ker ti tvoj beta luzer, če ga sploh imaš če nisi ločenka, pač ne poaže meja in usmeritve.  ker nisi žena, ti si moderna samica. feministka.  saj se vidi po službi. med temi revicami tukaj gor, se rada hvališ, kako imaš vikend fraj. hahahaha ker pač veš, da tiste revice tukaj gor,ki nios v penziji pa niso od levih fašsitov kot ti,  pač morajo sirote delat.

ja prasica si.

Za zajtrk jemo kar komu paše in kdaj želi. Česa ne razumete pri besedi prosti dan. 

Če so za te dni planirane kakšne aktivnosti, kar je za večino prostih dni, se je potrebno držat določenega urnika.

Kako? Z usti.

Vedno sama, ker vstanem mnogo pred ostalimi.

Pri nas z rokami.

Mi tudi z usti, z zobmi, rokami. Jemo počasi, temeljito premeljemo, nato pustimo prebavljati kake 4 ure. Ko je zares prebavljeno, začnemo znova jest. Z zzobmi.

Kot predhodni avtor-mi je pobral besede iz jezika, kot se temu reče. Hihihiii…

Požrla bi vse.

Igzekli…kakršno -trapasto – vprašanje , sledi trapast odgovor anede , torej na vprašanje KAKO — kot so napisali…z usti, zobmi, jezikom, tudi rokami in -priborom…hehehehe…No, pa hvalijo naš šolski , učni sistem , kaj…pa ni občutit to , da so rezultati…

Trapasta vprašanja- trapasti odgovori !

Pa ne izuči prav nič !

Z usti, tako kot med tednom!

Aha- kako…? Ja, lepo ! Po bontonu gospe Bojane Košnik Čuk…za mizo , usti, rokami odlomimo krof, vilico, nožem, prtiček za obrisat…Naš dojencelj pa z slinčkom, , cmokasto , torej slinasto in pofockano…! Ampak- kako-je pa to dobro !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close