Kako jeste zajtrk med vikendom?
Če ga sploh jeste. Sami, v dvoje, z družino? Ali vsak pred svojim ekranom? V postelji? Kaj več ali kaj drugače kot med tednom?
Mi med tednom jemo vsak po svoje, različne stvari in tudi ob različnih časih – glede na začetek službe in šole.
Med vikendom pa jemo vsi skupaj, pečemo si rogljičke in jajca, kuhamo čaj, kavo.
Rada imam sobotne in nedeljske zajtrke.
jutranje sonce, 24.08.2025 ob 09:42
Če ga sploh jeste. Sami, v dvoje, z družino? Ali vsak pred svojim ekranom? V postelji? Kaj več ali kaj drugače kot med tednom?
Mi med tednom jemo vsak po svoje, različne stvari in tudi ob različnih časih – glede na začetek službe in šole.
Med vikendom pa jemo vsi skupaj, pečemo si rogljičke in jajca, kuhamo čaj, kavo.
Rada imam sobotne in nedeljske zajtrke.
Imam 1 prost vikend na mesec, pravzaprav še to ne. Če sem doma in nimamo drugih obveznosti, pojeva zajtrk skupaj z možem. Sicer imamo skupne zajtrke samo na dopustih.
Družina vztaja v različnih urah. Prva vstanem jaz, spijem kozarec vode s pol limone in grem ven s psom. Za vikend imam več časa, zato greva na kakšen bljižni hrib. Čez kakšne 2 uri sva doma. V tistem času vstane tudi mož. Skuham kavo, naredim zajtrk, ki ga pojeva poleti na terasi. Otroci se zbudijo šele okoli 11ih ali še kasneje.
Do otrokovih najstniških let smo ob sobotah ali nedeljah imeli skupne zajtrke, če nismo že zgodaj kam šli. Vse je bilo bolj počasi, tudi kakšni rogljički, eksotično sadje, delikatese. Midva sva si včasih privoščila tudi penino, kot navado še iz prejšnjih let. Zdaj zajtrkujeva vsak zase, saj imava različne ritme in želje. Penino pa nadomeščajo zdravilni napitki in čaji.
jutranje sonce
jaz ti bom predstavil tvoj zapis, kt se čuje za moške. za pametne inteligentne moške. predvsem je tvoj namen kot pri večini nesigurnih družboslovk, ničvrednih samic, brez samozavest in karakterja. pa poglejva. prvo je sploh zapis sestavljen tako ,da je v resnici v odzadzju napeljevaje da se ljudje rzapišejo in ti neki kontroliš, nadziraš ti izluščiš kaj nucaš. 2. samohvala. 3. jaz ,jaz ,jaz jaz.
to prevberemo inteligentni moški iz tvojega zapisa. ti si pač feminsitka, ki pač ni žena. ni ima doma beta luzerja.
ZAJTERK SE SPLOH NE . JE. mislim, lahko, če veš kaj delaš.
tvoj problem, je ker ne znaš živet. in ker ti tvoj beta luzer, če ga sploh imaš če nisi ločenka, pač ne poaže meja in usmeritve. ker nisi žena, ti si moderna samica. feministka. saj se vidi po službi. med temi revicami tukaj gor, se rada hvališ, kako imaš vikend fraj. hahahaha ker pač veš, da tiste revice tukaj gor,ki nios v penziji pa niso od levih fašsitov kot ti, pač morajo sirote delat.
ja prasica si.
Forum je zaprt za komentiranje.