Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako je videti Mobitelov izpisek?

Kako je videti Mobitelov izpisek?

Nimam Mobitela, imam Simobil, me zanima za prijateljico. Kako je videti Mobitelov izpisek, so na njem tudi poslala sms sporočila ali samo klici? So pri sporočilih polne številke ali samo prve tri, kot po novem pri Simobilu?

Hvala za odgovor.

nobenih številk, le razmejitev klicev na domače omrežje, druga omerežja,….

za podrobnejši izpisek kot ga iamš ti na simobilu, je treba dodatno plačat

jao, pa od kod jih jemlješ?
kaj plačevat? nič ni treba plačevat. po zakonu so ti dolžni omogočit podroben izpis brez dodatnega plačila.

razčlenjen račun izgleda tako, da pri nobenem klicu ali sms-ju ni polnih številk, vsepovsod je le del številke in xxx na koncu.
ampak to je zdaj po novem, še lani je bilo drugače – so bile polne številke.

kaj plačevat? nič ni treba plačevat. po zakonu so ti dolžni omogočit podroben izpis brez dodatnega plačila.

razčlenjen račun izgleda tako, da pri nobenem klicu ali sms-ju ni polnih številk, vsepovsod je le del številke in xxx na koncu.
ampak to je zdaj po novem, še lani je bilo drugače – so bile polne številke.[/quote]

ma če ne bi dobivala mobitelovega izpiska že več let, bi ti še verjela, tako pa ja ga imam pravkar pred seboj, ker je včerja prispel. sicer pa če ne veš, si pa anredi njihovo naročnino, da sprobaš.

ampak to je zdaj po novem, še lani je bilo drugače – so bile polne številke.[/quote]

ma če ne bi dobivala mobitelovega izpiska že več let, bi ti še verjela, tako pa ja ga imam pravkar pred seboj, ker je včerja prispel. sicer pa če ne veš, si pa anredi njihovo naročnino, da sprobaš.[/quote]

jaz sem pa ravnokar pogledala razčlenjen račun in izgleda točno tako, kot sem napisala.
pa nič ne plačujem dodatno za to. osnovni račun pa res izgleda tako, kot si ti napisala.

po zakonu pa velja, da ti mora vsak operater omogočit razčlenjen račun brez dodatnega plačila.

no pa da ti ga še prepišem, kako zgleda, vsaj za fizične osebe. bi ti ga preposlala, pa je go še kaj kar te najmanj zanima:

naročnina
pogovori v omrežju mobitel
pogovori v druga slo. omrežje
SMS
MMS
storitve inf. narave
klici iz tujega omrežje
vrednost brez DDV
znesek DDV
vrednost z vključenim DDV
obveznost za plačilo

podrobna spec. :
storitve inf. in zabavne narave

povsod je pri količini 1, čeprva le en klic pri mojem računu bi bil zelo zelo drag, in cena brez ddv, za posamezno postavko.

pa česa ne razumeš?
jaaaa, vem kako zgleda navaden račun, ga dobim vsak mesec. Po zakonu pa lahko zahtevaš tudi razčlenjen račun in ga tudi dobiš brezplačno in izpisek izgleda, tak, kot sem zgoraj napisala
začetne tri številke od telefonske številke, nato pa xxx. Potegneš si ga pa z interneta.

a ti je treba narisat, da se pogovarjava o dveh stvareh in da se močno motiš, ko si napisala, da je treba za razčlenjen izpisek s postavkami za vsako posamezno številko plačat.

z mobitelovimi, razčlenjenimi računi, na katere sem se naročila takoj
ob sklenitvi naročniškega razmerja, sem več kot zadovoljna.

Pravzaprav lahko pohvalim tudi njihovo pomoč, ob vsakem, času.

ju3 – to kar si ti napisala je osnovni račun, ki ga Mobitel pošilja mesečno.

Izpisek po posamezni postavki ali razčlnejen izpisek – torej tisiti, ko ti napišejo zdravne še ure in minute in številke……itd, je pa brezplačen le naročiti ga moraš, če želiš prejeti.

Sicer pa Mobitel preko spletnih strani omogoči, da sama preverjaš porabo in tudi specifikacijo oziroma razdelitev lahko pogledaš tam. Govorim iz lastnih izkušenj, ker sama uporabljam njihovo storitev. Stopi v Mobitelov center in ti bodo vse pojasnili kako lahko uporabiš to njihovo storitev. Stane te pa nič.

Rabim zvedet to čimprej nujno:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close