Kako je s Konvojem Svobode?!
zamujajo, 05.02.2022 ob 11:50
Zgleda, da jih je z Dolenjske zelo malo, so že na Brnčičevi.
FB Robert Žugelj
..https://www.facebook.com/robert.zugelj
To je un ki zmerja ljudi na forumu s fašisti.
Ludi fasal kazen ker je stal na odstavnem pasu. Pa oni avto pred njim tudi.
Že to da so se zbrali na Brnčičevi je neumno. Dobiti bi se morali na kakšnem velikem parkirišču, npr. pri Dolgem mostu in od tam vsi skupaj štartat. zdaj se lovijo po Ljubljani, eni rinejo na Barje (?!), drugi se vozijo po obvoznici v Šiški…. Po nekaj avtomobilov na kupu.
Pri nas bi konvoj lahko uspel le, če bi ga organizirala kakšna Resnica. Tole je organizirano s strani Robija in Ludija, ni zraven niti Bidarjeve češplje, ne OPS. Nekaj babnic je v avtih za prtljago, sicer pa je nekaj kombijev, mislim da max. ene 2 tovornjaka, ostalo avtomobili, vsega skupaj ne vem če jih je 30. razen če prihajjao tudi od drugod, ampak glede na to da je že toliko ura je zgleda to to.
zamujajo, 05.02.2022 ob 11:53
Zgleda, da jih je z Dolenjske zelo malo, so že na Brnčičevi.
FB Robert Žugelj
..https://www.facebook.com/robert.zugelj
To je un ki zmerja ljudi na forumu s fašisti.
bravo Dolenjci, ponosen sem, da ne sodimo med drhal …
Kar počakajte. Dozice vas čakajo. Dol boste padali kot muhe. Saj že. Kapi med 30-40 letniki je kar nekaj zadnje čase. Čakamo poletje, plavanje, kakšne rekreqcije zunaj, mal nogometek s kolegi…. pa bo. En tam, en tam…. pa utopitve.
Srečno.
Lahko si mečete pesek v oči, ampak cepivo je zanič. Stroka ni enotna in to se vedno težje skriva.
Vi kar poslušajte Logarce pa Bojance. Jaz bom raje take, ki so dejansko kdaj delo v zdravstu videli od blizu.
Bo bo, 05.02.2022 ob 15:38
Kar počakajte. Dozice vas čakajo. Dol boste padali kot muhe. Saj že. Kapi med 30-40 letniki je kar nekaj zadnje čase. Čakamo poletje, plavanje, kakšne rekreqcije zunaj, mal nogometek s kolegi…. pa bo. En tam, en tam…. pa utopitve.
Srečno.
Lahko si mečete pesek v oči, ampak cepivo je zanič. Stroka ni enotna in to se vedno težje skriva.
Vi kar poslušajte Logarce pa Bojance. Jaz bom raje take, ki so dejansko kdaj delo v zdravstu videli od blizu.
bla bla bla bla
A vi res verjamete v te bedarije, ki jih širite o cepljenih z infarkti? Vaša neumnost je resnično brezmejna.
Forum je zaprt za komentiranje.