Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako je možno, da na Kitajskem skoraj ni več okuženih?

Kako je možno, da na Kitajskem skoraj ni več okuženih?

Gledam podatke za prejšnje dni, 12, 14, 9 okuženih vsak dan. Kako je to možno? Pa dvomim da bi toliko prirejali podatke. Čemu le?

Kitajci so v treh mesecih ukrotili virus, čeprav so ga dobili prvi. Imeli so ukrepe, brez izjem, tudi nadzor, seveda. Mi pa vedno takole napol, vlada je na eni strani zapirala, na drugi strani pa z izjemami poskrbela, da se je virus širil. Zdaj se veliko ljudi ne drži ukrepov, pred prenapolnenostjo bolnišnic nas rešujejo tisti, ki so se cepili.

A vam je res tako težko razumeti, da striktni ukrepi preprečujejo širjenje virusa?

Na Kitajskem tudi ni taborišč in lepo složno živijo z Ujguri. Kako le ? 🙂

politična nepismenost press

Odgovor na objavo uporabnika
MATJAZKO, 14.10.2021 ob 17:04

Na Kitajskem tudi ni taborišč in lepo složno živijo z Ujguri. Kako le ? 🙂

politična nepismenost press

Kitajci so se prekuzili preden so sploh ostali izvedeli za virus.

Eh… kitajci ne rabijo virusa za strašit narod. Je dovolj socialni kreditni sistem…

Pri nas se pa iščejo koristni idioti, ki tak sistem želijo. ?

Kitajci te stvari precej hitro sanirajo. Njihova mesta imajo visoko gostoto prebivalstva in zapirajo dele mest takoj, ko so na sporedu okužbe. Kakšna 2-3 mesece nazaj sem bil na sestanku s Tajvanskim delom podjetja. Imeli so par 10 okuženih v državi, pa so že vsi delali od doma, tisti, ki ne pa na 2 izmeni. Pri nas se pri dobrih 10 okužb še zganili nismo, pa imamo 10x manj prebivalcev.

Tako da nas malce rešuje ta naravna nizka gostota prebivalstva. Saj ljudje iz periferije pravijo da je v LJ gužva, ampak toliko ljudi ki jih vidiš sredi delovnega dne na prešercu v Shenzenu vidiš na vsakem drugem semaforju.

Ravno ko sem se šel cepit sem bil na vezi s TW kolegom, pa mu pravim da bom določene stvari dokončal ko pridem v pisarno in mu pošljem sliko rame. In model čisto navdušen, kao ker sem se šel cepit – ker pri njih se lahko cepijo le nekateri prebivalci, ker toliko cepiva nimajo.

Tako da je iz tega vidika precej zanimivo videti, kako imaš na eni strani UK, kjer so bili vsi sodelavci cepljeni preden smo mi lahko dobili 1. šus in na drugi strani tretje države, kjer se cepit ne moreš tudi če bi si želel.

Zato, ker Kitajska velesila pač ne bo dovolila, da jo požre Evropska velesila ali Made in Amerika.

Sedaj ustvarjajo malo umetne krize za svetovni in Europski trg, da nadoknadijo, kar so izgubili in štopajo dobavo za Europo.

Malo krize v Europi ne škodi. Pametni Kitajčki.

Vse je biznis, mi pa verjamemo v njihovo past poslano svetu. Pha.

Cardi B Corona Virus GIFs | Tenor

Wuhan Corona Virus GIF - Wuhan Corona Virus Faint - Discover & Share GIFsTop 30 Wuhan GIFs | Find the best GIF on GfycatTop 30 Wuhan Virus GIFs | Find the best GIF on GfycatCorona Virus Taken Away GIF - Corona Virus Taken Away Quarantine GIFsWuhan Pretend GIF - Wuhan Pretend Shake GIFs . .

Tam je cepljenje obvezno.  Torej so 100 procentno cepljeni.     Za njih je korona zgodovina.

kaj bi ti rekla, malo poglej, kakšne drakonske ukrepe imajo

testiranje pred vhodom v vsako napol javno ustanovo. če si pozitiven, te v trenutku zaprejo v karanteno. kake odločbe čez štirinajst ni

obvezno inštaliranje aplikacij s sledenjem stikom, nenehno obvezno testiranje, če bi kakšna evropska država uvedla take ukrepe, bi ustavna sodišča pri nas znorela

Kitajska je dokaz, da ukrepi delujejo. Samo naši protestniki tega ne dojamejo, niti nikoli ne bodo.

Odgovor na objavo uporabnika
Stella895, 15.10.2021 ob 07:27

Tam je cepljenje obvezno.  Torej so 100 procentno cepljeni.     Za njih je korona zgodovina.

Zakaj govoriš laži?

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Več c epljenih = več o kuženih = več m rtvih.

Več c epljenih = več o kuženih = več m rtvih.

V indiji je le kakšnih 8% cepljenih in imajo območja, ki so brez pozitivnih. Seveda zato, ker obolele zdravijo z I vermectinom.

Pri nas pa ljudi pobijajo s strupenimi zvarki. Debili pa podpirajo genocid.

(h t t p s://w w w.facebook.com/photo.php?fbid=4171470102981367&set=p.4171470102981367&type=3)

Končno je uspelo preko fašistične cenzure.

Na Danskem podobno.  Vsi cepljeni, virusa skorajda ni vec.   V bolnici minimalno stevilo kovid bolnikov, vse laufa, kot v najboljsih casih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close