Kako je Moskva premegala cepilni potni list
Para Bellum, 26.10.2021 ob 17:30
Na kaj takega v Slovenistanu ni za računati, saj je ta majhen, zaplankan, prestrašen narod, poln škodoželjnosti in foušarije, nesposoben kakršnekoli solodarnosti s komerkoli. V Slovenistanu raje cepljeni napadajo necepljene, kot pa, da bi šli skupaj v akcijo proti fašističnim ukrepom.
Ja bogi vi necepljeni, ki skozi odštevate ure, dneve, mesece, leta do tega, do tisti, ki so se za cepljenje odločili, pocrkajo.
Jebeš taki folk. Začeli ste pa vi. Zdaj se pa spet smilite sami sebi
Boga ?, 26.10.2021 ob 17:38
Ja bogi vi necepljeni, ki skozi odštevate ure, dneve, mesece, leta do tega, do tisti, ki so se za cepljenje odločili, pocrkajo.
Jebeš taki folk. Začeli ste pa vi. Zdaj se pa spet smilite sami sebi
kdo je začel, 26.10.2021 ob 18:31
Za “Boga:” Vse svetovne vlade imajo nalogo skregati ljudi med seboj, priviligirati cepljene in necepljenim čim bolj onemogočiti normalno življenje. To je zapisano v planu izvajanja plandemije! Potem je pa odvisno od zrelosti ljudi, eni nasedejo, enim pa je ozadje takoj jasno. Še iz rimskih časov se vlečejo delitve – razdeli in vladaj! – ker skregan folk z lahkoto vodiš.
Ja potem pa niste tako pametni in sposobni, kot mislite da ste, ker ste nasedli na to foro kot kit na kopno. Od prvega dne ste se vi raje spravljali na cepljenje kot pa na vlado. V smislu kakšne ovce so, kar cepili so se, umrli boste JUTRI tepci, itd..
Od mene ne dobite niti kančka simpatije, kaj šele kaj drugega, ker ste po večini sama goveda, katera se naslajajo ob nesrečah drugih.
Znajdite se kakor veste in znate. Meni je vseeno.
Boga ?, 26.10.2021 ob 19:02
Ja potem pa niste tako pametni in sposobni, kot mislite da ste, ker ste nasedli na to foro kot kit na kopno. Od prvega dne ste se vi raje spravljali na cepljenje kot pa na vlado. V smislu kakšne ovce so, kar cepili so se, umrli boste JUTRI tepci, itd..
Od mene ne dobite niti kančka simpatije, kaj šele kaj drugega, ker ste po večini sama goveda, katera se naslajajo ob nesrečah drugih.
Znajdite se kakor veste in znate. Meni je vseeno.
Ti si pa tak sonček.
Dejstvo je, da to ni prava pot, metanje polen pod noge cepljenim in necepljenim. Saj to. kar počno na vrhu, prepir med ljudstvom, škodi obema stranema.
Necepljene bi izolirali, cepljeni bi zbolevali in pregorevali. Seveda ja kdo pa bo delal, ko bo mama na bolniški za svojega otroka, tu cepilni list ne bo nič pomagal, če na delovnem mestu nadomešča necepljena. Pa počitnice, dopusti. Žal smo odvisni eden od drugega in tega se v Moskvi zavedajo. Delodajalci pa so tisti, ki tega niti ne smejo dopustiti, če želijo, da firme poslujejo.
Pozdrav soncu, 26.10.2021 ob 20:26
Dejstvo je, da to ni prava pot, metanje polen pod noge cepljenim in necepljenim. Saj to. kar počno na vrhu, prepir med ljudstvom, škodi obema stranema.
Necepljene bi izolirali, cepljeni bi zbolevali in pregorevali. Seveda ja kdo pa bo delal, ko bo mama na bolniški za svojega otroka, tu cepilni list ne bo nič pomagal, če na delovnem mestu nadomešča necepljena. Pa počitnice, dopusti. Žal smo odvisni eden od drugega in tega se v Moskvi zavedajo. Delodajalci pa so tisti, ki tega niti ne smejo dopustiti, če želijo, da firme poslujejo.
Ja. Na konco bodo še prebolevniki cepljeni in se bodo testirali za vsako pi…jo če bo šlo tako naprej.
Delim, 26.10.2021 ob 17:06
(takole: https://ambasador21.wordpress.com/2021/10/07/kako-je-moskva-premagala-cepilni-potni-list/
To sem že zdavnaj sam predlagal.
Bojkot vsega, kjer se izvaja fašistični režim. Isto velja za vse fašistične lažnive medije. Vse bojkotirat.
Bolj je narod hlapčevski in glup, hujša bo represija. Tako preprosto deluje koronski fašizem.
Stranski učinki strupenih zvarkov.
wd40713, 26.10.2021 ob 20:31
Ja. Na konco bodo še prebolevniki cepljeni in se bodo testirali za vsako pi…jo če bo šlo tako naprej.
Seveda, namesto, da delajo z razumom in dajo zdravim in prebolevnikom podporo, saj le prekuženost je resitev. Virus, pa venomer in povsod dušijo in narod psihično izčrpavajo. V Avstriji so brezplačni testi na voljo do marca, podaljšali so brezplačne teste do marca, zakaj to pri nas ni urejeno?
Opa ljudje so pa v Turčiji, Dubaju,izleti po Trstu in Italiji, seveda cepljeni, mene bojo pa je. Bali, ker sem v domovini.
Sam naj probajo, ker zdaj jih mam pa tud jaz dovolj.
Potovanje je moja ljubezen, toda ne preko mojih ramen in moje odločitve.
Tako, da naj se kar vprašajo zakaj bojo po počitnicah okužbe.
Pozdrav soncu, 27.10.2021 ob 06:13
Seveda, namesto, da delajo z razumom in dajo zdravim in prebolevnikom podporo, saj le prekuženost je resitev. Virus, pa venomer in povsod dušijo in narod psihično izčrpavajo. V Avstriji so brezplačni testi na voljo do marca, podaljšali so brezplačne teste do marca, zakaj to pri nas ni urejeno?
Opa ljudje so pa v Turčiji, Dubaju,izleti po Trstu in Italiji, seveda cepljeni, mene bojo pa je. Bali, ker sem v domovini.
Sam naj probajo, ker zdaj jih mam pa tud jaz dovolj.
Potovanje je moja ljubezen, toda ne preko mojih ramen in moje odločitve.
Tako, da naj se kar vprašajo zakaj bojo po počitnicah okužbe.
Okužbe že ta teden naraščajo, ko Slovenci še dobro odpotovali niso.
Niti slučajno ne bodo naslednji teden številke šle v nebo zaradi teh, ki so predčerajšnjim odpotovali ampak zaradi vaših slavnih zbiranj.
No, saj danes bo tut ane?
Pa se boste veselo družili, protestirali, ko bo pa covid udaril, bodo pa cepljeni s potovanj krivi…huda logika, res.
Zapletate se, zmeraj bolj. V svoje lastne zanke.
Lepo in logično razloženo, kako manipulirajo z lažmi in strahom. Strah je njihovo edino orožje, zato vsak dan ustrahujejo, si izmišljujejo številke, grozijo……Zato je pomembno, da se ne pustite ustrahovati, da se tega zavedate in ne podležete manipulaciji, ker s tem izgubite individualnost. Ne pustite se zavajati tistim, ki vas hočejo potegniti v to norost, da bi postali žrtev psihopatov.
https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1360803674359475/
Forum je zaprt za komentiranje.