Kako je cepljen bolj varen za v bolnico kot testiran?
robi445, 20.09.2021 ob 17:05
CrazY FroG ?, 20.09.2021 ob 16:01
CrazY FroG ?, 20.09.2021 ob 16:01
Amarillis, 20.09.2021 ob 14:38
V domovih za ostarele skoraj ni bolnih. Zahvala gre CEPIVU. Lansko leto, ko cepiva ni bilo je bilo stanje v DSO cisto drugacno.
Pa ravno sm tole brala… ?? Aja, sej res! DSOja sploh ne blo več, če neb razvil to super učinkovito cepivo?
.https://siol.net/novice/slovenija/nas-spet-cakajo-nove-spremembe-glede-covid-19-video-561722.
To pa je debilizem. Pišejo, da je precepljenost 95%, hkrati pa imajo spet porast okužb in še naprej bi forsirali cepljenje.
Dejansko priznavajo, da s tem zvarkom pobijajo ljudi, ljudje pa še naprej to mirno gledajo in nekateri celo vsiljujejo ta zvarek.
Očitno janša ni edini, ki hoče pobiti čim več starejših in tudi ostalih ljudi.
Bravo, tako. Tocno to.
In njegove privrzenke ki jim je dal “smrtni poljub” ko so nastavile bi od zlehtnobe se tu ljudi posiljevale s cepljenji.
Prostitutke ene. Prodane duse. Nastavljacice.
Tako kot so s kontracepcijo pobijale otroke, taki se fučka zase in za druge.
Ampak da ne prizna svoje zmote, si olajsuje duso ce misli da bo privlekla 100 ovc za sabo.
Da bo njej lazje, kot bi Viharni rekel “samo norijo”.
Fora cepljenja je, da celice, ki pomagajo pri naravni zaščiti pred virusi, dobijo informacijo kako ta virus”izgleda” in po tej matrici izdelajo nekaj protiteles,. Da organizem nebi premočno odreagiral se cepi še enkrat čez nekaj časa, da s ponovno informacijo ponovno spodbudi nastanek celic ubijal za specifični virus. Jaz sem se cepila izključno zaradi tega, ker hočem, da je moje telo vsaj malo pripravljeno na ta virus, za katerega še točno ne vemo na kakšen način deluje. Meni je najbolj čudno to post covid stanje z zakasnelim učinkom, ki očitno ni le nek ostanek prehladka ampak sistemski napad na simpatično živčevje, . Poročil o tem od prebolelih je preveč, luknje v spominu pri mladih? Aritmije? Bolečine v mišicah? Depresije, pa ne povzročene s poročili in dogajanjem, temveč okvaro mehanizma za uravnavanje stresa?
Nejasnosti, 20.09.2021 ob 14:04
Necepljen a testiran ima dokaz, da ni kužen.
Cepljeni se brez kakršnegakoli testa premika po svetu brez ovir.
Kako je to mogoče????
Ti ne kapiraš. Mnogo ljudi je prejelo mnogo denarja v zameno, da se folk pocepi. Denar so dobili in zdaj morajo vse to tudi izpeljati. BRIGA NJIH kaj je logično in kaj ni ali pa kaj je dobro in kaj ni.
Ne kapiraš, 20.09.2021 ob 23:58
Ti ne kapiraš. Mnogo ljudi je prejelo mnogo denarja v zameno, da se folk pocepi. Denar so dobili in zdaj morajo vse to tudi izpeljati. BRIGA NJIH kaj je logično in kaj ni ali pa kaj je dobro in kaj ni.
To je to. Navidezna skrb za javno zdravje je le absurdna farsa, ki ji naseda vedno manj ljudi.
aspet, 20.09.2021 ob 15:18
Šnelca_783, 20.09.2021 ob 15:14
kurona, 20.09.2021 ob 14:42
Ne seri, v DSOjih, so lani vsi pomrli, ne pa, da so zdaj fit zarad cepljenja. Kakšne lovske.
Ne skrackat. Sem zgubila sorodnika ker so ga cepili proti moji volji in sigurno njegovi.
vzrok smrt – shujsanost.
?????????
A spet? Ma, ti si ena taka mati Tereza zgleda. Tudi ona je tako skrbela za ljudi, da jih je zagotovo pobralo. No, pri njej so še trpeli, ker je videla v trpljenju tisto resno približanje bogu.
tudi pri nas in pri znancih so umrli v dso jih zaradi shujšanosti.
Kratko in jedrnato, 21.09.2021 ob 00:08
To je to. Navidezna skrb za javno zdravje je le absurdna farsa, ki ji naseda vedno manj ljudi.
Pohlep…. znan že iz medičejevskih časov.. in tudi srednjeveških časov Benetk, kjer je bil razcvet gospodarske in predvsem bančne korupcije, prostitucije.
Forum je zaprt za komentiranje.