Kako je cepljen bolj varen za v bolnico kot testiran?
Nimaš informacij koliko je pozitivnih in bolnih v DSOjih. SO, in ni jih malo. Naj ti tisti povedo, ki imajo svojce v DSO. Tudi javno je bilo že povedano, da so imeli izbruhe. Po 35 pozitivnih na testih, če kdo umre, pa ne umre več zaradi Covida, ker se je cepil, ampak zaradi Demence – ker je to njegova primarna bolezen. Tako je sedaj v DSOjih… Pa lep dan.
kurona, 20.09.2021 ob 14:42
Ne seri, v DSOjih, so lani vsi pomrli, ne pa, da so zdaj fit zarad cepljenja. Kakšne lovske.
A res, a kar pomrli so vsi? No daj mi potem najdi prostor za mojo dementno mamo, bumbar.
Žena dela v domu in niti približno nimajo toliko hudo bolnih in umrlih, kot po izbruhu korone in pred cepljenjem. Ne po številu, ne po % vzroka smrti.
sfagfv, 20.09.2021 ob 15:11
A res, a kar pomrli so vsi? No daj mi potem najdi prostor za mojo dementno mamo, bumbar.
Žena dela v domu in niti približno nimajo toliko hudo bolnih in umrlih, kot po izbruhu korone in pred cepljenjem. Ne po številu, ne po % vzroka smrti.
Nekje je bil podatek, da je lani umrl vsak 10 stanovalec domov.
Šnelca_783, 20.09.2021 ob 15:14
Ne skrackat. Sem zgubila sorodnika ker so ga cepili proti moji volji in sigurno njegovi.
vzrok smrt – shujsanost.
?????????
A spet? Ma, ti si ena taka mati Tereza zgleda. Tudi ona je tako skrbela za ljudi, da jih je zagotovo pobralo. No, pri njej so še trpeli, ker je videla v trpljenju tisto resno približanje bogu.
Ti tega ne razumes!
Cilj ni zmanjsanje okuzb, ampak precepljenost.
Ko bomo to dosegli, ljudje ne bodo vec umirali zaradi korone, ampak zaradi oslabelega srca in pljuc ali cesa tretjega, pa ce so se 100x okuzeni s korono!
V tem letu in pol smo menda dojeli, da vsi ukrepi in ostalo nima veze s smo boleznijo!
Ce bi se slo za bolezen, bi vsakemu okuzenemu pregledali kri in pljuca ter resno spremljali njegovo zdravstveno stanje.
In ce bi se slo za bolezen, bi se vlagalo v zdravstvo, ne pa v zepe politikov in kao stroke!
visji cilji, 20.09.2021 ob 15:23
Ti tega ne razumes!
Cilj ni zmanjsanje okuzb, ampak precepljenost.
Ko bomo to dosegli, ljudje ne bodo vec umirali zaradi korone, ampak zaradi oslabelega srca in pljuc ali cesa tretjega, pa ce so se 100x okuzeni s korono!
V tem letu in pol smo menda dojeli, da vsi ukrepi in ostalo nima veze s smo boleznijo!
Ce bi se slo za bolezen, bi vsakemu okuzenemu pregledali kri in pljuca ter resno spremljali njegovo zdravstveno stanje.
In ce bi se slo za bolezen, bi se vlagalo v zdravstvo, ne pa v zepe politikov in kao stroke!
Danes mi je na nijz rekla na vse komentarje, s katerimi se je strinjala ” da se morajo naredit gluhe in slepe”.
Moj komentar je bil pol pa zdravniki na ulice. Morte se borit za stroko in ljudi.
aspet, 20.09.2021 ob 15:18
A spet? Ma, ti si ena taka mati Tereza zgleda. Tudi ona je tako skrbela za ljudi, da jih je zagotovo pobralo. No, pri njej so še trpeli, ker je videla v trpljenju tisto resno približanje bogu.
Kaj ze spet?
Saj je umrl 1x, ne ze spet.
Ja, sem cista dusa. Ki nimam gnoja in satana v sebi, da moram delat cisto med ljudmi.
Vsak ima pravico zivet v miru, in umret ko pride njegov cas. Ne pa ko se enemu shizofreniku sprdne, naj se fenta sam,…
Moja mama je delala 50 let. In zdaj ko je eno leto v penziji jo je treba pospravit, ker si je to jajo zmislil? Prej pa je bila koristna, zdaj ko pa treba penzijo dobivat, pa bi jo zbrcal v grob.
Da ga jaz ne zvlecem zivega v grob.
Molim, da jim potres kam udari, in jih pobere.?
CrazY FroG ?, 20.09.2021 ob 16:01
Pa ravno sm tole brala… ?? Aja, sej res! DSOja sploh ne blo več, če neb razvil to super učinkovito cepivo?
.https://siol.net/novice/slovenija/nas-spet-cakajo-nove-spremembe-glede-covid-19-video-561722.
CrazY FroG ?, 20.09.2021 ob 16:01
.https://siol.net/novice/slovenija/nas-spet-cakajo-nove-spremembe-glede-covid-19-video-561722.
To pa je debilizem. Pišejo, da je precepljenost 95%, hkrati pa imajo spet porast okužb in še naprej bi forsirali cepljenje.
Dejansko priznavajo, da s tem zvarkom pobijajo ljudi, ljudje pa še naprej to mirno gledajo in nekateri celo vsiljujejo ta zvarek.
Očitno janša ni edini, ki hoče pobiti čim več starejših in tudi ostalih ljudi.
Nikakor ni cepljen bolj “varen”, kot testiran.
Zahvala gre veliki večini zdravilom, ki jih starostniku prejemajo kot redno th – npr. proti visokemu tlaku, strjevanju krvi ( Marivarin & CO), zdravila za vzdrževanje kardiovaskularnega sistema ( proti srčnemu popuščanju pri nekaterih, ipd).
Veliko starostnikov je bilo že na “vzdrževalni zdravilni terapiji”; predno so se cepili. In to je velik plus v takem primeru. To je treba vzeti zelo v zakup.
Nekdo ki dobiva zdravila proti visokemu tlaku, diabetesu, pa npr. proti demenci, Alzeimerju, kakšne imunosupresive, pa kortikosteriode seveda ( veliko jih ima predpisanih – luskavica, revmatološka obolenja).. Kortikosteroidi in pa ugodno vplivajo tudi na preprečitev vnetij, stanj obolenja kadriovaskularnega sistema….. ipd, ipd omogoča kardiovaskularnemu sistemu preprečevanje razvitja hudih akutnih stanj po cepljenju s temi cepivi, ker je koncentracija teh zdravil v krvi že prisotna/redna dovolj visoka.
robi445, 20.09.2021 ob 17:05
To pa je debilizem. Pišejo, da je precepljenost 95%, hkrati pa imajo spet porast okužb in še naprej bi forsirali cepljenje.
Dejansko priznavajo, da s tem zvarkom pobijajo ljudi, ljudje pa še naprej to mirno gledajo in nekateri celo vsiljujejo ta zvarek.
Očitno janša ni edini, ki hoče pobiti čim več starejših in tudi ostalih ljudi.
Samo znak, da cepivo torej ne deluje, ker širijo tudi in predvsem cepljeni; ker necepljeni se morajo sedaj vsaj 3x bolj preverjati, kot cepljeni, na tedenski ravni. – Pa še cepljenih se sploh “uradno” ne testira – zato je to prikazovanje rezultata okužb popolni absurd. Ne testira se cepljenih: ker bi bil pogrooooom glede rezultatov. Čiv čiv čiv že na vejah o tem.
ptički to že po vejah čivkajo, 20.09.2021 ob 17:47
Samo znak, da cepivo torej ne deluje, ker širijo tudi in predvsem cepljeni; ker necepljeni se morajo sedaj vsaj 3x bolj preverjati, kot cepljeni, na tedenski ravni. – Pa še cepljenih se sploh “uradno” ne testira – zato je to prikazovanje rezultata okužb popolni absurd. Ne testira se cepljenih: ker bi bil pogrooooom glede rezultatov. Čiv čiv čiv že na vejah o tem.
Mogoče pa niti ni namen, da bi zvarek deloval ali ščitil, ampak je namen nekaj drugega.
Da se čim več ljudi pocepi in umre. Druge logike v tem njihovem početju in vsiljevanju ni.
Forum je zaprt za komentiranje.