Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako izgledate pri svojih 33, 34, 35 letih?

Kako izgledate pri svojih 33, 34, 35 letih?

Zenske, kako izgledate pri vasih letih (tiste nad 30), ste zadovoljne s svojim telesom ceprav ste dale cez ze porod ali dva, vas kaj motijo zacetne gubice? Kako ohranjate telesno kondicijo in svez izgled?je imela katera pri teh letih ze kak manjsi popravek:)?

3 porodi, postavca še nikol tko dobra, počutim in zgledam 10 let mlajša in škoda, ker nisem:), nimam veliko gubic, dobri geni…

Jaz sem lep.Moja pravi, da sem ornk kerlc, samo jaz ji ne verjamem vedno…saj veste, samozavest…je pa res, ko grem po cesti, se mlade punce(vrstnice moje hčere) spogledujejo z mano.
Torej nisem slab, kaj:)
No, ja, sem videti 35, jih imam pa malo več.

Presegam našteta leta.

Hja,dva poroda sta mi naredila nekaj strij,kile hvala bogu ohranjam z veliko hoje.Pa kakšen fitnes tudi.

Gubice so itak,imam pa prednost,ker nikoli nisem uporabljala pudra,zato morda malo leta skrijem:)).

Le kremico za kožo.Posega nisem nikoli imela.Uglavnem zadovoljna sem s seboj.Zaenkrat:)

Stara sem 36 let, izgldam pa pod 25. Ani to dobro. Nobeden mi ne verjeme, da sem že tolko let na svetu. A ni fajn, ko mislijo, da ima moj mlado frklo, ko pove koliko sem stara pa vsakega skor na rit vrže.Ravno včeraj me je ena gospa vprašala, če jih ima 25, verjetno ne. Pa sem ji povedala, koliko jih je že, je kar onemela.Dobro a ne?Moj oče je bil star, ko je umrl 80, nobeden ni verjel.

Jaz sem zelo lep. Pa kar nekaj otrok naredil.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

37 let, 2 otroka, še nikoli tako zadovoljna s sabo. Izgledam bolje kot pri 17, pa ne pretiravam! Predvsem pa sem večino časa nasmejana in samozavestna, menda imam vražičke v očeh. Gubic pa tudi praktično nimam, dobri geni,sama za to bolj malo naredim. Pa še novega ljubimca imam – uglavnem – ni mi slabo… :)))

…ni fajn. ko me imajo vsi za fuuul mlajšo, pol jih pa na riti, ko izvedo, kolk sem stara. ma ne vem, res mi ni fajn. se pol ful glupo počutim, ko me gkledajo kot deveto čudo:))

Brez slik ni nič.

seveda vse ste super in idealne :)) in vse izgledate vsaj 15 let mlajše!!!

[img]http://kvak.napovednik.com/slike/180805c.jpg[/img]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Gub ne porajtam, imam 5 kil viška, jih bom že dala dol…Enkrat, ko se vreme otopli pa zakurblam voziček in gasa.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Ženske, ki so danes toliko stare, so ta boljše generacije! Večina tistih, ki prihaja za njimi ne bo tako dobro zgledala v njihovih letih. Že sedaj marsiaktera 25-letnica slabše zgleda. So tudi testiranja iz srednje šole pokazala, da imajo današnje najstnice veliko slabše rezultate kot so jih imele ženske, ki so danes stare okrog 35. Sedanji otroci so pa sploh katastrofa, po njanovejših podatkih, med najbolj debelimi v Evropi. Mlade ženske spravite se k sebi! Ni samoumevno, da boste tudi ve zgledale pri 36 tako kot zgleda Katarina Čas. 🙂

37 let, 2 otroka, še nikoli tako zadovoljna s sabo. Izgledam bolje kot pri 17, pa ne pretiravam! Predvsem pa sem večino časa nasmejana in samozavestna, menda imam vražičke v očeh. Gubic pa tudi praktično nimam, dobri geni,sama za to bolj malo naredim. Pa še novega ljubimca imam – uglavnem – ni mi slabo… :)))[/quot

Zato si je pa tvoj moz najdel drugoooo ;))

[/quote]

Nisem v vezi, jao! A vsak pomisli na varanje ob omembi ljubimca?? Ljubimec je zato, ker ni fant, ampak samo ljubimec! Kar mi paše, nobenemu ni treba polagat računov! Mogoče si bom čez čas zaželela veze s kom, trenutno je pa tako idealno! Juhu!

jaz sem se pa po 2 porodih in zelooo stresni službi zelo postarala, priznam. Nabralo se mi je 10 ekstra kil, imam kar konkreten vampek, več gubic okoli oči in ves čas sem utrujena. Stara sem pa 35 let. Zdaj otroka rasteta, v službi se je umirilo, veliko migam in zdravo jem, s partnerjem urejava odnos in gre na bolje. Vedno pravim, da bom pri 40-ih najbolj fejst in fit oz. delam na tem, da bom 🙂

ja pa, ko tole človek bere, so okrog nas same ”super women”. čestitke!
Potem pa res ne razumem vsega tega jamranja po forumu in depri ter odvečnih kg

Same lepotice, samozavestne in karizmatične ala Heidi Klum

Vprašanje, če so te ženske, ki so se javile, res tako krasne kot trdijo….

Sama zgledam ok, sem 34, a rodila nisem še nikoli. Je pa res, da sem si privlačna bolj kot v začetku dvajsetih letih, ker sem končno odkrila, katera barva las mi pristoji, naučila sem se ličiti in oblačiti… Postavo pa sem vedno imela skoraj popolno, nič se nisem zredila. So se pa pokazale že gubice na obrazu. Pogrešam pa tisti mladostni videz obraza, ki kar žari, ko ga pogledaš. Ličila sicer dosti popravijo, a tega ne vrnejo.

Eno je kvaliteta kože in telesna struktura in kilogrami, drugo je pa lepota obraza, negovanost, izžarevanje notranje lepote…

Tako da, ne bi jaz o najstnicah pri 35:)))), ker jih je mnogo, ki imajo res postavo kot njihove 15 letne hčere, ampak obraz, lasje, nohti, zobje in pa oblačila…no ja:) Napetega obraza pri 35-40 je lahko takšna, ki ima kako kilo več. Ekstremne športnice in razne sestradane stare “najstnice” pa izda koža okoli oči in na dekolteju, prsih.

Kje živite, da vas ne povabijo v modni svet, ker potrebujejo zrele ženske, najstniškega izgleda:)

pri 30 in 35 pa res še ni gub, to so še zelo mlaga leta… prva guba mi je nastala zdaj pri 45 in se je res ne morem navaditi, ne vem, če ne bom šla mal na polepšanje. Drugače pa se počutim še mlado, glede na okoliščine, enkrat bolje, drugič manj.

Najlepša sem se počutila med 35 in 37 letu, po tretjem porodu. Vse je bilo lepo, zakon, otroci, dom, služba. Našla sem svoj slog.
Sedaj sem rodila četrtič pred 4 meseci, 10 kil mam za spravit. Bolj hudo je to, da zaradi zelo hude bolezni mojega očeta trpim tudi jaz in to se pozna na obrazu – kot da sem se čez noč postarala, globoke gube, sivi lasje,…

Ja, lepota je posledica notranjega zadovoljstva, pa tudi žalost se kaže na obrazu…

[/quote][/quote]

Nisem v vezi, jao! A vsak pomisli na varanje ob omembi ljubimca?? Ljubimec je zato, ker ni fant, ampak samo ljubimec! Kar mi paše, nobenemu ni treba polagat računov! Mogoče si bom čez čas zaželela veze s kom, trenutno je pa tako idealno! Juhu![/quot

Pa oceta otrok?ja z drugoo je a ne ,)

[/quote][/quote]

Ojej, a ste eni res tako nesrečni, da hočete, da se vsi slabo počutimo v svoji koži? Privoščljivci, jao… 🙁
No, če je z drugo, sem jaz najbolj vesela! Pa ni, bi mu pa zelo privoščila. Dolgo sem ga imela rada, zakaj mu pa ne bi privoščila sreče???

Drugače pa ne, jaz zase nisem nikoli trdila, da sem manekenka, samo bolje izgledam, kot sem 20 let nazaj. Ker se mnogo mnoooogo bolje počutim v svoji koži in v svoji družbi. Pa gene imam dobre, tako pač je.

po 3 nosečnostih imam še 7kg viška(a delam na tem da se jih znebim), gubic nimam, počutim pa se odlično, srečna 1000% (otroci in še nova ljubezen). bolje nebi moglo biti.

čestitam vsem, ki ste pri teh letih zadovoljne s seboj, lepo je to slišati,

za tiste, ki pa niste zadovoljne in bi rade naredile spremembo,

pa smo tukaj profesionalci,

http://www.facebook.com/Misija100ZenskDelaSpremembo

http://www.lifestylenatural.com/4622/Bioindividualna-prehrana-odgovor-na-vse

http://sponka.tv/Videos/56/231/re-vizija

za tiste, ki nimate volje in motivacije za spremembo, si lahko omislite svojega osebnega dietnega trenerja, v objavljenih člankih in intervjuju si lahko ogledate kako ti izgleda.

Veliko sem že pomagala ženskam z različnimi težavami, kot so hormonsko neravnovesje ( veliko je problemov s ščitnico), prekomerna teža, preveč maščobe okrog pasu, prenajedanje, želje po sladkem, želja po hrani nasploh, različne problematične kože in ekcemi, alergije, aknasta koža.

POSEBNOST : coaching na daljavo, ni potrebno da pridete v ordinacijo, veliko zaposlenih in prezaposlenih strank vodim kar na daljavo.

Pošljite svoje probleme in težave, lahko tudi sliko po želji na Email: antiagedermolab@gmail.com
in prejele boste navodila, kako rešiti svoje težave.

Dobro je imeti nekoga na katerega se lahko obrneš za pomoč in ki te vodi do zadovoljstva zdravja in dobrega počutja, na način brez odrekanja in trpljenja in kar je najpomembnejše da je rezultat dolgoročen in trajen,

pozdravček

vaša,

Simone Godina

Longevity Skin Health Diet Coach
Osebni trener prehrane za zdravje, kožo in dolgoživost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close