Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kako izgleda Babi?

Kako izgleda Babi?

Hej vsem deklicam in fantinom tukaj gor!

A ste za en špas? Meni, najbrž tudi vam, je pravi užitek branje Babinih postov. Ko berem nekaj tako izvirnega, domiselnega, vedno poskušam v mislih naslikati avtorja. Ko bi vedeli, kako sem se smejala, ko sem videla fotografijo Vitomila Zupana. Jaz sem ga videla namreč čisto drugačnega.
Torej, narišite torej ubesedeni portret naše Babi. Babi, ti pa čisto nič ne komentiraj vsakega sproti, oglasi se na koncu in povej zadnjo besedo, kdo te je najbolj zadel. Seveda še pred srečanjem!
Meni se ta naša dobrosrčna Kuharica vidi takole: nizke postave-do 160 cm, vitke postave, giblje se izredno hitro, nič ni pri miru. Občutek imam, da je pegasta (asociacija na Piko Nogavičko-mojo najljubšo knjigo). Menim pa, da ponosno nosi tudi kak siv las. Zunanji izgled ji ni tako pomemben, da bi se zaradi tega kaj dosti sekirala. Se mi pa zdi, da je izredno dobra poslušalka.

No, a bo šlo?

lep pozdrav vsem, še posebej pa tebi, Babi

deka

P.S. Mogoče bi moral tvojo sliko naslikati še tvoj mož, a če praviš, da ga ne pustiš do Primoževih forumov, najbrž ne bo šlo. Ali pa naj natipka v Wordu, ti pa potem le prilepi tukaj gor

Jaz najprej vidim odlično učiteljico, potem pa perfektno kuharico in babi v najlepšem smislu te besede.

Ja, malo čez 160 cm bi ji prisodila in v blond pobarvano, vedno urejeno frizuro. Ne preveč elegantno, vendar vedno bolj športno urejeno.

Predvsem se mi zdi zaupanja vredna oseba, ki te ne bo nikoli izneverila, predvsem domači se lahko vedno oprajo nanjo, saj je njena hrbtenica zelo močna in če je potrebno zna nastopiti tudi zelo odločno!

Vnukom lahko takšna babi oz. nona da neprecenljivo popotnico v življenje…

Srečni tisti, ki jo imajo za prijateljico..

lep dan želim in čakam, da izvem, kakšna je v resnici.

kako si predstavljam babi!? gospa drobna,okrog 160, temno blond-malo na rdeckasto-kratkih las. mogoce par pegic!? elegantna /nevpadljivo/..urejena…rada nosi klobuke.
zgovorna /ne klepetava/,natancna…-no to pa ze ne sodi k izgledu….
tako nekako!
bog ve,kako si pa nas babi predstavlja !?)) lp petra

že pred meseci je sama babi povedala kako ji je pravil mož.
rekel ji je da je žepna venera ko je bila še mlada.
sicer pa ali ni vseeno kako izgleda? lepota prihaja iz srca, so rekle vse po vrsti letošnje misice in to velja za babi!
ne jo spravljati v zadrego s tako radovednostjo!

ne zdi se mi,da bi hotela deka spravljati babi v zadrego,ko je pac sprozila to “anketo”!! nasprotno ! res je,da po glasu ali pisanju dobimo napacno /cisto drugacno/ predstavo o cloveku. verjetno je hotela samo “spodbuditi naso domisljijo”… lp petra

Meni tudi ni pomemben videz, se pa tudi jaz zadnje case vse bolj sprasujem, kako je videti nasa Babi v resnici.

Jaz si jo tudi predstavljam taksno, manjse postave, z nekoliko sivimi lasmi, sicer temnejsimi, z velikimi zarecimi ocmi in neverjetno toplim nasmehom, ki nosi v sebi vso dobroto njene duse in njen tako zelo odprt znacaj.

Sicer pa; Primorka je in to pove vse, mar ne?

In to v najboljsem smislu!

Lep pozdravcek vsem, vesna

Mogoce bi bila zanimiv gost v polnocnem klubu?

Hej! Do danes nisem pogledala teh postov.Niti ne bom komentirala,sem pa se smehljala.Ce bi iz vsakega potegnili nekaj,bi me sestavile.
Petra,nepoboljsljiva radovednica,me je prosila,naj povem,koliko je uganila,
v procentih.Zato sem sla prebrat.Pa ji ne bom se ugodila.

Eja draga,samo se kaksna taka ideja in izstopim iz nasega kluba.

Veckrat se vprasam,kako sem v to sploh zasla.Ko so mi prinesli racunalnik,
sem bila kar nejevoljna.Je hcerka predvidevala,da mi bo pomagal premagovati nekatere urice,ko jih pogresam.Jo moram povprasati,ce je bil to njen namen.Verjetno me je pogruntala,ko sem marsikateri vecer kaj
zapisovala,dogodke,zgodbice za vnuka.To navado sem dobila ob pisanju priprav na pouk.Za prvosolcke je bilo tako zabavno napisati pesmico,
cisto moderno pravljico ali samo zanimiv dogodek.Pisati priprave je prav tako pusto,kot pisati recepte.Moras malo zaciniti.

Upam,da me stres ne bo pobral. Imejte se lepo Babi

Babi, naj še jaz dodam svoje. Meni izgledaš kot rjavolaska, okoli 165 cm, živahna, športnega stila, očali v bližini, :-))

Mi je pa žal, ker se vam ne bom mogla pridružiti. Tisti nesrečni petek sem v Preddvoru na tečaju angleščine, ki traja do pol 8h zvečer. Pa mi je ušlo nekaj, česar sem se zelo veselila.

Ne ne, prav suhe si te pa ne predstavljam. Ene toliko kg, kot je cm nad metrom. :-))

Pandica, pridružujem se tvojemu opisu. Točno tako si jo predstavljam tudi jaz. Kratki lasje lešnikove barve, malo močnejše postave, v glavnem v hlačah in z očali v bližini, ja. 😛

Da se še jaz pridružim, čeprav se ne bi smel :))

jaz sem si nekaj mailov izmenjal z Babi, in enkrat sva se že slišala, zato imam drugačno predstavo kot vi.

Predsatvljam si jo res kot Babi, babi z sivimi lasmi, prijetnim nasmehom kot iz kakšne pravljice, ki lepo pravilno in počasi vse pove in razloži, namesto, da bi se razburjala, počaka da se vse umiri in nato nadaljuje, kot bi pripovedovala zgodbico za lahko noč.

To je Babi, v vsakem delčku in pogledu imena – Babi.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ej, babi, zdaj boš pa poskrbela za različna presenečenja, ne samo gurmanska…

T.

Tinkara,draga! Tako mirno je bilo moje zivljenje do oktobra!Sploh ni meni podobno.Ne mislim opisi,pac pa javnost.Sem bolj siva miska,ki mora vedno imeti zid za hrbtom.Najlepse se pocutim v druzbi otrok. Le kako sem zasla v ta vrtinec!! Pozdravcek Babi

Ja Babi, veš zakaj? Zato ker hočeš in znaš posluhnuti kaj drugi rečejo, pa še to kaj ne rečejo in to upoštevaš, vedno imaš lepo in toplo besedo za vsakega in te res veseli ko drugima pomagaš, brez figa v žepih. Pa še veliko iskušenj v kuhinji in dobro voljo da to razložiš kot pravljico. A res misliš da je to malo? Zame je to veliko kot vasolje, žal se ne sreče dovolj pogosto. Ko sem prebrala Primoževo mnenje sem spoznala da je to prav tisto kaj počutim, pa nisem vedla spravit v besede.
Od srca ti želim da ohraniš svoj mir, tudi zaradi nas ;-))
Nančika

LEPOTA

Lepše je biti zdrav in bogat kot reven in bolan.
Misel, ki pove vse.
Človek noče biti zdrav in bogat zaradi zdravja in bogastva samega, ampak zato, da bi bil lep.
Ali pa je v naravi kaj manj želje po privlačnosti in lepoti.
Lepe hočejo biti cvetice, ribe v morju, petelin na gnoju, drevesa v gorah.
Vse z enim samim namenom.
Živeti in nadaljevati življenje.
Zato so lepe tudi gore, reke in morja, oblak na obzorju, vetra poljub.
In Sonce.
In Zemlja.
In ko je bogato sonca in zemlje, je zdravo in lepo.
Življenje.
In Babi.

Žal me na srečanje ne bo. Prosim, naj katera po dnevu D poišče 5 minut časa in napiše, kakšna je ta naša Babi. Me tako firbec matra, ha, ha.
vam pa vsem želim, da bi tam res uživali. V to sploh ne dvomim.

Lep večer
deka

se en firbec !:)) pridi naslednjic!! jaz,upam,bom!! lp petra

Punce, meni je zelo žal, da nikakor ne morem na srečanje, uživajte še prosim zame. Naslednjič pa upam, da se vam pridružim. Lepo se imejte. LP

Hej,Stane!
Na ta post nocem sploh gledati in danes sem po dolgem casu pokukala.
Hvala ti za lepe misli.
Prav tako hvala vsem,ki ste pritisnili svoj pecat.
Upam,da ne bom ocenjena po zunanjosti,ker sem cisto povprecna babica,ki let sploh ne skriva. Vas imam pa rada.
Se vidimo jutri.Prezivite lep dan in mirno noc !To zelim tudi sebi Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close