Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako izbrisati zgodovino na računalniku

kako izbrisati zgodovino na računalniku

Joj prejoj! Možu se je pokvaril prenosnik in zdaj bo začel uporabljati mojega. Jaz pa pisarim po raznih forumih, predvsem so to ženske čenče, vendar ne bi rada, da on to prebira. Pomagajte, kako naj izbrišem vso zgodovino brskanj po internetu, da se ne osramotim pred njim, saj se je v parih letih tega nabralo za debel roman…

kateri brskalnik uporabljaš?

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Google Chrome

no šment, chroma sicer ne poznam najbolje, a sigurno ima nekje opcijo “delete all history” oziroma “pobriši vso zgodovino”, malo pobrskaj po nastavitvah le tega.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Čisto na desni zgoraj – ikonica izvijača – orodja – Izbriši podatke brskanja

Super! Je ratalo. Neverjetno koliko tega se je nabralo. Tu pa tam sem brskala tudi na Internet Explorer. Kako pa se tam pobriše?

Če je mož bolj podkovan in bo hotel tvoje floskule brati, mu ne moreš skrit. Tudi če zgodovino pobrišeš.

Ne zajebavaj!!

še piškote pobriši, pa gesla in to …. oz. spremeni nastavitve tako, da ko brskalnik zapreš se za tabo vse pobriše ….
al pa tudi ne, če hočeš videti kaj možeka zanima ;)))

Kako?

V računalniku ni piškotov naše babice.

Kako?[/quote]

Ne vidim veliko smisla to razlagat, ker itak nisi najbolj na ti z računalniki. Se da.

Zakaj bi pa brisala??? Lepo te prosim, jaz še z veseljem zasmetim vohunom, da jih je potem veselje poslušat, ko trosijo okoli!

vse ostane v računalniku v določenih mapah…..jaz imam program,da tudi če pobrišeš vse windowse..komplet vse iz diska,ti še vedno vse najdem brez problema,zato je to zelo nevarno ko prodajaš računalnik ker ne veš komu prodaš…pa tudi iz usb ključka se vse podatke dobi nazaj tudi če je ključek prazen…lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close