Kako izbrati kozmetiko?
Stara sem 26 let, moja koža pa naj bi bila mastna s suho-izsušeno povrhnjico, bojda naj bi se mi pojavljale že manjše razpokane kapilare (to je rekla na zadnji negi obraza, jaz jih ne vidim).
Kot najstnica sem imela precej nečisto kožo, zaradi česar še danes ni videti tako zelo lepa, poleg tega imam po nosu in deloma licih precej razširjene pore.
Trenutno uporabljam Aloe vera kremo od pharmosa (vlažilno) in multivitaminski fluid.
Kozmetičarka, pri kateri sem bila nazadnje, mi je priporočila kreme od Guinot. ali je smiselna menjava kozmetike? Je namreč kar precej draga, pa niti ne vem kako se jo koža navadi.
Uporabljala sem tudi že cliniqie, vichy, matis..skratka, že marsikaj. Guinot je uporabila pri negi obraza in jo je koža lepo sprejela.
pozdravljena
vaša kozmetičarka vam je pri negi obraza temeljito pogledala vašo kožo in vam glede na vaš tip kože svetovala nadaljno nego doma. Priporočam vam, da z priporočeno nego nadaljujete doma in redno obiskujete vašo kozmetičarko, da bo vaša polt gladka in sijoča.
Forum je zaprt za komentiranje.