Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kako iz Zreč v Velenje?

kako iz Zreč v Velenje?

Ne poznam teh koncev, google maps mi ponuja več variant – katera je najboljša za pot iz Zreč v Velenje?

Po stari cesti skozi Frankolovo proti Vojniku, pred Vojnikom desno, skozi Novo Verkev, Lemberg, na koncu te ceste desno proti Velenju.

To so ceste št. 430, 429 in 4.

Hvala za odgovor, google maps mi ponuja opcijo bolj severno, skozi Vitanje, Srednji in Gornji Dolič, Pako pri Velenju.

Je pot skozi Frankolovo enostavnejša?

Bi rekel, da je malo bolj udobna. Skozi Vitanje je ozka cesta , več ovinkov. Zna se pa v obeh primerih vlečt, če je gneča. Računaj na kakšno uro vožnje v obeh primerih.

Ja, se strinjam s tabo, Velenjčan.

Hvala (obema).
Hvala tudi za opozorilo glede časa – meni google napiše 35 minut in s tem bi računala.

Če je prazna cesta, se pride tudi v 45 minutah. Ampak to je redko.

Jaz se vozim vsak dan na relaciji sl.konjice-velenje. Vozim se 40 minut. Ce pa ni neke gnece na cesti pa sem v dobrih 30 minutah na cilju

Jaz se vozim vsak dan na relaciji sl.konjice-velenje. Vozim se 40 minut. Ce pa ni neke gnece na cesti pa sem v dobrih 30 minutah na cilju
[/quote]

Najbrž je tudi od ure odvisno – zjutraj mogoče večja gneča kot čez dan?

Do Vojnika, Dobrne in Velenja

[/quote]
Iz centra Velenja do centra Konjic težko. Razen če se ne držiš omejitev v naseljih.

Iz centra Velenja do centra Konjic težko. Razen če se ne držiš omejitev v naseljih.
[/quote]

Ne vem kako se ti vozis ampak jaz se po omejitvah. Tudi na viamichelin prikaze cas trajanja voznje 33 minut po omejitvah.
Ni cudno, da so potem taksne guzve na cestah, ce se vozite pod omejitvijo hitrosti

Ne vem kako se ti vozis ampak jaz se po omejitvah. Tudi na viamichelin prikaze cas trajanja voznje 33 minut po omejitvah.
Ni cudno, da so potem taksne guzve na cestah, ce se vozite pod omejitvijo hitrosti
[/quote]
Sicer ne vozim pod pmejitvami, ampak samo v vednost, da so omejitve zgornje, ne spodnje. Se pravi, da lahko voziš največ toliko in ne da moraš najmanj toliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close