Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako iz teva sandal spraviti smrad???

Kako iz teva sandal spraviti smrad???

Mogoče malo nenavadno vprasanje, ampak sandali so prakticno neunicljivi in zakaj bi kupovali nove, ce se da kaj ukreniti … ima kdo kaksen nasvet (pranje v pralnem stroju ne pomaga!!!)???
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imam Teva sandale, pa moram rečt, da nič čudno ne dišijo. :))) Je pa res, da imam tiste, ki imajo posebno plast proti glivicam in podobni nadlogi.
Drugače pa dobro operi kar na roke z detergentom in krtačko, pa fino splakni, menda bo že šlo stran.

LP

jaz sem imela ene ful smrdeče superge. pomagalo ni nič, s časom so se mal “izdišale”, to je blo pa tud vse. žal.

Noel, nekoč sem nekje brala, da čevljev ne smeš prati z raznimi praški, žajfami, ker določen % teh ostane na čevlju in ob stiku z nogo potem to še bolj smrdi …. malo amatersko, ampak upam da razumeš.
Jaz imam dolga leta tiste pajke – sandale, ki so mi ravno tk smrdeli, kar pacalo se je noter, ko sem jih obula. Parkrat sem jih oprala samo z vročo vodo, fulful sprala s krtačkami, drzala z nožem ven svinjarijo in zelo zelo presušila na soncu. Pa se mi zdi, da ne smrdijo več. Alpa je sam menj vonj odpovedal ;-))

čez noč jih nekak nabaši s časopisnim papirjem, ki je RAHLO odišavljen (sam mal pošprici s kkšnim deosom) pa to nared vsako noč…baje pomaga…

Moj fant jih je zabrisal v smeti, sicer niso ble Teva, je pa v njih ogromno prehodil in so ble se cist ok, so pa res strasno smrdele, pomojem se kaka svinjarija (mogoce tudi od morja) zazre v materijal pa tko zaudarja. Pranje ni pomagalo, cloveka tudi mine,da bi kaj takega cistil 🙁

Za kak dan jih postavi na sonce.

u smeti z njimi

čevlji smrdijo zaradi nog,torej te vrži v smeti,kupi druge in vsako jutro čiste noge namaži z kremo LIDERA in tvoje noge bodo imele vedno prijeten vonj s tem pa tudi obutev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close