Najdi forum

Kako it iz Siola drugam?

Spodaj vidim, da so mi ukinili najljubše programe in sem neizmerno jezna, tolk da bi šla namahat siol tv.

Kako se gre iz Siola drugam? Je dovolj, da pokličeš, naj te odklopijo in odpoveš trajnik ter pokličeš druge, npr Amis? Ali pa pridejo in imaš sitnosti še s tem?

Običajno je tako, da greš k drugemu ponudniku in on potem vse uredi.

katere programe so ti ukinili in zakaj?

pa saj imaš na netu toliko dokumentarcev za direktni ogled da lahko 4 ure na dan gledaš, pa še ne boš v 10ih letih prišla do konca, ma ni da ni 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Je drugače gledat tv na računalniku – nimam kavča, pred tv je bolj udobno, sploh pa verjetno ni podnapisov – ne obvladam tako dobro angleško, da bi lahko uživala ob gledanju, če pa ne razumem sem ter tja kakšne besede….

Ukinili so mi dokumentarne programe, ki sem jih gledala 2/3 časa, to sta Viasat History in Viasat explorer.

Je potem res tako, da pokličeš drugega ponudnika in potem on vse uredi? je to res?

S klicem boš pa to težko uredila – je potrebno podpisati pogodbo. Boš morala kar osebno do njih oz. po pošti.

S klicem boš pa to težko uredila – je potrebno podpisati pogodbo. Boš morala kar osebno do njih oz. po pošti.[/quote]

vse ti pošljejo na dom, nič ni treba kam hodit.

S klicem boš pa to težko uredila – je potrebno podpisati pogodbo. Boš morala kar osebno do njih oz. po pošti.[/quote]

vse ti pošljejo na dom, nič ni treba kam hodit.[/quote]

Piše – oziroma po pošti:)))

jaz tudi k Amisu ne bi šla. itak nimam časa tolk časa gledat da če bi imela samo osnovne tri bi bila zadovoljna, samo da le ne bi bilo več reklam kot je programa, vsaj takrat ko gledam jaz

Katere alternative pa obstajajo ob siolu??

Odvisno, kje stanuješ. Pri nas žal samo Amis (ta je vedno alternativa, ker uporablja siolovo omerežje).

t-2 ali telemach

mah če ne rabiš interneta in telefonije, lahko imaš samo TV z digitalnim pretvornikom in gledaš kar pač je, plačuješ pa le tisti prispevek RTV-ju. samo rabiš pa vsaj sobno če ne strešno anteno. se mi zdi da je v blokih to praktično nemogoče.

drugač maš pa še Ario

Siol mi bo živce požrl. Stalno, skoraj vsak dan imam sesekane slike (ne vem, kako se pravilno reče). Imam veliko prekinitev. Živim sama in sem bolj v letih in si sproti ne znam sama nič pomagati pa še invalidka sem. Ukinjajo kar naprej programe. Baje bo sedaj en nov za stare jugoslovanske filme. Ne znam najti. Tiščijo nam dodatno plačljive programe. Imam smolo, ker sem nevedna pa moram prositi za pomoč sorodnike. Verjetno bom vse skupaj prekinila in šla nazaj na navadno anteno. Naročnina ni zamerljiva zame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close