Kako Goldfishevi ne uspe najti tipa, kot ga je Margot?
Ampak če je nadpovprečna v vsem potem lahko tudi nadpovprečno hitro dobi ustreznega partnerja, torej? :)[/quote]
Ne, to ne drži. Nadpovprečni ljudje imajo tudi do partnerja nadpovprečna pričakovanja. Takih je pa malo. Tako, da je nadpovprečno težko najti ustrezno osebo.
Recimo ženska, pametna, izobražena, razgledana, inteligentna, z visoko plačo, visokim standardom, v dobri kondiciji, veliko potuje, vajena živeti na visoki nogi.
Kaj misliš kakšnega dedca bo iskala? Nekaj v svojem rangu.
Isto velja za takega moškega. Seveda bo on, ker je nadpovprečen, izredno zaželen pri ženskah. Samo kaj, ko bo on želel tudi sebi enakovredno žensko.
Ti se kar rini, bodo pobči glihkar še tebe po nosu….. 🙂
Fiši kako se ti da pričkat z njimi? :/[/quote]
Sem mislila, da sva to že predelala:). Pridejo takšni dnevi, ko sem izjemno prijazna:). Saj tebi se dogaja podobno, a ne. No, potem poznaš odgovor:).[/quote]
Očitno ne poznam zato sprašujem 😉
Lepo da si prijazna, sem mislil, da te je že minilo 🙂
Ampak če je nadpovprečna v vsem potem lahko tudi nadpovprečno hitro dobi ustreznega partnerja, torej? :)[/quote]
Ne, to ne drži. Nadpovprečni ljudje imajo tudi do partnerja nadpovprečna pričakovanja. Takih je pa malo. Tako, da je nadpovprečno težko najti ustrezno osebo.
Recimo ženska, pametna, izobražena, razgledana, inteligentna, z visoko plačo, visokim standardom, v dobri kondiciji, veliko potuje, vajena živeti na visoki nogi.
Kaj misliš kakšnega dedca bo iskala? Nekaj v svojem rangu.
Isto velja za takega moškega. Seveda bo on, ker je nadpovprečen, izredno zaželen pri ženskah. Samo kaj, ko bo on želel tudi sebi enakovredno žensko.[/quote]
To je vse res, ampak če je nadpovprečna v vsem bo tudi v tem, da si najde partnerja. Če ga ne more naj potem pač ni več nadpovprečna (v vsem). Logično.
He, he, On, nihče ni nadpovprečen v vsem. So pa ljudje, ki močno izstopajo iz povprečja ali v eno ali v drugo smer. Samo to ne pomeni, da so nadpovprečni ali podpovprečni v vsem.
Za recimo take izstopajoče v pozitivni smeri, bi lahko rekli, da so pogosto nadpovprečno osamljeni, ker ne najdejo pravega sogovornika. Recimo, da je nekdo res genij na področju matematike, fizike. Si predstavljaš kako trapast bi mu bil pogovor z mano, ki niti nekih osnovnih zadev ne poznam? Tak bo resnično težko našel sogovornika na njegovem nivoju in bo posledično osamljen.
Že v šoli je bilo tako, da so najbolje skoz prišli povprečneži. Podpovprečneži so bili pogosto tarča neprijetnih besed, posmeha. Nadpovprečneži so se pa dolgočasili, ker so pač prehitro rešili naloge.
Tisto kar si naštela za nadpovprečno je šlo v večini za pridobljeno/naučeno znanje, za najt partnerja in sobivat z nekom rabiš pa vzgojo, moralnoetične vrednote, to obravnava druga polovica možgan, če poenostavim. Tisti, ki razvijajo zgolj eno polovico imajo probleme na tem ali onem področju zato govorit o (strokovnem) nadpovprečju in ga posplošit na cel vidik življenja je nesmisel.
Hahaha, potem se boš pa še nadpovprečno v hlačke pokakala.Vsaka, ki si ni sposobna moškega dobit, misli, da je to zaradi njene nadpovprečnosti. Nadpovprečno zoprna kvečjemu …[/quote]
+1
Jst ne vem kdo jim je te bedaste teorije vcepil v pamet. Nadpovprečne ženske so vse oddane, nobena ni samska in osamljena. Če nima stalnega partnerja, se pa fu*ka na polno. V glavnem, uživa in se ne sekira kdaj bo prišel tisti “pravi”, ker teh pravih je bilo že kar nekaj, pa še kar rinejo k njej.
Nesamozavestni luzerji, pa se takih bojijo, ker si že v naprej predstavljajo kako bodo zavrnjeni. Samozavestnemu moškemu bo vseeno, šel bo do vsake, ki se mu bo zdela dovolj fu*kabilna.
Moški ne maramo žensk , ki so pretirano: ordiner, gobčne, brez razloga nesramne, nevzgojene, brez razloga provocirajo, najedajo itd.
Tu tiči razlog, zakaj sta skela in Goldfish samski, Margot pa ne.
za napičit je vsaka dobra. za kaj resnejšega pa tečna baba pade že na osnovnem pogoju, to je, moški lahko živimo le z nekom, ki razume, da imam o v določenem trenutku tudi radi mir.
Ne najde ga zato, ker sem ga zdaj pa dobro skrila. Namreč zadnjič je nekaj razlagala kako je lep pa pameten …
Lej, za vsak slučaj, ker pri tej babnci nkol ne veš :)))
A lahko jaz prosim, da me ne omenjate več v nekih vaših statistikah in primerjavah pa to…
Hvala!
Vsak dan poslušam isto, kaj je z vami? Ti spider moraš biti pa stalno v konfliktu sam s sabo. Ves čas poudarjaš, kako naj se vsak zase briga, ampak ne moreš iz svoje kože. Vso energijo usmerjaš v druge, kako bi morali, česa ne smejo, kje so njihove šibke točke, kaj bluzijo…ni da ni. Kolk si naporen.
Ti išči svoje razloge, zakaj si tak kot si, zakaj ti kao ustreza samskost, a po drugi strani bi dal vse za razsvetljen partnerski odnos. Samo ne govori mi, kdo sem jst, ker se ti še sanja ne. Nikjer nisem izlivala svojih življenjskih situacij, moja reala je le moja.
Forum je zaprt za komentiranje.