Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako gledate na to….

kako gledate na to….

Da je vaša najboljša prijateljica hkrati najboljša prijateljica vašemu fantu. Ampak ne napačno razumet, res prijateljica ki ji 120% zaupam da ne bi “silila” v mojega fanta in da mi glede tege ne bi storila nič žalega. In potem ga ona kliče za vsak problem, npr. se ji pokvari avto itd. Ali bi vas to motilo?

Mene bi motilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Očitno moti tudi tebe,a si ne upaš tega priznati.

Ne me sicer ne, ker smo bili že prej kot sva bila midva skupaj klapa in res naj prijatelji. Zanima pa me vaše mnenje.

če sprašuješ za naše mnenje te sigurno nekje notri v sebi moti!!! in jima ne zaupaš glih100%
mene bi motilo

ne vem, zakaj bi te to moralo motiti. lahko pa pričakuješ, da boš tule dobila plaz odgovorov, da to ni zdravo, da se bo sigurno kaj spletlo med njima, da tako ne more iti. eh ah oh… ne vidim razlike med tem, da bi bila njegova naj prijateljica hkrati tudi tvoja in med tistim, da je njegova naj prijateljica tebi čisto tuja ženska. mislim, da je ta druga varianta lahko večkrat razlog za ljubosumje kot pa če gre za žensko, ki te ima rada in ti njo. dejstvo pa je, da imajo fantje tudi najboljše prijateljice in ne samo prijatelje. v čem naj bi že bil problem?

Ne, jaz ga ne vidim, ker tudi fantu popolnoma zaupam in sva se o tem tudi že pogovarjale, in sem mu malo omenila (npr.to, kako to da njega pokliče za vsako stvar) in se je samo smejal je rekel da pojma nima in tudi privlači ga ne, ker mu ni niti simpatična. Vem da ni bojazni da bi se kaj spletlo. Ampak kar tako vas sprašujem za mnenje…

HVALA VSEM

Pozdravljena,

kot so že nekatere omenile te moti ker drugače nebi vprašala za mnenje.

Tudi mene bi motilo, če bi se to dogajalo za vsako malenkost – kot si ti napisala. Saj valda ima koga, ki ga lahko pokliče in ne da za vsako malenkot mori njega – no nevem kako on gleda na to.

Tudi moj fant ima nekaj prijateljic, toda za vsako melenkost pa ga res ne kličejo in prav je tako – vse ima svoje meje!

LP

miškolinka ne pozabi da se zarečenega kruha največ poje.

Ce mu niti simpaticna ni, kako sta potem lahko najboljsa prijatelja? Jaz se z ljudmi, ki mi niso vsec, sploh ne druzim.

Pinarr dobr si to napisala.
drgač mam pa tud jaz najboljšega prjatla, ki mu veliko zaupam in pomagam pa mojga to ne moti.
Kaj ona nima fanta, da skos tvojga kliče?

eh prijateljstvo med moškim in žensko ni možno na dolgi rok, razen če ni on gej
slejkoprej začne eden od njiju čutiti kaj več kot prijateljstvo

Mirjana, se podpišem pod tvoj komentar.

lp

Ja, mene bi motilo. Za vsako malenkost ga pa res ne more klicat no, če ve, da sta vidva skupaj. Mogoče pa bi ji ti morala povedat, da te to moti, ker lahko, da tega sploh ni opazila.

hudoooo,stara,,jst bi jo ze zdavni skenslala,,,ne jima preec zaupat,,verjem.. caos

Točno to sem hotela jaz napisati. Nekdo, ki ti ni simpatičen, ne more biti tvoj prijatelj. Mene bi motilo.

Frendica je mogoče samo vesela, da ob problemu, ko je recimo pokvarjen avto, lahko pokliče kolega, ki po moško uredi stvari. Ni ji potrebno brskati po telefonu in se spraševati, koga naj pokliče, temveč točno ve, katero številko mora zavrteti. Pri tem ne misli nič slabega, samo bolje se počuti, če ji nekdo pomaga. Je hitreje in lažje. Če tebe to moti, jima boš morala povedati ali pa se prepričati, da te ne moti več.

Ja kolkrat se pa njej avto pokvari? Vsake 14 dni al kaj? Nej rajš fotra pokliče. A tvoj tip pa ko en cucek zmeri prleti ko ga ona (uboga nebogljena ženskica v stiski) kliče?

Preberi si še tole:

potem pa brcni damico v tazadnjo, da jo bo odneslo kolikor je daleč mogoče. Najboljša prijateljica, ja, pa še kaj! Tega ni. Niti v pravljicah ne.

Imaš pa seveda še eno možnost. Ne verjameš tistim, ki smo to že skusile, in vztrajaš pri svojem, dokler te življenje ne izuči. Po mojem se je sicer manj boleče učiti iz tujih napak kot iz svojih, odloči se pa vsak sam.

No, pri meni je bil popolnoma enak primer in po nekem določenem času( mogoče je bil takrat moj zakon v manjši krizi) sta si začela izmenjevati obojestranske ljubezenske izjave. Dokler nisem naredila konca .Seveda sedaj nismo več prijatelji…………

Ne bi me. Zakaj. Tudi ne moti me, če ga pokliče njegova in ne moja najboljša prijateljica.

To ni nobena prijateljica !

Pošlji jo nekam , pa še njega če mu ne bo prav !

lp

Uh, zdaj pa vidim zakaj so moškim babe tečne. Če pa pri takšnih stvareh tako komplicirate… Groza. Če bi js bla tip, bi vas tut js najbrž varala. Ajoj. A res ni več zaupanja?

Mene tudi ne bi motilo!
Kar poglejte kakšni prijatelji so bili “Prijatelji”:))))

Ne vem no, saj najbrž se ji ne pokvari avto vsak dan, sploh pa če ste bili tudi pred vajino vezo klapa in prijatelji potem najbrž ne bosta nehala biti prijatelja samo zato ker sta vidva začela hodit.
Če bi moja prijateljica začela hodit z mojim prijateljem a to pomeni da bi se jaz morala nehat družit z njim in ga ne bi smela več poklicat za kakšno pomoč ali pa samo kavico. Čudno vi razmišljate.

No, pa si zamisli malo v prihodnost. Npr. da sta vidva mož in žena in ta prijateljica za vsako stvar kliče tvojega moža, naredi to, pomagaj tisto, ti pa boš med tem skrbela za otroke, družino. Pravo prijateljstvo med moškim in žensko ni možno, prej ko boš to vedela, lažje ti bo.

Oh aneja, seveda je možno. az imam prijatelja že 10 let, on je srečno poročen in ima otroka, sva bila pa prijatelja že pred njegovo poroko in tudi z njegovo ženo sem se sprijateljila potem.
In ga vedno pokličem kadar imam kar problem (ponavadi v zvezi z računalnikom) pa na kavo greva in verjemi da razen prijateljstva prav ničesar nočeva eden od drugega. In tudi z mojim fantom se dobro razume.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close